Колеги добър вечер ,нов съм във форума и отскоро с мерак за Мерцедес . Вече съм избрал колата ,капарирах я и ще я взема в Четвъртък ,особеното е че е Американка и освен видимите цифри с фаренхайт по климата ме интересува ще се сблъскам ли с проблеми относно кодировката на аудиото и мултимедията в колата или няма проблем . Диска с навигацията е надран и ще трябва да търся нов диск и от там ми е притеснението относно типа ДВД което ще разчете
. И ако въобще има още някакви специфика колата от Америка ще се радвам да споделите . Иначе тя е закупена от там но от Българин който не е жалил средства и е наблъскана с екстри което само ме радва
Изпратено от моят SM-G930F с помощта на Tapatalk
Както ти казаха вече, навито няма да работи така, че диска, надран или не, не е болка за умиране. Аз съм с американка и цифрите на климатроника не съм ги сменял, просто научих, че най-студеното е 16 градуса и от там следват 18, 20, като 22 е на най-горна позиция (12:00 часа) и т.н. Моята кола е внесена директно от Америка, без да е карана там и предишният и собственик от когото я взех, е минал технотест тук. Може да те дразни факта, че циферблата на километража е в мили, понеже не е дигитален, но може да се настрой (през борда или стар, не зная ) стрелката да ти отчита в км. Тоест ти караш със 160 и стрелката ти е до 160 (а на циферблата ще ти изписва 160 мили, но малко трудно да ги дигне този танк). Отделно имаш и електронен километраж из менюто на диспейля, той също може да се настрой да показва в мили или км/ч.
Мисля, че няма нужда от кодировка на мултимедията, но да знаеш, че няма да хващаш всички честоти в Европа, което за мен е много тъпо.
Едит: За фейсова или предифейсова Р-класа става въпрос? Защото ако е фейсова, мисля че проблемът с различните навигации е отстранен.
Този пост е редактиран от Klimfilt: 04 юли 2018 - 08:02