Към съдържанието

•  

Снимка
- - - - -

Гарнитура на главатамнения

• Please log in to reply
17 мнения по тази тема

#16 niko_nikolov

niko_nikolov

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 16 Мнения:
  • Град:София
  • Автомобил:
    CLK200 Kompressor

Публикувано 17 март 2017 - 09:52

zaioristu благодаря за номера ще бъда настоятелен!

Както доуточни Ламби и аз забравих да кажа, че наистина колата си пали от ряз на студен топъл мотор и има компресия не съм я натискал на максимум понеже с тези проблеми е рисково но си върви прилично! Ще продължа с опитите да се свържа с Бай Васил! Благодаря ви

• 0

#17 kdl

kdl

clockwork orange

• Замразено членство
  • 8420 Мнения:
  • Автомобил:
    бял
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 17 март 2017 - 10:37

За некои мастити ИТ-та веригата е аксесоар, носи се на врата и не е стоманена ;) За прости ИТ-та кат мен е консуматив дет се обажда на 300К км. Да нема сърдити за закачката и банани...

Не виждам връзката м/у двете.
По същата логика и алтернатора е консуматив, а не аксесоар, както и стартера, да не говорим за рейката.
Не мисля, че много хора са изкарали по 300х.км. на по кола, няколко пъти, за да имат обективно наблюдение на повторяемост на проблем.

Ако думата аксесоар се разбира погрешно, то нека й казваме "компонент", но в никакъв случай не бих я гледал като консуматив при този мотор.

Това за ИТ-тата е ясно ;) Особено валидно е при Карнобатските мастър-ИТ-та, там е от благороден метал и допринася към визията на шкембето и космите ;) Ама те са над нещата и такива неща не сменят, купуват ги тея варели новички. :)
  • 0

#18 niko_nikolov

niko_nikolov

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 16 Мнения:
  • Автомобил:
    CLK200 Kompressor

Публикувано 17 март 2017 - 16:08

Колеги свързах се с бай Васил ще направи оглед на колата и скоро влиза в "бокса" като е готова ще напиша крайния резултат евентуално със снимки. Благодаря за съдействието!

• 0

0 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 0 гости, 0 анонимни