Аз даже бих доразвил идеята на Тошко и направо да предложа да има конкретни твърди събития-Пролетен, Летен и Есенен събор (зимата с Мерцедес е трудно )
Да се закотви периода, за да може всеки да си направи плановете. Далеч съм от мисълта, че ще може всички да присъстват, но ако ги направим 3 твърди събора, все на един би трябвало да сколасаме да отидем.
Например:
Пролетен: средата на Март, до средата на Април
Летен: Средата на Юни, до средата на Юли
Есненен: Средата на Септември, до средата на Октомври.
Трябва да се изберат локации (да го кажем градове), за да направим ходенето на това място традиция.
Пак например:
Пролетен-Пловдив
Летен-Бургас
Есенен-София...
Вече за всеки град (околност), ще се търси локация (тази, която е предложена сега в Пловдив, ми харесва).
Като започнем да ходим на едни и същи места, ще направим традиция, а с традиции се гради силен клуб
В момента се организират събития и събори, но организацията е оставена на УС, или кой както свари, където предложи, а това не е ефикасно.
Давам пример с темата за поход в Гърция. Предложението на Еди беше, през Май месец да отидем в Гърция. Принципно, се съгласихме много хора, но де факто, никой не е писал в темата за да я доразвие, от много време. Ако беше казано: "На 18ти до 20Май, който иска да се съберем в Гърция, еди кое си място, моля да се запише. Всички ангажименти по пътуване и настаняване се поемат самостоятелно.", щеше да е много по-лесно, ясно и конкретно...
УС не може да организира толкова събития, колкото предложих, те трябва просто да са ясни кога ще са и всеки сам да се справя с ангажимента по придвижване и настаняване.
Не знам дали добре изразих идеята, но се надявам да я доразвием