Към съдържанието

•  

Снимка
- - - - -

Дайте съвет за МП3 плейър в колата.

• Please log in to reply
19 мнения по тази тема

#16 batNIKI

batNIKI

Член на МБКлуб България

• Потребители на форума
  • 194 Мнения:
  • Град:Sofia

Публикувано 05 април 2007 - 22:54

Никой нищо не казва за JVC- цена/качество винаги са на мн добро ниво, имат дълга гаранция, която не се налага да се ползва, всякакви аксесоари към тях (дистанционни и др) са на мн разумни сени за разлика от други марки.

Само това не го карай човека да си взима има много да те "благославя" след това :0_yahoo:
  • 0
Публикувано изображение
http://store1.data.bg/batniki/MB260E/
http://store1.data.bg/batniki/Actros/
BMW-много шум малко бързина и около 150000км почти задължително в бокса за мотор!!!
Публикувано изображениеПубликувано изображение

#17 Dezki

Dezki

Майстор

• Потребители на форума
  • 1517 Мнения:
  • Град:София

Публикувано 06 април 2007 - 11:18

Аз пък защо нямам проблем? От сумати време съм с JVC и никакви ядове. :dontknow:
  • 0
Lancia Kappa TDS / Land-Rover 88 Series 3 FFR

#18 DJ FUNKY

DJ FUNKY

Майстор

• Потребители на форума
  • 2660 Мнения:
  • Град:СОФИЯ
  • Автомобил:
    C 220 Т CDI Sport 1999 г. W 124 300 D Turbo 1992 г.

Публикувано 06 април 2007 - 11:34

Az zashto pyk nqmam problem? ot sumati wreme sym sys JVC i nikwi qdowe. :dontknow:

идеята е не дали имаш ядове а колко качествено свири,сещаш ли се :icon_welldone: имам познат с панасоник за 200 лв от магазина ,2 години го ползва и нема проблеми ама свири като веф
  • 0
Публикувано изображение
СИРОМАХ DJ , ЖИВ ДЯВОЛ !!!!!
DON`T FUCK WITH MODERATORS!
MY FACEBOOK
http://stara-sofia.com/
Гласувайте за доброто име на "Мерцедес - Бенц Клуб България" В БГ ТОП
Публикувано изображение

#19 Lorinser

Lorinser

Член на МБКБ

• Замразено членство
  • 5339 Мнения:
  • Град:Sofia
  • Автомобил:
    --Първият в БГ C124 CE500 M117-V8 Custom.
    --W126 260SE 1988

Публикувано 06 април 2007 - 11:38

Само това не го карай човека да си взима има много да те "благославя" след това :0_yahoo:

ами и аз да се изходя за ЖВЦ-то.... взех това защото изпадна на далавара, (700лв в технополис) разбирасе го взех за по-малко. АМИИИ супер доволен съм, открих толкова много настройки на звука, че с малко промени, парчета които са ми омръзнали стават направо нови. никога не ми е прекъсвал по дупки, свири безотказно, а качеството на звука няма да казвам какво е, че с BAT NIKI i Funki, ше станем на кълбета..;) незнам за ниските класове, но мене тва ме кефи перфектно за парите които набих в него
  • 0

#20 hektor

hektor

Майстор

• Потребители на форума
  • 1751 Мнения:
  • Град:Гера/София
  • Автомобил:
    Alfa Romeo 147 1.6 ts

Публикувано 06 април 2007 - 12:00

И аз да оспамя темата. Като имах тиграта преди, имах намерение да слагам музика ама като ми казаха цифри тук и клекнах. Обаче това, което ме посъветваха пичовете бе, да си оставя оригиналните колони, да си взема някое качествено ЦД и да си туря туба. Ефекта бе поръзителен. Беше ми обяснено, че като се сложи туба децибелите се качват над някаква стойност, което правело звука доста по добър ( в момента импровизирам но бе нещо от този сорт). Взех си едно сони, малък клас с мп3 един усилвател и една туба блаупункт ( не бях доволен, но за цената вършеше работа ) и да си призная останах доволен. В началото найстина дънех обаче после поостарях ли :dontknow: и започнах тихичко да си слушам, но от тубата ефекта бе поразителен. И мен ми се иска да налея някоя хилядарка за музика ама не остават стотинки за това. Така, че този вариант е доста примелив. А относно блаупункта Фънито е прав. До сега, което съм чувал е било гнус
  • 0
Sky каза:Ела да сръбнеш от извора!

" Ау ми врътнеш един Биг Бен ма! Ни моа, боли ме главата!"

2 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 2 гости, 0 анонимни