В тези дни е голям зор да се намери сервиз, да не говорим специалист.
Но имам късмет успях да се свържа с Васил от село Лозен. Надявам се да успеем да я видим тези дни. Доколкото съм чел за него той е човека, който ми трябва.
Публикувано 29 декември 2016 - 12:11
В тези дни е голям зор да се намери сервиз, да не говорим специалист.
Но имам късмет успях да се свържа с Васил от село Лозен. Надявам се да успеем да я видим тези дни. Доколкото съм чел за него той е човека, който ми трябва.
Публикувано 29 декември 2016 - 14:29
Не са глупости, пробвай да си поръчаш актуатора по МВ да видиш с какво идва
Колега. Ти всичко което ти се счупи в MB ли отиваш да питаш как се сменя?
Това, че в даден сервиз ще те одрусат с една торба пари за нова турбина ми е ясно. Все пак те печелят към 40% от цената на турбината.
Всеки си има глава на раменете и си преценява.
vonko1988
Има интернет пълно е с информация. Аз още нямам познат, който да се е оплакал от рециклиран актуатор.
Сменят ти електромотор и червяк. Можеш и сам да си го направиш освен ако не членуваш в клуба "пречат ми ръцете".
Този пост е редактиран от madwifi: 29 декември 2016 - 14:30
Публикувано 29 декември 2016 - 14:34
vonko1988
Има интернет пълно е с информация. Аз още нямам познат, който да се е оплакал от рециклиран актуатор.
Сменят ти електромотор и червяк. Можеш и сам да си го направиш освен ако не членуваш в клуба "пречат ми ръцете".
Ами членувам и не искам да се уча на тази кола точно
П.С. В един сервиз като им казах за проблема по телефона, вече искаха да ми поръчват нова турбина без да са погледнали колата. Повече няма да звъня там ми се струва...
Този пост е редактиран от vonko1988: 29 декември 2016 - 14:35
Публикувано 29 декември 2016 - 14:46
Колега. Ти всичко което ти се счупи в MB ли отиваш да питаш как се сменя?
Това сериозно ли ме питаш....
Публикувано 04 януари 2017 - 15:30
Публикувано 04 януари 2017 - 17:23
Първата грешка е актуатор.
Втората грешка ми звучи като запушен DPF.
Публикувано 04 януари 2017 - 19:05
Кофтито е че този проблем не можем да го предизвикаме умишлено да се прояви.
Публикувано 04 януари 2017 - 21:47
А при какви условия се е проявявал?
Публикувано 04 януари 2017 - 21:52
За месец и половина 5 пъти мисля при изрязване на колата. Единия път една неделя на излизане от мола. Другия път не помня как точно...
А 2 пъти се появи след като минах магистралата, на другия ден. Може да има нещо общо с по-дългото каране или при по-висока скорост.
От една седмица откакто карам само в София не ще да се появи, а от време на време изрязвам колата.
Публикувано 05 януари 2017 - 10:10
Аз ще попитам следното, грешките са две, обърнахте ли внимание на втората? B60 ако не се лъжа е датчик за обратно налягане на изгорелите газове който се сваля лесно, на резба е и подлежи на почистване (намира се между турбото и ЕГР на всмукателния колектор... Виждал съм грешки в някой компонент който реално не е дефектен предизвикани от проблеми в другата малка грешчица която всеки пропуска.
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни