Виждам само дупчена кожа, къде видя плат, явно трябва на очен да ходя:-)Колега виж снимка 7 и 8...седалките са плат плюс кожа....а на снимка 10,11,12,13 са кожа съвсем различни...това е интересното сещаш ли се.

Добър майсторЗа Е55 компресор
Започната от pacoran, 06 апр 2018 - 23:15:30
20 мнения по тази тема
Публикувано 07 април 2018 - 19:02
Публикувано 07 април 2018 - 19:05
Не са плат плюс кожа. На АМГ перфорацията е квадратна затова така ти се стува. Иначе вътрешната част е по-светлата кожа от външната. Така, че седалките са си много добре според мен. И май-само тази от сегашните обяви е с Е55 брони а не реплика на Е63. Аз бих отишъл да я видя на място. А тази от IS Auto изглежда много изтърбушена.
Публикувано 07 април 2018 - 19:11
Гледам ги от компютър и седалките са си напълно нормални
Няма никакъв плат. плътна кожа на бордовете и перфорирана в средата.
Тоя черния варел не бих се доближил до него. Никой не може да ме убеди, че човек който си прави такова нещо на колата е в състояние да я поддържа адекватно технически.
Публикувано 07 април 2018 - 19:16
Офф добре че и други виждат като мене, замалко да ходя на очен напразно:-) Явно ще звънна на автокъщата и ще се гледа другата седмица задължително, даже с колега от форума имащ такава! Задължително ще пиша после какво сме установилина пръв поглед!! Ако много ми хареса и се договориме с чевека ще я карам в силвър стар за основен преглед ,и ако не излезе нещо фрапантно ще я взема! После ще почерпа естествено, хората включи ли се по темата!
П.С. Обаче да не я купи никой година и малко , може и да има проблем някъв:-)
П.С. Обаче да не я купи никой година и малко , може и да има проблем някъв:-)
Този пост е редактиран от pacoran: 07 април 2018 - 19:17
Публикувано 07 април 2018 - 20:45
Явно аз недовиждам. Sorry.
Струва ми се също и че едното от копченцата на волана за + и - направо е изтърбушено.
Колата си е кошница.
Публикувано 07 април 2018 - 22:12
Не са плат плюс кожа. На АМГ перфорацията е квадратна затова така ти се стува. Иначе вътрешната част е по-светлата кожа от външната. Така, че седалките са си много добре според мен. И май-само тази от сегашните обяви е с Е55 брони а не реплика на Е63. Аз бих отишъл да я видя на място. А тази от IS Auto изглежда много изтърбушена.
Точно!
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни