Както доуточни Ламби и аз забравих да кажа, че наистина колата си пали от ряз на студен топъл мотор и има компресия не съм я натискал на максимум понеже с тези проблеми е рисково но си върви прилично! Ще продължа с опитите да се свържа с Бай Васил! Благодаря ви
Гарнитура на главатамнения
Започната от niko_nikolov, 16 мар 2017 - 12:42:39
17 мнения по тази тема
Публикувано 17 март 2017 - 09:52
zaioristu благодаря за номера ще бъда настоятелен!
Публикувано 17 март 2017 - 10:37
Не виждам връзката м/у двете.За некои мастити ИТ-та веригата е аксесоар, носи се на врата и не е стоманена
За прости ИТ-та кат мен е консуматив дет се обажда на 300К км. Да нема сърдити за закачката и банани...
По същата логика и алтернатора е консуматив, а не аксесоар, както и стартера, да не говорим за рейката.
Не мисля, че много хора са изкарали по 300х.км. на по кола, няколко пъти, за да имат обективно наблюдение на повторяемост на проблем.
Ако думата аксесоар се разбира погрешно, то нека й казваме "компонент", но в никакъв случай не бих я гледал като консуматив при този мотор.
Това за ИТ-тата е ясно
Публикувано 17 март 2017 - 16:08
Колеги свързах се с бай Васил ще направи оглед на колата и скоро влиза в "бокса" като е готова ще напиша крайния резултат евентуално със снимки. Благодаря за съдействието!
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни

Виж ГАРАЖА