Освежаване на бежов салон
Започната от rosi_9343, 16 апр 2019 - 11:54:57
22 мнения по тази тема
Публикувано 22 април 2019 - 22:10
Колеги а как мислите... Добре ли ше стане ако намеря еко кожа в същия цвят но да не е перфорирана и тапицер да ми ушие подходящи калъфки с които да се облеча седалките без да си личи че е калъфка?
Публикувано 22 април 2019 - 22:38
Колеги а как мислите... Добре ли ше стане ако намеря еко кожа в същия цвят но да не е перфорирана и тапицер да ми ушие подходящи калъфки с които да се облеча седалките без да си личи че е калъфка?
Не.Нито кройка,нито шевове ще докарат.Всеки който разбира ще види че си сложил нещо неоригинално.В същия смисъл може да метнеш една рогозка с цветни топчета върху седалките.
По-добре си ги остави така.Намажи ги с хубав лубрикант да поомекнат малко.
Инвестирай в нещо друго.
Публикувано 23 април 2019 - 00:13
Няма как да стане, без да си личи. Оригиналната тапицерия има телове по шевовете, които се закачат за седалката, за да има този вид. Тошко е прав.
Провери първо горепосочените фирми.
Провери и за запазени салони, за да свалиш от тях само кожата.
Наскоро исках да си купя за 129ка оригиналните кожи на седалките. Комплекта за двете седалки беше 2200 евро, но вече ги няма на склад.
Публикувано 23 април 2019 - 07:14
Търся колеги... Търся седалки къде ли не обаче точно такава кожа никъде не намирам. Черни сефалки има пре достатъчно но не знам дали може да се боядиса черната кожа така че да ми върши работа... Сиви също има...
Публикувано 23 април 2019 - 09:33
Търся колеги... Търся седалки къде ли не обаче точно такава кожа никъде не намирам. Черни сефалки има пре достатъчно но не знам дали може да се боядиса черната кожа така че да ми върши работа... Сиви също има...
Започни с професионално почистване, там където колегите са цитирали. Можеш да им се довериш щом имат опит.
Боядисването на седалки е възможно, но за мен не е дълготрайно. На моята 140ка боядисах таблото от черно в бежаво, понеже не намерих такъв цвят втора употеба. Вече 4та година не е мръднало, но там няма търкане, и колата се съхранява само в гараж. Бядисано е със специална боя за кожа, доста еластична.
Публикувано 23 април 2019 - 11:34
Ясно. Значи тези дни отивам на почистване след което ще кача снимки да видите резултата и ще говоря със всичките фирми които ми препоръчахте!
Публикувано 01 септември 2020 - 19:34
Препоръчайте някой добър тапицер в София.
Трябва да оправя на CLK волана, скоростният лост евентуално колонките и тавана.
Може и освежаване на шофьорската седалка, черна кожа.
Няколко пъти съм ползвал тапицерите в Хаджи Димитър, зад супера но последният път не ми хареса какво направиха.
Трябва да оправя на CLK волана, скоростният лост евентуално колонките и тавана.
Може и освежаване на шофьорската седалка, черна кожа.
Няколко пъти съм ползвал тапицерите в Хаджи Димитър, зад супера но последният път не ми хареса какво направиха.
Публикувано 01 септември 2020 - 19:49
На същото мнение съм.
Претапициране - останалите варианти са много пари за малък резултат и замазване на положението.
Поне това виждам от снимките. Скъсаното ще остане и личи, както и да се третира.
"Автоинтериор" доста си ги бива и се стараят, като говоря от личен опит при няколко коли.
Разбира се, има и по-големи фирми с възможности и е въпрос на избор и преценка.
https://avtointerior.bg/contacts/
... без волани!
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни