Как така провал, що?
Най-вероятно не се продава добре.
Но с нишовите модели е така - има риск и нишата да е по-малка от прогнозите и да не икономически изгодно да се обслужва повече.
Публикувано 06 декември 2017 - 19:52
Как така провал, що?
Най-вероятно не се продава добре.
Но с нишовите модели е така - има риск и нишата да е по-малка от прогнозите и да не икономически изгодно да се обслужва повече.
Публикувано 07 декември 2017 - 13:37
Идеята на CLS-a e да се създаде четириврато купе. А четиривратото купе комби е било създадено с идея явно да конкурират Панамерата на Порше. За всяка една кола има "вълни" от клиенти - първа, втора, трета и т.н. Shooting brake-a имаше проблем още с първата докато беше нов. Друг е въпросът до колко се задържа цената на модела, там обезценяването е толкова бързо като че ли сте си купили BMW, а не Мерцедес. Двата модела, които имат най-бавно обезценяване и въпреки възрастта си, за тях винаги ще има клиенти са G класата и CLS-a (нормалният!). Shooting Brake-a може да е страхотна кола, но е непродаваема като нова, непродаваема е сега, а след 10тина години едва ли ще ги виждаме по улиците
Публикувано 15 декември 2017 - 08:23
А четиривратото купе комби е било създадено с идея явно да конкурират Панамерата на Порше.
Ето това е новият модел с който ще борят Панамерата.
Публикувано 15 декември 2017 - 09:18
Идеята на CLS-a e да се създаде четириврато купе. А четиривратото купе комби е било създадено с идея явно да конкурират Панамерата на Порше. За всяка една кола има "вълни" от клиенти - първа, втора, трета и т.н. Shooting brake-a имаше проблем още с първата докато беше нов. Друг е въпросът до колко се задържа цената на модела, там обезценяването е толкова бързо като че ли сте си купили BMW, а не Мерцедес. Двата модела, които имат най-бавно обезценяване и въпреки възрастта си, за тях винаги ще има клиенти са G класата и CLS-a (нормалният!). Shooting Brake-a може да е страхотна кола, но е непродаваема като нова, непродаваема е сега, а след 10тина години едва ли ще ги виждаме по улиците
Не мисля, че и шутинг брейк се обезценява толкова бързо.
https://www.mobile.b...88&slink=5iryh1
Просто има малко по-тясна ниша клиенти от нормалния ЦЛС. Също както и ЦЛ-а. Но аз познавам хора с деца, които смятам да сменят стария ЦЛС точно за този. Не мен лично също не ми харесва, защото мразя всичко комбита в дъното на червата си, но като за комби е чудесна кола.
А този новия АМГ ГТ4 е уникална кола, ако бях чичко паричко отсега си я поръчвам за като излезе.
0 потребители, 3 гости, 0 анонимни