Ми аз съм имал каско за автомобил за 5000лв, плащаха ми всички щети коректно, тогава даже идваха с мобилна група на място. И нямам връзки.
Сега също ми плащат, а при опита за кражба даже ми платиха липсващия запалителен модул доволно(липсваща част).
Posted 22 January 2018 - 09:20
Ми аз съм имал каско за автомобил за 5000лв, плащаха ми всички щети коректно, тогава даже идваха с мобилна група на място. И нямам връзки.
Сега също ми плащат, а при опита за кражба даже ми платиха липсващия запалителен модул доволно(липсваща част).
Posted 22 January 2018 - 09:30
Едва ли са ти платили EZS модула на цена да си го поръчаш от СС по шаси, но това е друг въпрос.
Ти си знаеш и преценяваш. Моите автомобили не са уличници, че да ги мисля нощем.
Posted 22 January 2018 - 09:35
Edited by Bokouser, 22 January 2018 - 09:36 .
Posted 22 January 2018 - 09:39
За огледалата съм съгласен. Ако не са ти направени да се чупят при сваляне, ще пиеш студена вода.
И все пак каско на автомобил за 5000лв е 300лв. 3 паркинг щети и си го избил.
Едва ли са ти платили EZS модула на цена да си го поръчаш от СС по шаси, но това е друг въпрос.
Ти си знаеш и преценяваш. Моите автомобили не са уличници, че да ги мисля нощем.
Ами не му знам каталожната цена честно казано, но платиха 500лв за него, а аз си го намерих за 50. Колкото и да са дали е повече от нищо.
В Пловдив ви е по-леко, но в София, ако колата ти е в гараж това нищо не значи. Сещам се за две кражби от гаражи поселдните месеци и един неуспешен опит, защото колата е имала допълнителна защита. Даже някои хора твърдят, че в гаражите се работи по-лесно далеч от любопитни погледи. Ако гаража е с камери и СОТ е малко по-различно де...
Posted 22 January 2018 - 09:47
За огледалата съм съгласен. Ако не са ти направени да се чупят при сваляне, ще пиеш студена вода.
И все пак каско на автомобил за 5000лв е 300лв. 3 паркинг щети и си го избил.
Ами не му знам каталожната цена честно казано, но платиха 500лв за него, а аз си го намерих за 50. Колкото и да са дали е повече от нищо.
В Пловдив ви е по-леко, но в София, ако колата ти е в гараж това нищо не значи. Сещам се за две кражби от гаражи поселдните месеци и един неуспешен опит, защото колата е имала допълнителна защита. Даже някои хора твърдят, че в гаражите се работи по-лесно далеч от любопитни погледи. Ако гаража е с камери и СОТ е малко по-различно де...
Нищо не са ти платили, точно това се опитвам да ти кажа.
Posted 22 January 2018 - 09:49
Модели →
E-класа →
Общи теми за E-класа →
Общи теми за W211 →
SBC проблем след рециклиранеДва пъти рециклиран модул Started by MitkoGanchev, 09 Sep 2024 |
|
|
||
Модели →
E-класа →
Общи теми за E-класа →
Общи теми за W211 →
Регулиране на багажна врата ( комби )Регулиране на багажна врата ( комби ) Started by nedsaur, 25 Jul 2024 |
|
|
||
Модели →
Автодиагностика - Software & Hardware →
Въпрос за airbag/srs модул на w211/219Възстановяване на правилно работеща srs система Started by Grigor_01, 11 Apr 2023 |
|
|
||
Модели →
E-класа →
Проблеми и ремонти →
W211 →
Двигатели →
Проблем при студен старт E320 CDI (W211)Неравномерна работа на двигателя (видео) Started by lilweezy, 06 Mar 2023 |
|
|
||
Модели →
E-класа →
Проблеми и ремонти →
W211 →
Електро →
Проблем с облегалкаПроблем с облегалка Started by mercedesW211, 05 Nov 2022 |
|
|
0 members, 1 guests, 0 anonymous users