МБ Е 350 W211
Започната от 0000A6, 21 май 2018 - 10:28:55
27 мнения по тази тема
Публикувано 21 май 2018 - 10:28
Колеги, дайте идея, как мога да проверя историята на една Е350 внос от Швейцария, дали има история и реални км. Звънях в Силвър и ми отговориха само собственика и талона на колата. Но тя е нов внос и аз имам само талон?!
Публикувано 22 май 2018 - 10:29
Колеги, дайте идея, как мога да проверя историята на една Е350 внос от Швейцария, дали има история и реални км. Звънях в Силвър и ми отговориха само собственика и талона на колата. Но тя е нов внос и аз имам само талон?!
Звънни пак, само там могат да ти дадат тази информация.
Публикувано 22 май 2018 - 12:13
Копие на талона и изпращаш по мейл. Ще ти кажат сервизната история. Това само със собственика не знам кой ти го е казал, но не е вярно, освен ако не са променили политиката си последните седмици.
Публикувано 22 май 2018 - 12:23
Само със собственика и талона ще ти дадат. Политиката им е отвратителна, нито в Ауди нито в БМВ го има това! Явно искат да се продават старите бангии на милион километри.
Публикувано 22 май 2018 - 12:52
vonko1988, пак зае некомпетентната позиция. Не вярвам да го правиш само за да трупаш мнения,
отдавам го на манталитет и лошо възпитание.
Както каза bronc, подходящ email съдържащ копие на талона върши чудеса.
Публикувано 22 май 2018 - 13:32
На мен това ми отговориха след 3-4 питания по въпроса. Ако използвате някакви връзки е друга тема.
Публикувано 22 май 2018 - 13:55
Никакви връзки не съм използвал. Звъня си съвсем нормално по телефона и питам. Поне три пъти съм се обаждал за коли, за които не съм бил собственик и всеки път отговора беше - копие от талон по мейла и се обаждат да ми кажат какво им излиза. Сега като съм собственик дори ми изпратиха всички фактури, които излизат номера на шасито.
Този пост е редактиран от bronc: 22 май 2018 - 13:55
Публикувано 22 май 2018 - 20:01
Няма връзки, няма нищо...просто добро отношение и ти дават цялата информация, която имат.
Публикувано 22 май 2018 - 20:23
Ще подкрепя колегата горе за СС, с отрицателно мнение за тях, обадих им се за сервизна история на колата ми, познатата история - пратете големия талон на имейл, речено-сторено и единствената информация която получих, беше кога последно е влизала при тях. Опитах се да получа информация за нещо повече(сбц, ремонти) и ми отгориха, че можело само на място да я споделят...
Публикувано 22 май 2018 - 20:33
Ако така им говориш по телефона, както и пишеш тук във форума, нищо чудно че те отсвирват.На мен това ми отговориха след 3-4 питания по въпроса. Ако използвате някакви връзки е друга тема.
Услугатата е бърза, безплатна и изисква само изпращане на копие/снимка на талона. Тествано.
Публикувано 22 май 2018 - 21:45
Утре ще пробвам да получа информация за моята, ей така от любопитство Ще споделя резултати.
Изпратено от моят SM-G930F с помощта на Tapatalk
Публикувано 22 май 2018 - 21:53
Утре ще пробвам да получа информация за моята, ей така от любопитство Ще споделя резултати.
Аз също успях да получа информация за моята, като стана моя. Изпратих им копие на талона, казах, че съм собственик и ме питаха за някои лични данни. Предполагам, че може да се излъже, само ако имаш талон, дори и да не си ти собственика.
Иначе пък ако някой отиде с фалшив голям талон за твоя автомобил ще му направят ключ или поне преди 2-3 години е било така. На един познат така са му я откраднали.
Публикувано 22 май 2018 - 22:03
Ммхм, на мен ми стана интересно що за хора са тия в СС и искам да ги тествам от 1во лице. Не знам какво инфо мога да получа за кола 2004..Аз също успях да получа информация за моята, като стана моя. Изпратих им копие на талона, казах, че съм собственик и ме питаха за някои лични данни. Предполагам, че може да се излъже, само ако имаш талон, дори и да не си ти собственика.
Иначе пък ако някой отиде с фалшив голям талон за твоя автомобил ще му направят ключ или поне преди 2-3 години е било така. На един познат така са му я откраднали.
Публикувано 22 май 2018 - 22:04
Ммхм, на мен ми стана интересно що за хора са тия в СС и искам да ги тествам от 1во лице. Не знам какво инфо мога да получа за кола 2004..
Ще ти дадат просто влизанията й в официални сервизи в цяла Европа.
Публикувано 22 май 2018 - 22:05
Със снимка на талон(български,италиянски,германски,холандски,американски и пр.)
на кола(частна,в автокъща или в чужбина) пратени на имейл се получава информация на какви километри и кога колата е влизала в сервиз на Мерцедес.
Дават се най-общи сведения.Ако колата има електронна книжка има сведения и за какво е влизала.
на кола(частна,в автокъща или в чужбина) пратени на имейл се получава информация на какви километри и кога колата е влизала в сервиз на Мерцедес.
Дават се най-общи сведения.Ако колата има електронна книжка има сведения и за какво е влизала.
2 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни