Към съдържанието

•  

Снимка
- - - - -

керамични накладки...?

• Please log in to reply
35 мнения по тази тема

#31 Черноглав

Черноглав

Чирак

• Потребители на форума
  • 131 Мнения:
  • Град:Sofia

Публикувано 17 април 2007 - 15:17

добре де, керамични накладки и т.н. Не цапат, което е супер добре, щото моите джанти са постоянно черни. А как сипрат тия накладки? Щото на мен накладките ми заминават за 18-20 000км. и якото мизерия означава, че добре спирам. Щото иначе заминават дисковете.. Та какво мислите по тоя въпрос?? че то хубост хубост, ама ще се трепеме, я заеби
  • 0

#32 mbenz

mbenz

Майстор

• Потребители на форума
  • 2892 Мнения:
  • Град:София
  • Автомобил:
    МВ 124/Е 250D 20V'94г.

Публикувано 17 април 2007 - 17:37

Фена Бенцбосс в Хамерика от 2 години е с такива на класически дискове и казва,че е супер-спира,не цапа...и не папа дисковете!И понеже му вярвам се мерикландисах и аз за такива,ама май няма у наше село...!
  • 0
Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение

#33 BENZBOSS

BENZBOSS

Майстор

• Потребители на форума
  • 6668 Мнения:

Публикувано 18 април 2007 - 03:00

Айде пак,че имам чуството,че не обяснявам правилно.

НЯМА НАЧИН фирма с оборот милиярд и нещо да прави накладки за МЕРЦЕДЕС,да е одобрена от фирмата,да продава в САЩ,да пише,че накладките и спират добре,не ядат дискове и не цапат..........................и да льже.НЯМА НАЧИН,това значи да са пред сьдията на пьрвия ден.ТУК по закон мога да вьрна в магазина всичко до месец ако да са резервни части за колата.Докаже ли се,че една стока е опасна,се СПИРА продажбата и,не се правят милиони печалба.

Показах снимки на МОЯТА кола,копирах и ви показах страничката на фирмата както и на магазина на тукашния форум..............майната ми на мен какво ви говоря,поне четете какво пишат хората.НЯМА НАЧИН да продаваш нещо което не е стандарт или не надвишава стандарта - това значи да не ти дадат застраховка на колата,да не ти изплатят нищо при удар,да не говорим,че без застраховка си ВИНАГИ ВИНОВЕН тук - проста логика БЕЗ ЗАСТРАХОВКА НЯМАШ ПРАВО ДА КАРАШ КОЕТО ЗНАЧИ,ЧЕ НЕ ТРЯБВА ДА СИ НА ПЬТЯ КОЕТО ЗНАЧИ,ЧЕ АКО СА ТЕ УДАРИЛИ СИ ВИНОВЕН ЗАЩОТО ПО ЗАКОН НЕ ТРЯБВА ДА СИ ТАМ.................

Разликите са огромни,тук се сьдят за вряло кафе,а какво да си говорим за кофти спирачки на МЕРЦЕДЕС.Пише ли,че е ОК,значи е ОК да караш и две мнения няма.

Да обяснявам ли как се дава лиценз за продажба на стоки за коли тук,какви тестове се минават преди да ти излезе стоката на пазара,колко струва,кое как се тормози.................. :kill_myself: :kill_myself: :kill_myself: Ако искате ви препращам мнения на хора които карат тунинговани коли с по 500 коня,а не като моя врабец с по 220,да прочетете те какво казват по случая???

Айде малко в страни от темата.Занимавам се с прекарване на лодки тук.Влизам в магазина и питам кое радио е добро и какви показатели дава.Това и това,дьржи половин час под вода 1 метьр.ОК,купувам радиото и една кофа,пьлня я с вода,слагам го вьтре и го затискам с едно паве. :kill_myself: :kill_myself: :kill_myself:
- Ко праиш?
- Пробвам дали няма да пукна ако ме льжете,ако не е така както ми казвате отиваме на сьд :rolleyes:
- Що така?
- Ми щото това го купувам за да ми спаси живота ако се оплете нещо,не ме интересува цената и не споря за нея,но плащам за показателите на радиото и искам да знам дали е така или не. :0_yahoo:

Ми така е,работи си още радиото и не ме льжат,а и няма как,преди да го пробвам аз са го пробвали ТЕ и щом пше е така,ако ли не се сьдим и още как.Компания с оборот около милион на ден ще ги сьдя та ще им плущят ушите,всеки адвокат ще скочи на сделката за някой %%%%,ти само докажи,че е така както казваш и те льжат :0_yahoo: Да де ма до момента не сьм ги напипал в льжа,но още ги дена.

Вчера взех 140 Мерцедес 320 мотор,предни налкадни АПЕКС,задни АКБОНО ЕУРО керамика :0_yahoo: Да имат кьсмет да ме делнат,ще им скьсам гьзь,но де тоя кьсмет де.Колата е взимам да ми пази жената при удар,минавам на нови дисков,накладки,спирачна течност и сьм се замислил за метална оплетка спирачни маркучи..................аз ако не сьм сигурен в тия,няма да си трепя жената,а да не говорим,че в момента кара керамика АКСИС керамика на предните и проблем нямам вече около година.

Моторите тук почват от 217 коня,кара се магистрала с около 130 и искам да КОВЕ,а не просто да спира и избирам керамика.За мен поне темата е безмислена,пише си из нета кое и какво ако толкова не ми вярвате на мен.Снимки пускам тия дни и на спирачките на МРАКА и на смяната им :icon_coolgrin: ПРИЗРЬКА сьм го показвал вече,но ако трябва ще ви ги разглобя и там да видим кое им е кофтито.
  • 0
.

#34 BENZBOSS

BENZBOSS

Майстор

• Потребители на форума
  • 6668 Мнения:

Публикувано 18 април 2007 - 17:55

Вьпросчета на лични има,та реших да им метна отговорите тук.

Накладките които аз ккупувам с с нормална цена около 30% по-висока от оригиналните.Аз ги дебна из разни магазини и ако не се льжа за предните на Духчо сьм дал 24$ само.

Изглеждат си като нормални накладки сьс сензорите,но разлика в мацането а джантата е огромна. :bigemo_harabe_net-110:
  • 0
.

#35 Черноглав

Черноглав

Чирак

• Потребители на форума
  • 131 Мнения:
  • Град:Sofia

Публикувано 20 април 2007 - 10:30

добре де, убеди ма. Та можем ли да си поръчаме за БГ? Че да ходя за издирвам номерата на накладките :) Както се вижда на снимката, моята е четириочка. Те са няколко модела, можеш ли да кажеш нещо като за пари?
  • 0

#36 BENZBOSS

BENZBOSS

Майстор

• Потребители на форума
  • 6668 Мнения:

Публикувано 20 април 2007 - 19:22

За порьчка до БГ идея нямам,моделите кои са сьщо,за цените е как намериш - за пример само на Мрака задните ги взех на около 50$ от интернет магазин,дискове задни за 20$ Брембо / нормална цена около 60 /,на Духчо предните от ЕБАУ си ги намерих за 24 $ с доставката...............Лошото е,че много от моделите в Европа тук не се продават и много от частите не са сьщите и е добра идея да се тьрси какво има из Европа за коли европейски модел.

Магазинчето на тукашния форум е това,от там си взех задните на Мрака.

http://www.tirerack....oducts/pads.jsp

Ето примерно какво има за 210 Е300Д 1998

Накладки около 80$ предни и 50$ задни,комплекти дискове,апарати............2800.00$.................те такива неща.

http://www.tirerack....mp;autoModClar=
  • 0
.

0 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 0 гости, 0 анонимни