"да пием за театъра който играем", така казаха в откраднат живот, сезон 6 епизод 24...
Жалби и Оплаквания
Започната от IIVVOO, 18 окт 2018 - 19:00:20
44 мнения по тази тема
Публикувано 22 октомври 2018 - 20:18
Публикувано 22 октомври 2018 - 22:25
Чакайте и аз да напиша по темата (да си взема лимона ) Конкретно заради тази тема загубихме един мераклия за член на този клуб лично ми каза, че се отказва заради цирковете развиващи се в този форум. Браво на нас поне вървим на някъде, но накъде зависи от гледната точка.
Аз искам и 3ти лимон (заради 3тия пост тук)..
А това, че заради същия "мераклия" изчезнаха други членове и още са на път да изчезнат...? Брои ли се ?
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left...
#33 Гост_zBnerOV6MJГост_
Публикувано 23 октомври 2018 - 06:17
Ама казвайте им на тия кандидат членове, че клуба не е форума, както и форума не е клуба. Иво най-вероятно си е пийнал някоя вечер и се е поотпуснал - случва се, явно човека е по-емоционален.
Публикувано 23 октомври 2018 - 12:20
Вие се майтапите, но директно от Щутгарт току що показаха новата емблема на Мерцедес по Дойче Веле. Имали и нов директор Дейвид Лемън.
Може би е съвпадение....
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Може би е съвпадение....
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Once a year, go someplace you’ve never been before!
Публикувано 23 октомври 2018 - 17:04
Аз искам и 3ти лимон (заради 3тия пост тук)..
А това, че заради същия "мераклия" изчезнаха други членове и още са на път да изчезнат...? Брои ли се ?
Голяма лимонада голямо нещо. Марто бъркаш нещо говоря за човек, който не е имал нищо общо с клуба абсолютно нов кандидат за членство.
Публикувано 23 октомври 2018 - 17:55
Моя грешка, разбрах го по малко по-различен начин
Ами здраве да е и без това от година на година членовете стават все по-малко...
Чакаме ОС да видим новия УС накъде ще поеме и ще успеят ли да се справят с" наплива" от нови членове
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left...
Публикувано 24 октомври 2018 - 07:00
Моя грешка, разбрах го по малко по-различен начин
Ами здраве да е и без това от година на година членовете стават все по-малко...Чакаме ОС да видим новия УС накъде ще поеме и ще успеят ли да се справят с" наплива" от нови членове
Айде - дайте ми и на мен един лимон, ама не мога да се въздържа и да не пиша.
Докато се повтаря този рефрен, че се смаляваме - ЩЕ СЕ СМАЛЯВАМЕ.
Кой разбрал - разбрал.
Публикувано 24 октомври 2018 - 09:01
И аз като никому непознат да се включа, макЪр и с лимон вече.
Не говори добре това, че спорадичните активности и по-големи раздвижвания тук са свързани по-скоро със спорове и кавги. Усеща се една тиха борба и напрежение, което се е трупало със сигурност от доста време. По-точно, рано-рано ми направи впечатление, не вчера или миналата седмица. Може пък да бъркам.
По темата с членството го бях писал неотдавна, но бих го обобщил така: "ИскАх, ама нямах желание."
"Ръката Му отдава всекиму - дължимото"
Публикувано 24 октомври 2018 - 10:00
И аз като никому непознат да се включа, макЪр и с лимон вече.
Не говори добре това, че спорадичните активности и по-големи раздвижвания тук са свързани по-скоро със спорове и кавги. Усеща се една тиха борба и напрежение, което се е трупало със сигурност от доста време. По-точно, рано-рано ми направи впечатление, не вчера или миналата седмица. Може пък да бъркам.
По темата с членството го бях писал неотдавна, но бих го обобщил така: "ИскАх, ама нямах желание."
Колега,
Приемаме твоите впечатления, като външен наблюдател, за по-обективни.
Истината е, обаче, че различията са доста по-малко от общото, което ни събира. Явно във форума се получава ефекта на лупата върху негативното.
Ще помоля всички пишещи да се опитат да бъдат по-обосновани и умерени в изказа си.
Публикувано 24 октомври 2018 - 10:15
Дайте и насам един лимонец. А по темата, мисля че вече започна да се издребнява прекалено много.
Публикувано 24 октомври 2018 - 10:46
Ето заповядайДайте и насам един лимонец. А по темата, мисля че вече започна да се издребнява прекалено много.
Прикачени файлове
Публикувано 24 октомври 2018 - 10:50
Ето заповядай
Ей, един човек да ме разбере правилно, ето от мене това botella_zapata.png 474,28K 7 Брой сваляния
Публикувано 24 октомври 2018 - 10:53
Според мен, е важно да сме хора.
Това, че някои от нас не знаят как да пишат във форум и не знаят да реагират на ситуации, или пък не могат да си сдържат езика, или егото, не ги прави непременно лоши хора или пък прави този клуб лош клуб.
Всичко е въпрос на правилно очакване и настроика.
Ако искате да влезете в този клуб, за да се запознаете с нови хора, които споделят Вашата страст, да влезете за да получавате технически и практически съвети, както и да сте част от едно малко затворено общество, с всичките си предимства и недостатъци, не виждам защо да се отказвате?
Сигурно и в семсйствата Ви се случва по някоя и друга караница, но накрая сте задружни (надявам се).
Е, аз вярвам, че МБКБ е навлязло в лош период, от който можем да се поучим и да спрем да делим и изискваме, а да почнем да разбираме и другите и да даваме без очакване на нещо обратно.
Днес може и да намаляваме, но съм сигурен, че ще ставаме по-силни и сплотени, защо не и повече, защото каквото не ни убива,,,знаете
Публикувано 25 октомври 2018 - 09:39
Заповядай
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни