Здравейте, след като смених няколко меркела дизели се отказах прословутата икомнмичност на дизелите и минах на вариянт бензин. Скоро купих w212 бензин , но 211 фейса ми е някак по изваяна и искам да взема втора 4х4 с бензинов агрегат. Гледах, карах и се спрях на ето тази: https://www.mobile.b...507737440764932
Ако някой сподели и личен опит с посочения автомобил. Нов внос е от Швейцария, изключително свеж на фона на гледаните от мен.
v8 ка върви в пъти, но не можах да намеря достатъчно запазен и натоварен с нужните екстри екземпляр.
Питането ми е относно конструктивни, детски и прочие небивали конструктивни проблеми с двигателите... като кутии са железните 5-ци, серията с фейса е изчистена от повечето проблеми... но какво се случва с тези двигатели. Да пусна темата е по повод тема която изчетох от пост тук из форумите за немислица в двигатели 112 и 113... а тия точно са в тоз кюп.
П.С. за дизел моля не пълнете темата... аман от хвалби, от личен опит и такъв на мои близки, дизел мерцедес само нов.