Този пост е редактиран от ЦецоКолев: 18 юни 2017 - 19:48
Мерцедес-Бенц Клуб България на Тунинг Шоу 2017София - Интер Експо Център - 17-18 Юни 2017
Започната от kdl, 27 апр 2017 - 10:56:52
#mbclubbg #mercedesbulgaria
62 мнения по тази тема
Публикувано 18 юни 2017 - 19:46
И това някой от нашите? Не е най-светлата проява, но мисля, че няма щети непоправими.
Публикувано 18 юни 2017 - 19:51
Абе тъпо си е...квото и да говорим..
Публикувано 18 юни 2017 - 19:57
Това на щанда на клуба ли е? И ако да защо?
Публикувано 18 юни 2017 - 22:13
На финалната права стана лека издънка
Нещата вече са оправени на около 85 %, утре ще бъде приключено всичко окончателно.
Разбрали сме се със Стелиян (собственика на тунинг.бг) и с екипа на експо центъра. Утре има довършителна среща със собственика на залите.
Моля, нека в момента не правим големи драми, на всеки се случва да се изкуши от нещо и да не премисли трезво дадена ситуация.
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left...
Публикувано 18 юни 2017 - 22:42
Здрасти на всички.
Аз искам да поздравя всички и да изразя своята благодарност за добрата подготовка на страхотния екип /няма да ги изброявам по имено който отишал разбрал/ на МБ клуб България ,за прекрасното прекарване и страхотно събите. Естествено се радвам и оценям отлично възможността да бъда макар и скромна част от състоялата се среща. Който не е посетил щоуто е изпуснал другия път ще се поправи. За мен лично настроението беше прекрасно. Благодаря на всички присъствали.
За самото събиране смятам ,че замисала и изпълнението са страхотни ,както че за всеки авто любител е полезно и пълзотворно. В наща действителност всеки знае колко е трудно така да се организира и отвърди което и да е,та аз се надявам ,че критиките ще са по малко както приятелски и грдивна ,а похвалите повече за да бъде следващия път още по хубаво.
Поздрави
Живи и Здрави
Публикувано 19 юни 2017 - 00:27
Това толкова го е направил някой бенц колкото аз съм третокласничка ... примати като ония Зендер ли е Моторспорт ли е с тва дето ручеше уж генерация е по способен на такова изпълнение отколкото някой еродиран , готин , възпитан притежател на Мерцедес каквито представляваха клуба
П.С Не е Зендера , той беше един от първите който си тръгна
Градушка бие - слънце пече , аз съм си братче курназ момче
#52 Гост_zBnerOV6MJГост_
Публикувано 19 юни 2017 - 08:49
Ето ви малко снимки от мен:
https://goo.gl/photo...hqvtVfHSycg41N7
Не е кой знае какво качество, но пък покрива голяма част от колите в неделя
Публикувано 19 юни 2017 - 09:06
На финалната права стана лека издънка
Нещата вече са оправени на около 85 %, утре ще бъде приключено всичко окончателно.
Разбрали сме се със Стелиян (собственика на тунинг.бг) и с екипа на експо центъра. Утре има довършителна среща със собственика на залите.
Моля, нека в момента не правим големи драми, на всеки се случва да се изкуши от нещо и да не премисли трезво дадена ситуация.
Това е мъжка приказка, щом се поема отговорност, значи всичко е наред
Изказвам благодарности на всички( да не пропусна някой), които се включиха в събитието, което е не малък ангажимент на лично време и нерви.
Хората, които идваха на щанда и проявяваха интерес към колите, бяха изключително добре посрещани, което си беше изненада за тях
Сериозните си тръгнаха с по някой малък подарък
Отново благодаря на всички!
Публикувано 19 юни 2017 - 09:55
Развръзката е на лице.
Минала е комисия в Експо Ценътра откъдето са потвърдили, че няма поражения по бетона или друга тяхна собственост.
Информацията е дадена директно на Анди, който е отишъл в уговорения час.
От името на всички се извинявам за получилото се недоразумение (Пухи, най-вече на теб ) и също така изразявам отгромната си благодарност на взелите участие.
Повечето видяха, че макар за нас да беше едно не много голямо събитие колко време, ресурс, нерви и прочее коства това. В тази връзка приканвам всеки който има време и желание
да участва в организацията за Октомври месец на писта Дракон. Тогава всичко ще зависи изцяло от нас и ще бъде в значително по-голям мащаб.
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left...
Публикувано 19 юни 2017 - 10:27
аз благодаря на хората, които снощи оправиха нещата в експото - Анди, Марто, Сами и ако е имало други и на тях!
показахте една добра организация и отборна клубна работа. БРАВО!
Публикувано 19 юни 2017 - 12:53
И аз искам да благодаря на всички, които помогнаха за реализирането на това събитие с орагнизацията, с подреждането на клубния щанд, с предоставените автомобили и най-вече с личното си време.
Мисля, че участието в това събитие ни направи по-единни и по-силни.
Намерихме много нови приятели.
Публикувано 16 март 2018 - 11:48
Колеги повдигам темата, тъй като преди минути на ФБ страницата на Тунинг.бг обявиха датите за 2018 г., а именно 17-18.06.2018 г. отново в IEC.
Тази година клубът ще участва ли ?
Публикувано 16 март 2018 - 12:08
След дрифтовете в интер експо центъра миналата година. Тази година най-вероятно няма да участваме.
Публикувано 16 март 2018 - 12:18
Мина ми през акъла и това, но нали накрая всичко било оправено. Нищо де, просто го видях във фб и реших да ъпна темата, а пък и можех да участвам в помощта. Догодина
Публикувано 16 март 2018 - 12:21
Еми ще видим. Иначе да оправихме тогава нещата.
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни