Даренията са най малкото нещо което си направил.
По голямото е че дейно участваше в много мероприятия на клуба.
Наистина си дал много.
Защо сега нямаш желание.? Твоя работа, ти си знаеш най добре.
Публикувано 16 септември 2018 - 15:51
Даренията са най малкото нещо което си направил.
По голямото е че дейно участваше в много мероприятия на клуба.
Наистина си дал много.
Защо сега нямаш желание.? Твоя работа, ти си знаеш най добре.
Публикувано 16 септември 2018 - 20:02
На мен също не ми се пишат глупости но какво ще кажеш като страничен наблюдател за отношението към Председателя на клуба, към Управителният съвет на клуба и към всички членове на клуба и не само, участвали в подготовката и реализирането на Мерцедес Бенц уикенд 2018. Аз се надявам че тях отношението няма да ги откаже.
За организацията
Казал съм го , даже съм се и цитирал , но пак накратко
Ще кажа едно : Е В А Л А
това което написах като предложение което ти го прие със сърказма си , а аз не те познавайки те що за ръб съркастичен си се засегнах , мога даже да им спестя много нерви и да им дам направо координати на заинтересовани фирми
П.С : да се позваме - сърказъм колко искаш ще се лее , че чак ще е в повече
Бате Фил : споко е
Този пост е редактиран от Наско: 16 септември 2018 - 20:10
Публикувано 17 септември 2018 - 09:13
Поздравления за събитието, много исках да дойда въпреки че предния ден бях карал 1000км, но поради технически проблем с колата нямаше как да присъствам.
Този пост е редактиран от SAMURAIJACK: 17 септември 2018 - 10:31
Публикувано 17 септември 2018 - 11:39
Публикувано 18 септември 2018 - 14:21
................
Bat Andi, имам молба към теб и останалите членове на УС. Когато е удобно и подходящо разбира се.
Много бих искал да прочета какво е официалното мнение, препоръки и впечатления на Силвър стар за
съборите на пистата организирани от МБКБ. Ако има и някакви не официални изказвания от тяхна страна
ще е добре да чуем и тях.
Хубав въпрос и съвсем на място.
Съдържанието на Мерцедес Уикенд 2018 беше тясно дикутирано с хората от Силвър Стар. По техни думи, политиката на марката в последните години е ориентирана към по-младите хора и към по спртно изглеждащи автомобили. Имайки предвид че Мерцедес е един от пионерите в автомобилните състезания, формата за евент на писта беше приет доста добре от Силвър Стар.
Тук обаче идва момента на равносметката:
- Как сме реализирали идеята и дали сме отговорили на техните очаквания за качество на събора
- Как Силвър Стар са участвали в предварително подготвения концепт за събитие.
Това е частичен отговор на въпроса ти. Мейл до Силвър Стар с благодарност за участието и молба за обратна връзка съм изпратил. Надявам се скоро да имам и отговор, който да пусна тук.
Мод едит:
Момчета и момичета,
както някои от Вас видяха, темата отиде в съвсем друга посока, касаеща вътрешни проблеми на клуба, поради което мненията бяха отделени в отделна тема видима само за членовете на клуба.
Не всички участници в темата ще имат възможност да я видят, но ако сте дали мнение/препоръка, те ще се вземат предвид.
Ако смятате, че можете да сте полезни и като клубни членове и да помогнете за решаването на проблемите и/или да внесете свежи идеи в развитието на клуба, свободно може да изразите тази си воля, чрез подаване на Молба за членство в МБКБ и заплащане на годишната такса, която все още е 40 лева на година.
Поздрави,
Самурая
Този пост е редактиран от SAMURAIJACK: 18 септември 2018 - 20:03
Публикувано 20 септември 2018 - 22:51
Публикувано 20 септември 2018 - 23:17
Цецо,какво да ти кажа..!През твоята камбанария си абсолютно прав!За последен ще пиша по темата. Нямах желание да обиждам някой с предният ми пост. Само уважение за хора, които правят нещо безкористно. На мнение съм обаче, че е безсмислено да има пет форума и пет различни организации. Факт е, като разглеждам теми от преди години, че е имало повече хора, повече компетентни мнения. Като страничен наблюдател виждам сега само едни хора, дето се драпат за нещо си и това е. За Мерцедеси не се говори, няма DIY теми, нищо. Какво се прави за популяризиране на клуба и форума?
А това със СС го има само в България. Представителят трябва да бъде главният спонсор на такива събития. Та къде ако не там може да запалиш хора по продуктите си? Сбъркана работа.
Публикувано 08 октомври 2018 - 15:44
Като сравнително нов участник тук бих казал, че генерално е пусто и неактивно. Една голяма част от разделите не се четат от потребителите, защото не са членове, та може би там е активно. Като гледам обаче нечленуващите колко са активни, едва ли и в другата му специална част е така. Обобщено казано: разделение на разделението - тоест има няколко форума на тази марка, а в самите тях - още разделения.
Преди известно време се опитах да попитам (благодаря на всички за няколкото бързи отговори) каква всъщност е идеята да е така, какво всъщност "печелиш" образно казано в обратния случай. Някак отговор, че бирички се пиели, мръвки се печат, струва ти 20ст. на ден вноса и тнт ми звучат много семпло. Не че не е любим навик за полезни разговори и преживявания.
Отбелязвам, че не критикувам никой, виждам интелигентни хора, запалени по марката, но в крайна сметка откъде произлиза думата "форум"? Отговорът ще хвърли доста светлина върху нещата и най-вече върху това, защо хората ги няма или не са активни, тоест какво се предполага, че трябва да се промени.
Досега съм членувал/част от други два форума и нещата са коренно различни. Да, има си своите рискове и това е един плюс тук - че е спокойно и няма разправии, и субкултурни мерения на членове по обичайните теми, но когато една организация, учреждения, фирма се разраства, винаги има съпътстващи негативи, но водещо винаги трябва да е главната цел, която е била от самото начало.
Поздрави и с най-добри чувства.
"Ръката Му отдава всекиму - дължимото"
Публикувано 08 октомври 2018 - 16:39
Само не разбирам последните коментари какво общо имат с темата.
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни