МБ Е 350 W211
Започната от 0000A6, 21 май 2018 - 10:28:55
27 мнения по тази тема
Публикувано 22 май 2018 - 23:12
Е вие какво искате да ви дадът като информация? Естествено кога е влизала в официален сервиз. И аз съм го тествал със СС и си бяха супер учтиви.
Публикувано 23 май 2018 - 15:30
На кой мейл пращате талона?
Публикувано 23 май 2018 - 18:50
Once a year, go someplace you’ve never been before!
Публикувано 25 май 2018 - 07:27
Относно СС, отговориха ми, че трябва да ида на място в сервиза с талон и документ за самоличност.
Изпратено от моят SM-G930F с помощта на Tapatalk
Публикувано 25 май 2018 - 07:43
За пореден път.
Пращаш имейл(посочения) със снимка на талона на колата и с молба да ти кажат кога е влизала за сервиз и за какво.
Те ти се обаждат и ти обясняват по телефона.
Пращаш имейл(посочения) със снимка на талона на колата и с молба да ти кажат кога е влизала за сервиз и за какво.
Те ти се обаждат и ти обясняват по телефона.
Публикувано 25 май 2018 - 08:13
В интерес на истината това не е нормално. Защо на някои хора им казват да пратят мейл, а на други да отидат лично? Различни неща ли искат/питат колегите или зависи тоя, на когото ще попаднеш дали е на кеф..
Този пост е редактиран от bronc: 25 май 2018 - 08:13
Публикувано 25 май 2018 - 08:13
Това направих, но отговориха, че трябва да ида лично.
"Информация относно автомобила можем да Ви дадем само ако дойдете на място в сервиза. След представяне на талон и документ за самоличност, ще Ви предоставим това, което Ви е необходимо."
Според мен зависи на кой служител ще попаднеш.
"Информация относно автомобила можем да Ви дадем само ако дойдете на място в сервиза. След представяне на талон и документ за самоличност, ще Ви предоставим това, което Ви е необходимо."
Според мен зависи на кой служител ще попаднеш.
Този пост е редактиран от PeevG: 25 май 2018 - 08:16
Публикувано 25 май 2018 - 08:36
Както казах, това е положението, но някои хора решиха, че си измислям.
И ще се възмутя отново от цялата тази политика по криене на историята на автомобила все едно е нещо секретно. В ауди и бмв казваш един ВИН и ти вадят всичко.
Публикувано 25 май 2018 - 09:18
Аз съм проверявал по мейл два пъти и два пъти ллично. Нито веднъж не са искали да ми дадат копие от сервизната история, а са ми диктували или по телефона или съм си преписвал на място.
Мотивът им е бил че, нямат право да разпечатват информация от системата и да я дават на трети лица.
Истината е в Германия през познат с достъп ми изпечатаха това което исках.
Относно това да се споделя сервизна информация само срещу вин - съм против. Трябва да се дава само срещу копие от голям талон - мое разбиране.
Единственото което е ок за мен да е обществено достояние е пробега на колата при последния сервиз и датата.
Публикувано 31 май 2018 - 07:46
Пак дрънкаш глупости. При БМВ искат талон и става само на място!Както казах, това е положението, но някои хора решиха, че си измислям.
И ще се възмутя отново от цялата тази политика по криене на историята на автомобила все едно е нещо секретно. В ауди и бмв казваш един ВИН и ти вадят всичко.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано 31 май 2018 - 09:03
Пак дрънкаш глупости. При БМВ искат талон и става само на място!
В Ауто Бавария ми извадиха официланото последно влизане в сервиз и километрите в този момент само по ВИН. Ама ти си дрънкай каквото искаш.
Публикувано 31 май 2018 - 14:05
Значи въпросният служител е за уволнение!В Ауто Бавария ми извадиха официланото последно влизане в сервиз и километрите в този момент само по ВИН. Ама ти си дрънкай каквото искаш.
Този пост е редактиран от Dexter: 31 май 2018 - 14:05
Публикувано 31 май 2018 - 15:41
Това което дочувам е че навсякъде са затегнали достъпа за предоставяне на информация. Когато взех моя Мерцедес преди три години от Балкан Стар ми дадоха информация за пробег и дали е имало по-сериозни ремонти. Сега не знам как е там, но миналата година взех от Германия един Пасат B7 на метан и Порше ми отказаха всякаква информация преди да е мой. Наложи се по международни канали да се сдобивам с история преди да я купя.
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни