За този мотор според мен и на 300 000 да е не е проблем, стига да е обслужван, кутията да е добре и да не е блъскана здраво някъде.
Избор на CLS ? Мнения по конкретна обява?
Започната от uponone, 22 май 2017 - 14:22:45
400 мнения по тази тема
Публикувано 28 юни 2017 - 08:23
Публикувано 28 юни 2017 - 13:33
Затова съм се спрял на този мотор, защото се е доказал.
Колеги, някой има ли представа дали ако е от САЩ колата ще има разлика в частите? (филтри, окачване, спирачки)
Колеги, някой има ли представа дали ако е от САЩ колата ще има разлика в частите? (филтри, окачване, спирачки)
Публикувано 28 юни 2017 - 15:44
Разлика в частите по-скоро не,но в номерата им със сигурност.Американците имат друга номерация на оригиналните части и при нужда трябва да се сравнява на какъв европейски номер отговаря частта.Затова съм се спрял на този мотор, защото се е доказал.
Публикувано 28 юни 2017 - 17:58
Еднакви са номерата, нямат разлика!
Публикувано 28 юни 2017 - 18:42
Еднакви са да! Основно радиото е дразнещо, но се прекодира команда успешно. Само дето няма да има двд, но чудо голямо. Щатските са по лесни за проверка на история чрез "карфакс"
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk
Officeservices.bg
Officeservices.bg
Публикувано 29 юни 2017 - 14:01
Еднакви са номерата, нямат разлика!
Колега,дори ВИН-е различен.Частите са с други партидни номера.
Публикувано 29 юни 2017 - 18:07
http://carinfo.kiev....cedes/vin_check
- тук като напиша щатския ВИН ми излиза и европейски за същата кола
Публикувано 29 юни 2017 - 19:07
Частите не са с други партидни номера, ами са различни части, там където е необходимо, заради конкретния пазар.
Публикувано 29 юни 2017 - 19:46
И аз досега не съм попадал на различна номенклатура на частите. Според мен са си същите, като различните части за пазара просто имат друг номер. Напр. фаровете и километражите. При БМВ е същото.
Публикувано 30 юни 2017 - 06:58
Имал съм US w211, по вин си излизат частите без проблем, никакви спънки или разлики.
Officeservices.bg
Officeservices.bg
Публикувано 30 юни 2017 - 07:25
Така е!Не искам да задълбочавам,защото е маловажно и не по темата,но когато търсиш част във ВИС излиза номер за евр.пазар и номер за САЩ и Канада.http://carinfo.kiev....cedes/vin_check
Публикувано 30 юни 2017 - 07:31
Не във ВИС, ами в ЕПЦ.
Излизат ти различни номера, защото ги търсиш без ВИН. По шаси с включени филтри излиза само един, единствен номер за това шаси.
Излизат ти различни номера, защото ги търсиш без ВИН. По шаси с включени филтри излиза само един, единствен номер за това шаси.
Публикувано 30 юни 2017 - 07:41
Да бе! Рано ми е още!Не във ВИС, ами в ЕПЦ.
Ок!Колегата дето пита,дали знае какви филтри да включва,а и не само той.Мисълта ми беше че излизат и др.номера и трябва да се има предвид това.И ако търсиш част втора употреба,защо да се ограничаваш в един единствен номер.?
Публикувано 30 юни 2017 - 08:52
Имал съм US w211, по вин си излизат частите без проблем, никакви спънки или разлики.
Ако с w211 са еднакви, значи и при w219 ще е така. Благодаря за инфото!
Публикувано 06 юли 2017 - 12:03
Колеги, мъките приключиха! Колата е CLS 500!
Като начало, след пълното обслужване, ще трябва тези джанти да се сменят...
Като начало, след пълното обслужване, ще трябва тези джанти да се сменят...
Прикачени файлове
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни