Имам едно предложение:
Гросс , ако не я използваш , ще ми я дадеш ли да я подготвя въф форма за печат и да си направим сервизни книжки с името на Клуба?
a
Започната от ENOXELA, 15 мар 2007 - 16:35:46
30 мнения по тази тема
Публикувано 21 декември 2007 - 10:53
Шофьорски стаж ... 28-29г.
За повече контакти - купете си разклонител
Публикувано 21 декември 2007 - 11:05
Имам едно предложение:
Гросс , ако не я използваш , ще ми я дадеш ли да я подготвя въф форма за печат и да си направим сервизни книжки с името на Клуба?
Съмнявам че няма да стане, защото моята е от 85г. и е пожълтяла и е станала като насран вестник.
Вътре е нашарена, написана, печати и тн.....
Ако сред нас има колега с чисто нов бенц, идеята е просто перфектна, защото се предполага че неговата кжижка ще е по-запазена и ще е от новите.
Публикувано 21 декември 2007 - 11:24
Прав си , наистина е по добре да е новаСъмнявам че няма да стане, защото моята е от 85г. и е пожълтяла и е станала като насран вестник.
Вътре е нашарена, написана, печати и тн.....
Ако сред нас има колега с чисто нов бенц, идеята е просто перфектна, защото се предполага че неговата кжижка ще е по-запазена и ще е от новите.
Имам причтел в Балканстар Пловдив - ако се съгласи да ми даде една ще е много добре
А дали някой ще идва от Пловдив към София и да я докара насам, а?
Застраховки Каско и ГО - Тук!
Нашите мисли определят желанията ни, но само нашите действия показват това, което сме в действителност!
Отбор по футбол на Мерцедес - Бенц Клуб България - Тук!
Нашите мисли определят желанията ни, но само нашите действия показват това, което сме в действителност!
Публикувано 21 декември 2007 - 11:28
Прав си , наистина е по добре да е нова
Имам причтел в Балканстар Пловдив - ако се съгласи да ми даде една ще е много добре
А дали някой ще идва от Пловдив към София и да я докара насам, а?
След като имаш познат, казвай му направо да ти е праща с куриер
Публикувано 21 декември 2007 - 11:46
аз имам такава чисто нова на Б клас от тази година, ще я сканирам ..... но ми трябва Email на които да я пратя
мисля че мога да сканирам и една на W220 но малко е потребляванаа също така може би, при определени обстоятелства и на ML и GL
мисля че мога да сканирам и една на W220 но малко е потребляванаа също така може би, при определени обстоятелства и на ML и GL
.... Опита е фенер който свети на гърба ни - Конфуций ....
Публикувано 21 декември 2007 - 11:49
аз имам такава чисто нова на Б клас от тази година, ще я сканирам ..... но ми трябва Email на които да я пратя
Пращай ми снимките на мейла, аз ще ги постна тук: [email protected]
Публикувано 21 декември 2007 - 11:52
Eто сервизната ми книжка: Mercedes Benz W126 380SE
P.S. Сори за лошото качестно на стимките, но са правени с GSM, ако някой се интересува така снима Nokia 3250
P.S. Сори за лошото качестно на стимките, но са правени с GSM, ако някой се интересува така снима Nokia 3250
Публикувано 21 декември 2007 - 14:45
Благодарско за усилията, но от снимките колкото и да ги зумвам не си личи какво пише
Ако има как да се сканират ще мога да направя нови файлове, иначе трябва да проявявам много творчество и има голяма вероятност да се отконя от "Оригиналът"
Иначе смятам да я направя напълно аналогична, на български език , със символите на МБКБ, и универсална за да става за всички модели Мерцедес!
Вие как мислите?
Ако има как да се сканират ще мога да направя нови файлове, иначе трябва да проявявам много творчество и има голяма вероятност да се отконя от "Оригиналът"
Иначе смятам да я направя напълно аналогична, на български език , със символите на МБКБ, и универсална за да става за всички модели Мерцедес!
Вие как мислите?
Публикувано 21 декември 2007 - 15:56
Нещо такова имам предвид!
п.с. плод на 2минутна работа, така, че моля не се вглеждайте прекалено в качеството
п.с. плод на 2минутна работа, така, че моля не се вглеждайте прекалено в качеството
Публикувано 21 декември 2007 - 16:40
Личи си ,че вече сме в ЕвропаНещо такова имам предвид!
Даже започва и на БГ
k79,
Защо не изготвиш прототип на БГ
Пък ако трябва нещо -свиркай -ще помагаме
Това ми харесва(уникална сервизна книжка от МБК-БГ пък може и да продава срещу някой лев-съответно за бюджет на клуба)
Не знам може да звучи тъпо но според мен проекта си го бива
Шофьорски стаж ... 28-29г.
За повече контакти - купете си разклонител
Публикувано 21 декември 2007 - 18:29
Всъщност линка е към, моята регистрация в MB-USA, откъдето има линк за PDF-файл, със сервизната книжка. На същата страница има и линк в ляво, за ръководството за експлоатация.
Публикувано 21 декември 2007 - 19:46
окПращай ми снимките на мейла, аз ще ги постна тук: [email protected]
но нема да стане веднага, щото по тия празници бая работа ми се отваря
е весели празници
.... Опита е фенер който свети на гърба ни - Конфуций ....
Публикувано 21 декември 2007 - 22:41
ок
но нема да стане веднага, щото по тия празници бая работа ми се отваря
е весели празници
ОК, нямаш проблем, когато пратиш тогава пускам
Весели празници и на теб
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни