Не знам как успявате, няколко човека, да превърнете техническа тема в лични нападки?
Ами ти започна пръв :-)
1. Без да знаеш кой и какво е правил, веднага реши какво са сменили и как са ме прецакали..., представи се като малко по-виждащ и от Ванга. А и да не забравим, че някак си отдалеч разпозна, кой е писал софтуера, че и даже подуши, че е пил.
2. След като ти отговориха, какво е направено, отново от техническа тема го обърна в лични нападки, като предложи на майстора от Дупница, да му предадеш няколко урока, щото много ги разбираш нещата.
3. Много добре знаеш, че въпреки проблемите в началото с този модул, той е най-доброто правено от МБ и след години отново влиза в линията. Първите модели на модула са сменени безплатно, с по-добри и това, че ги спират временно в следващите модели, не означава че ги отричат. Понякога се налага да се взимат трудни решения, които може и да не са най-добрите, но пазарът ги изисква.
Бош ги рециклира и това е официално, в началото това се случва само в Германия и струва горе долу наполовина от нов модул. Рециклирането не е някакъв сложен процес, след като има части за това и е нормално да се прави и в България. А след като не ти е ясно как се прави..., може би ще е добре да идеш при колегата ти от Дупница. Аз се запознах лично с него, пич е и вярвам, че ще ти покаже всичко което не ти е ясно..., гледам че имаш въпроси.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Този пост е редактиран от imanev: 25 март 2019 - 23:30