Здравейте приятели, съфорумци и колеги по увлечение
Ще си позволя да започна тази тема, защото днес е точно една седмица след събитието, което се случи на 1ви и 2ри Септември, на писта Дракон, край Колояново (Пловдивско).
Другите хора от организационната група ще се включат също, аз давам началото само
Почти всички членове на УС, (Андрей, Сами и Еди) са на път и в чужбина, поради което ще пишат другата седмица.
Всичко което пиша е лично мое мнение, не е част от някаква групова формулировка и просто искам да споделя това, което аз мисля за събитието.
Ще започна с честното изявление, че бях доста скептичен към самото събитие.
После ще мина и през това, че аз самото събитие не успях да го видя, като единственото ми влизане беше за 5 минути в Събота, за да взема малко храна, а в Неделя и за това нямаше време.
Въпреки всичко, смятам че мога да си позволя да имам мнение и го правя
Както казах, бях истински скептично настроен и към организацията на евента и към самото му съдържание, защото за мен Мерцедес винаги е било удоволствието от карането в абсолютен лукс, с абсолютна увереност, че ще стигна, закъдето съм тръгнал и ще бъда запазен в случай на инцидент, както и самата философия, че това е едно от най-добрите инженерни и маркетингови постижения на днешния свят.
Горното продължава да е вярно, но кефа да видя толкова много млади, стари и най-вече ентусиазирани хора, които са се събрали да видят, помиришат, усетят и чуят чудото наречено Мерцедес, ми напълни душата.
Ако състезанията, миризмата на изгорели гуми и емоциите да видят как машините се носят по пистата е това, което събира всички тези хора, аз казвам БРАВО-Нека го направм ПАК!
Запознах се на живо със страхотни ентусиасти, които са вложили неимоверни усилия и средства, всичко правено ръчно, защото за мерцедес няма никакви готови тунингови части, абсолютни профита и най-вече готини хора Юли, Пепи това касае и Вас и Вашите екипи-Страхотни сте!
Запознах се и с някои от членовете на живо, видях стари другари и изобщо-кеф голям
Организацията на такова нещо направо си изисква смелост и шапка свалям на тия момчета и момичета, които отделиха много време, усилия и средства да направят организацията. Аз се включих буквално вечерта преди събитието и просто помогнах, където мога, но тия хора са прекарали месеци в подготовка и наистина ги уважавам заради това.
Честният извод е, че може да се подобрят нещата, но горчивата истина е, че това може да стане само със силен и сплотен екип, респективно клуб, който вместо да се дели, все още неизвестно защо, можеше да е двойно по-голям на тоя евент и много от нещата да станат по-добре...
Надявам се, че догодина ще сме повече клуб и хора, които искат да другаруват и да си помагат, отколкото това, което се получава напоследък.
Това събитие е нещо хубаво за този клуб и за популяризирането на марката, това вече съм убеден.
Също така съм убеден, че традициите в клуба с Национален събор всяка година са нещо много хубаво и трябва да спазваме и тях, така че лично аз се ангажирам да апелирам, организирам и съдействам за Националните събори, но ще се надявам и други от Вас да ми помагат
Цифорвата равносметка, материалното и стойностно оценяване на мероприятието ще оставя на членовете на УС, но се надявам, че е ОК за тях да споделя, че тазгодишният евент може да се счита за успешен, откъм този аспект.
За тези, които дойдоха-БЛАГОДАРЯ ВИ!
Тези, които не успяха-Спокойно, ще има пак
А за тези, които се чудят-аз бях дружелюбния брадат човечец на входа, които Ви взимаше парите
Надявам се, хората които са на тази снимка, няма да ми се разсърдят, защото всички заслужават да видят някои от основните действащи лица по организацията и провеждането на това събитие (сигурен съм, че има и други, поздравявам и тях)
МБКБ.jpg 123,46K 18 Брой сваляния