БГ в целия си блясък! Много сме иновативни!
https://www.dnes.bg/...azichene.360188
Публикувано 23 ноември 2017 - 18:09
Публикувано 24 ноември 2017 - 12:13
Кирката ми изглежда купена само за целта:
Публикувано 24 ноември 2017 - 13:39
Кирката ми изглежда купена само за целта:
Публикувано 24 ноември 2017 - 15:23
В същност се оказва, че това е снимка от втората кирка в камерата след като са я ремонтирали веднъж...
https://fakti.bg/kri...paign=firstpage
Публикувано 24 ноември 2017 - 22:44
Колеги Днес бях спрял пред един Еконт за секунди да си натожаря тейка поръчка.Пред самия еконт имаше знак забраняващ спирането и престоя.Не гасих колата и бях на авариини светлини,но мина патрулка от тези новите KIA не ми казаха нищо,но може ли да са ме заснели с нея нали имат някакви камери вътре в тях.И ако може каква санкция ще ми наложат?
Поздрави
Публикувано 24 ноември 2017 - 23:12
Не. Няма страшноКолеги Днес бях спрял пред един Еконт за секунди да си натожаря тейка поръчка.Пред самия еконт имаше знак забраняващ спирането и престоя.Не гасих колата и бях на авариини светлини,но мина патрулка от тези новите KIA не ми казаха нищо,но може ли да са ме заснели с нея нали имат някакви камери вътре в тях.И ако може каква санкция ще ми наложат?
Поздрави
Публикувано 27 ноември 2017 - 23:05
Относно камерата на Казичене одеве минах там и преди нея имаше знак 90,но времето беше много лошо,но така ми се видя.Ако някой знае със сигурност нека каже.
Поздрави!
Публикувано 28 ноември 2017 - 09:39
Колеги Днес бях спрял пред един Еконт за секунди да си натожаря тейка поръчка.Пред самия еконт имаше знак забраняващ спирането и престоя.Не гасих колата и бях на авариини светлини,но мина патрулка от тези новите KIA не ми казаха нищо,но може ли да са ме заснели с нея нали имат някакви камери вътре в тях.И ако може каква санкция ще ми наложат?
Поздрави
Нищо няма свиркай си. Егати държавата, като видиш полиция се стресираш и се чудиш колко ще те оръсят, вместо да се чувстваш сигурен...
Публикувано 28 ноември 2017 - 10:06
Нищо няма свиркай си. Егати държавата, като видиш полиция се стресираш и се чудиш колко ще те оръсят, вместо да се чувстваш сигурен...
Не правиш ли разлика между полиция и КАТ? Нормално е да се "стресираш", ако си нарушил някое правило и покрай теб мине този, който би трябвало да следи за спазването му.
Егати държавата е, защото на колегата не са му направили поне забележка. Редовно виждам патрулка да мине покрай някой, който прави нарушение и просто да го подмине.
Този пост е редактиран от bronc: 28 ноември 2017 - 10:09
Публикувано 28 ноември 2017 - 10:23
Правя, да. Полицаите опитват да те рекетират с блъф, въпреки, че нямат право да пишат акт, за да им бутнеш рушветче. Ако се усетиш, че не са КАТ и кажеш пиши им секва мерака.
Публикувано 28 ноември 2017 - 10:27
Не, работата на КАТ не е да те карат да се чувстваш сигурен, а да следят за спазването на ЗДвП. Странно защо мен никога не се опитват да ме рекетират, блъфират или каквото и да е.. Както и да е.
Публикувано 26 януари 2019 - 18:44
Колеги здравейте.
Отскоро съм в София и не зная къде са точно стационарните камери на КАТ. Искам да кажа предварително, че имам златен талон. Разбрах, че има на Телевизионната кула, но в коя посока снима? Някой твърдят, че снима и посока Токуда или не е така? Има ли шанс да заснеме посока Токуда в крайна дясна лента?
Поздрави !
Публикувано 26 януари 2019 - 20:44
Колеги здравейте.
Отскоро съм в София и не зная къде са точно стационарните камери на КАТ. Искам да кажа предварително, че имам златен талон. Разбрах, че има на Телевизионната кула, но в коя посока снима? Някой твърдят, че снима и посока Токуда или не е така? Има ли шанс да заснеме посока Токуда в крайна дясна лента?
Поздрави !
Като имаш златен талон ... значи караш по правилник. Тогава притеснения не трябва да имаш за камери.
Но все пак ще ти кажа за тази камера за която питаш.Снима само и единствено по посока от телевизионната кула към цариградско ( над 60км/ч снима)
Публикувано 27 януари 2019 - 08:08
Но внимавайте в обратна посока, за която пита колегата. Веднага след моста при Семинарията често стоят на радар. Или с кола или по-рядко от новите радари, скрити между паркираните коли.
Публикувано 27 януари 2019 - 14:19
Опитвам се да ги спазвам колега, но всеки може да се отнесе за момент нещо.
А тази тринога като я слагат, снима движещите се само посока хладилника ли?
Възможно ли е да снима и обратна посока и да получиш два фиша на едно и също място?
Възможно ли е триногата която слагат след слизането от кръговото осока хладилника да хване колите които се намират долу при стационарната посока подуене?
Поздрави !
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни