Даймлер още през 2015 г. бяха писали за няколко модела, че в началото на 2016 г. ще заработи услугата за България. Имам 2 автомобила производство 2016 г. (произведени за България), които са заводски оборудвани за ползването на услугата, но все още не мога да я ползвам. В портала на Mercedes connect me за UK като им въведа VIN-овете показва, че са подходящи и ми предлага абонамент. В българския Apple store обаче липсва програмата.
Mercedes (connect) meon-line връзка между шофьор и автомобил
Започната от valdim, 09 юли 2017 - 13:33:22
63 мнения по тази тема
Публикувано 09 декември 2017 - 16:45
Публикувано 04 януари 2018 - 19:08
Ъпдейт: Последната 2.8.0 версия на Mercedes Me, вече има и опция за държава България. Все още не може да се тегли от Гугъл в България, а през apkmonk. Ако имате старата версия, най-вероятно няма да ви се отваря защото ще иска ъпдейт. Трябва да се махне и да се свали новата. Освен новини, малко помощни видеа и инфо за колата, друго няма все още. Напредват мудно, но сигурно
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Once a year, go someplace you’ve never been before!
Публикувано 22 януари 2018 - 16:27
Ъпдейт: Последната 2.8.0 версия на Mercedes Me, вече има и опция за държава България. Все още не може да се тегли от Гугъл в България, а през apkmonk. Ако имате старата версия, най-вероятно няма да ви се отваря защото ще иска ъпдейт. Трябва да се махне и да се свали новата. Освен новини, малко помощни видеа и инфо за колата, друго няма все още. Напредват мудно, но сигурно
Е, все пак е добра новината. До 2020 може и полезни функции да има.
#34 Гост_zBnerOV6MJГост_
Публикувано 24 януари 2018 - 11:46
Току що изтеглих приложението за iOS и си добавих бъдещата кола в сайта. Приложението се тегли без проблем и се влиза с email и парола.
Някой, който има адаптера може ли да каже какво може да се прави вътре?
Публикувано 25 януари 2018 - 15:34
Току що изтеглих приложението за iOS и си добавих бъдещата кола в сайта. Приложението се тегли без проблем и се влиза с email и парола.
Някой, който има адаптера може ли да каже какво може да се прави вътре?
Да, и аз я изтеглих за Андроид от Play Store-а официално. В ebay има адаптори за по под 30 паунда, който го интересува. После предполагам пак ще трябва да си иде до представителството за активация и избор на план, ама не съм сигурен.
#37 Гост_zBnerOV6MJГост_
Публикувано 25 януари 2018 - 17:40
От оригиналния на Apple - България. Мисля, че са го пуснали официално вече.От кой стор го изтегли?
Публикувано 25 януари 2018 - 18:11
Колеги ясно е, че в Европа работи. В Англия работи отдавна. Говорим за България. В Google Play Store апликацията я няма още за България. Дори с адаптер, в момента абонамент в СС е невъзможен.Да, и аз я изтеглих за Андроид от Play Store-а официално. В ebay има адаптори за по под 30 паунда, който го интересува. После предполагам пак ще трябва да си иде до представителството за активация и избор на план, ама не съм сигурен.
Очакваме да я пуснат официално, а иначе може да се тегли от различни места.
Публикувано 25 януари 2018 - 18:42
Колеги ясно е, че в Европа работи. В Англия работи отдавна. Говорим за България. В Google Play Store апликацията я няма още за България. Дори с адаптер, в момента абонамент в СС е невъзможен.
Очакваме да я пуснат официално, а иначе може да се тегли от различни места.
Ами аз съм в София(все още част от България ). Напиши в Play Store-a "mercedes me" и ще видиш, че ще ти излезне...
Прикачени файлове
Този пост е редактиран от vbogoev: 25 януари 2018 - 18:45
Публикувано 25 януари 2018 - 19:02
Странно. На мен не ми излиза. А през няколко сайта пише, че апликацията не се поддържа във вашата държава.
Освен да не поддържа всички версии на Андроид. За друго не се сещам.
Освен да не поддържа всички версии на Андроид. За друго не се сещам.
Този пост е редактиран от hipopotyk: 25 януари 2018 - 19:04
Публикувано 25 януари 2018 - 19:07
Ето от тук пробвай: https://play.google....m.android&hl=bg
Може наистина да не подържа дадени версии на Андроид, но със сигурност се вижда от България. Преди ми казваше, че не е налично, сега ми излиза "Това приложение е съвместимо с всичките ви устройства."
Освен това вече има опция от сайта им да си избереш България и има и сайт на български език: https://me.secure.me...TypvDqGw26MdU!/
Този пост е редактиран от vbogoev: 25 януари 2018 - 19:11
Публикувано 25 януари 2018 - 19:41
има го в епъл апп стор за бг.
#43 Гост_zBnerOV6MJГост_
Публикувано 26 януари 2018 - 16:35
Мишо, защо ли си мисля, че твоя плей стор не е български
Виж как да сменищ държава/регион и ще ти се появи
Публикувано 01 февруари 2018 - 08:10
И аз си изтеглих приложението за IOS без проблем. Регистрирах си двата автомобила, които уж отговарят на условията за ползване. Нито една от трите услуги обаче не е достъпна. Иначе клипчета за това как да си напомпя гумите дал Господ. Днес ще се разходя до "сервизния партньор" да видя какво ще ми разкаже.
#45 Гост_zBnerOV6MJГост_
Публикувано 01 февруари 2018 - 10:18
И аз си изтеглих приложението за IOS без проблем. Регистрирах си двата автомобила, които уж отговарят на условията за ползване. Нито една от трите услуги обаче не е достъпна. Иначе клипчета за това как да си напомпя гумите дал Господ. Днес ще се разходя до "сервизния партньор" да видя какво ще ми разкаже.
Тоест ти имаш вече адаптер и ти е вързан с колата?
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни