Здравейте,
Насочил съм се към закупуване на w220(щом наближи този момент още повече очаквайте тема с въпроси за сервизи преди и след закупуване ). Проблемът е, че съм си харесал s500, не толкова заради конете ами чисто заради повечето му екстри спрямо останалите модели. Какъв е проблема? Ами разхода е доста голям проблем. Не ми се искаше да е на газ поради причини, които моного хора биха спорили с мен, и за това като че ли отпадна този вариант(или пине докато не приема факта, че не е толкова зле да караш S500 с газова).
Та какво остана s320 cdi. Доста от моделите, които гледам нямат някой екстри, които са далеко от "необходими" в една кола, но пък защо да ги няма.
Въпросът ми беше следният: може ли да се заменят задните седалки, със същите, но електрически и с подгрев? Ако да - от какъв модел да се търсят такива, дали може от всеки или трябва да си е пак от същият (примерно пак от 320 cdi), има ли значение дали ще са от фейслифтов модел или не(аз съм си решил твърдо да е фейслифтов), къде могат да го направят това, срещу какви цени(грубо) и т.н.
Също ще съм благодарен за съвети от собственици на такива автомобили
Поздрави,
Мартин.