Купуване на W212 3.0
Започната от Cons7antine, 12 май 2017 - 08:47:52
68 мнения по тази тема
Публикувано 20 май 2017 - 15:32
Мене лично малко ми понамирисва работата. Хората не свалят ей така 1к евро по телефона. Пак казвам, очите на 4 и без превъзбуденост, че да не излезе някоя скрита лимонка.
Публикувано 20 май 2017 - 15:47
Мене лично малко ми понамирисва работата. Хората не свалят ей така 1к евро по телефона. Пак казвам, очите на 4 и без превъзбуденост, че да не излезе някоя скрита лимонка.
Отивам, гледам я
Публикувано 20 май 2017 - 16:32
Цецо е прав, защото по телефон трудно става такова сваляне. Може да е направил печатна грешка с годината. Интересно, че не е написал в обявата за Blind spot assist, Lane assist и Driver memory seat package а по ВИН ги има. Ясно е, че е сменял джантите. Отивай на място и си я гледай колицата. Няма да има проблем според мен да я вземеш и закараш в най - близкия МВ дилър. Сигурно си заслужава, но си имай и вариант Б. 20К са си 20К. А и все пак е път и ако не ти хареса нещо, ще е тъпо да се връщаш с празни ръце. Покажи му 20 хиляди в ръцете по 100 и 500 и ще я даде и за толкова, ако много ти харесва
Official Mercedes-Benz Club of Bulgaria
www.mbclub.bg
www.mbclub.bg
Този пост е редактиран от hipopotyk: 20 май 2017 - 16:33
Once a year, go someplace you’ve never been before!
Публикувано 20 май 2017 - 16:51
Нормално е да свали сума по телефона.Когато много му се обаждат и я искат на "половин" цена е нормално да си измисли цена на която ще я даде.Аз лично съм купувал кола на която сваля по телефона и казва че това е последната цена защото...
Като отида ми показва фактури за ...пари дадени последното тримесечие и става ясно че е нахално повече да се сваля.
Като отида ми показва фактури за ...пари дадени последното тримесечие и става ясно че е нахално повече да се сваля.
Публикувано 20 май 2017 - 16:58
A пък в най близкия дилър няма шанс да влезнеш веднага за проверка без записан предварително термин. И в които са е сервиз АТУ, ДЕКРА и тнт.
Публикувано 20 май 2017 - 18:27
д
Той свали 1к, за 20500Е се разбрахме но ми каза като отида там да не се пазаря повече
А това, че колата според ВИН номера е произведена 04.2010 трябва ли да ме притеснява?
Най-добре да го беше питал откъде идва разликата в годините.
И много добре ти е казал. По принцип можеше и да те замотае по телефона с общи приказки и като си на място (да знае, че си платил самолет, хотел и храна плюс инвестирано време) и да ти свали едни 100 евро и "Ми, ако искаш".
А иначе за свалената цена - ми то няма угодия, бе колеги. Ако свали - "Що толкова лесно сваля? Тука има нещо.". Ако не свали - "Що така се е запънал? Тука пак има нещо."
Ако собственикът е с немско име и фамилия, въоще не се филмирай излишно
Публикувано 20 май 2017 - 19:44
По телефона си говорихме на английски но си личи, че има немско произношение, питах го дали е германец и ми каза, че е.
Интересно е, че не си е сложил телефон в обявата и можеш само да му пишеш.
Аз му бях писал с оферта от 19к, и след това звънях на друга кола в Берлин, но собственика не разбираше английски, а с моя немски....
След малко получавам смс и си мисля, че тоя от Берлин е намерил някой който знае английски и е решил с смс да преговаряме...
Та пазаря се аз за 19к, тъй като по телефона ми се стори, че този от Берлин е съгласен за 19.
Обаче човека ми казва, че под 20500 няма да падне тъй като джантите били съвсем нови, стрували 1,5к и плюс това колата има още 4 зимни гуми с джанти.
Аз се съгласявам и му казвам, че в неделя идвам в Германия и той ме пита: понеделник си в Олденбург така ли?
Аз: какъв Олденбург, нали Берлин?
Та да, пазарях се за една кола а тя се оказа друга хаха
Публикувано 20 май 2017 - 21:33
Германец от Своге ще да е, от тия потомствените. Иди, виж, но според мен ще се прибереш с кола от друг човек.
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
Mercedes-Benz - Unlike any other!
Публикувано 21 май 2017 - 01:16
За Декра не му трябва час. Има ги на много места като Drive Thru. Е, може да има опашкаA пък в най близкия дилър няма шанс да влезнеш веднага за проверка без записан предварително термин. И в които са е сервиз АТУ, ДЕКРА и тнт.
Official Mercedes-Benz Club Bulgaria
www.mbclub.bg
Публикувано 27 май 2017 - 19:15
Здравейте, купих си кола и след ден и половина чакане в КАТ Варна успях да я регистрирам.
Не взех тази, която ви показах тук. Германецът се оказа доста черен и не ми вдъхваше доверие.
Оказа се доста трудно да намеря хубава Е класа от 2011-12.
Излезе една обява за фейслифта от 2014 на на 165к км, от частно лице германец и взех нея.
Доста съм доволен от колата, карах към 2400км до Варна, като не ме пуснаха през Сърбия защото застраховката, която направихме в Германия не важала за държави извън ЕС. Та да знаете! Минах през Румъния където имаше доста лоши участъци, но строят магистрали много сериозно и след 2-3 години ще имат магистрала до Букурещ.
Публикувано 27 май 2017 - 19:55
Честито и безаварийно, пусни някоя снимка.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано 27 май 2017 - 20:05
Честито! Чакаме фотоси!
Публикувано 27 май 2017 - 20:07
Честито!Ако знаех че ще регистрираш във Варна,щях да те свържа с човек който щеше да ти спести чакането.
Публикувано 28 май 2017 - 06:50
Честито и без аварии. Интересно, защо не са те пуснали братята сърби. Там на място би трябвало да може да си платиш.
www.mbclub.bg
www.mbclub.bg
Публикувано 28 май 2017 - 08:07
Имам някакво подозрение че от 350 си минал на по малко моторче
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk
Officeservices.bg
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk
Officeservices.bg
2 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни