От двата хотела : Камелия и Бриз 2
Мисля, че Бриз 2 ще е по-добре . И аз съм за Бриз 2.
Публикувано 03 май 2017 - 17:21
От двата хотела : Камелия и Бриз 2
Мисля, че Бриз 2 ще е по-добре . И аз съм за Бриз 2.
Публикувано 03 май 2017 - 22:09
Апартамент (2-ма възрастни и 2 деца) за 24-ти
Колеги, предлагам да се организираме по-бързо за да не остане летния събор в сферата на пожеланията.
В края на юни влизаме във висок сезон - по-високи цени и по-малко свободни стаи, особено уикендите.
Публикувано 05 май 2017 - 09:35
Апартамент (2-ма възрастни и 2 деца) за 24-ти
Колеги, предлагам да се организираме по-бързо за да не остане летния събор в сферата на пожеланията.
В края на юни влизаме във висок сезон - по-високи цени и по-малко свободни стаи, особено уикендите.
Пусни една анкета да се види кой хотел ще,защото иначе ще стане така както го казваш
Публикувано 05 май 2017 - 14:46
Ами не знам дали е удачно, защото има хора, които оспорват и резултатите от анкетите, ако резултатите не ги устройват .
Колегите от Варна потвърдиха, а и ти също, че Бриз 2 е добър хотел. Локацията изглежда добра.
Предлагам също така официалната вечеря да е в събота. В петък не е ясно кой кога ще пътува и ще се настанява.
И по възможност да е в ресторант, резервиран само за нас, за да можем да си чуем приказката, а не да се надвикваме с жива музика. Можем да ползваме ресторанта на хотела, или друг ресторант, по препоръка на колегите от Варна.
Публикувано 05 май 2017 - 15:00
Съгласен съм със Стани, няма нужда от анкета, много ще се забавим. Имаме две опции, Камелия - бюджетна и Бриз 2 по-добра и удобна, според мен. Може да резервираме според нуждите и желанията на хората и в двата хотела. Те са на пеша разстояние един от друг. А пък всеки друг, който желае да присъства, но не харесва тези хотели, има booking.com
Публикувано 05 май 2017 - 21:27
Публикувано 07 май 2017 - 09:56
Публикувано 07 май 2017 - 13:26
Публикувано 07 май 2017 - 14:31
Със сигурност бихме искали да се запознаем с ентусиастите и феновете на марката от Варна. Да обменим контакти и да се разрастнат мероприятията свързани с марката Мерцедес в България.
Публикувано 07 май 2017 - 14:34
Публикувано 07 май 2017 - 14:49
http://bulgaria.merc...ship/226/de/001
Попълваш заявлението от тук и можеш да го изпратиш на имейл [email protected]
Всеки нов член получава и безплатни рекламни материали. Пластини за регистрационен номер. Карта за отстъпки в бензиностанция "Еко" или "Петрол" зависи от предпочитанията. 3 броя списания Mercedes Classic годишно. Членска карта за отстъпки в редица магазини за авточасти. Както и с тази членска карта можеш да влезнеш безплатно в музея на марката в Щутгард.
Публикувано 07 май 2017 - 15:24
Публикувано 10 май 2017 - 20:26
Да има дрифтъри с Mercedes. Ето една тема на Пепи и неговата W124 дрифтачка.
http://forums.mbclub...epi#entry390467
Публикувано 10 май 2017 - 23:30
то като гледам темата а и последните мнения... летен събор няма да има МаЙ
Публикувано 11 май 2017 - 09:19
До момента присъствие са потвърдили:
За хотел Бриз 2 Собствено настаняване
Subsonic - апартамент за четирима 2н. bat Andi
madwifi - стая за двама 2н. Ivan W210
Marukian - две двойни парк 2н. Blond
Svetds - една двойна море 2н
AMG\\\ - 3 двойни 2н.
Хайде, давайте, че времето си тече и лятото идва!
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни