Здравейте колеги! Хванал съм се на коня и аз да реставрирам до пълен заводски вид моята 190-ка и тъкмо бях почти я докарал до самият край, когато възникна нещо, с което няма да мога да се справя сам. Тук бих се радвал на каквато и да е помощ от ваша страна и бих оценил всяко мнение по казуса.
Той е следният: Километражът и одометърът си работиха отлично, накуп с другите измервателни уреди до преди онзи ден, докато изведнъж спряха да отчитат каквото и да е било и спряха да дават показания. Изчетох доста из чуждестранни форуми относно какъв би могъл да бъде потенциалния проблем и стигнах до извода, че докато не се отвори, няма как да се разбере със сигурност. Именно понеже техничарските умения са ми на минимум и лично аз не бих се справил бих се радвал някой да изкаже компетентно мнение по въпроса, или в краен случай ако може да ми даде съвет/упъти за майстор (става въпрос за регионът на Варна) понеже на доста места срещнах откази по сервизи за ремонтиране на километража на близо 30 годишна кола.
Отново, ще се радвам на каквато и да е помощ и ви благодаря предварително. Поздрави - Александър от Варна