Jump to content

•  

Photo
- - - - -

Тема за избор на кола(искам да си купя ....., какво мислите за тази)

• Please log in to reply
499 replies to this topic

#286 AlexK

AlexK

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 29 Posts:
  • Град:София

Posted 15 June 2017 - 09:27

Това е VIN-а - WDB2110411B239932

Аз нещо не мога да се ориентирам по информацията от него дали е Classic или нещо друго, малко помощ?

Поздрави :)

• 0

#287 Bokouser

Bokouser

Напреднал

• Потребители на форума
  • 637 Posts:
  • Автомобил:
    E350 CDI BlueEFF Avantgarde
    CL203 SportCoupé

Posted 15 June 2017 - 09:30

Пише си - класик е

Attached Files

Edited by Bokouser, 15 June 2017 - 09:37 .

• 0

#288 AlexK

AlexK

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 29 Posts:

Posted 15 June 2017 - 09:37

Мерси много, да видях го!

В такъв случай почти се отказвам от тази кола.. особено на тази цена не мисля, че е оправдано.

Благодаря ви много за помощта.

• 0

#289 drjivago

drjivago

Майстор

• Потребители на форума
  • 1,881 Posts:
  • Автомобил:
    Вече бивш s212, e200 cdi
Garage View Garage

Posted 15 June 2017 - 09:56

Здравейте колеги,

Решил съм и аз да се включа в клуба на собствениците на W204 :). Това ще ми е първия Mercedes, така че ми е малко трудно да избера качествен автомобил. Това към което съм се насочил, автомобила да има: автоматична с.к., голяма навигация, патронник и да е изпълнение Авандгард. Проблема ми е че не знам кои са слабите места на тези автомобили и за какво да внимавам когато отида на оглед.
Харесал съм един C220 в гр. Пловдив ( http://www.cars.bg/offer/c2144940), на снимките изглежда ОК, говорих със собственика, каза че колата е с транзитни номера, вкарана е от италия и се кара от него. Има само един ключ и няма сервизна книжка.
Ако някой от вас може да сподели опит и впечатления от автомобила ще съм много благодарен :)

На снимки изглежда добре. Взимаш ВИН номера и я проверяваш колкото е възможно. Задължително една стар диагноза. Щом има номера закарай я най-добре при официалния дилър, ще ти кажат история и т.н.
  • 0

#290 ЦецоКолев

ЦецоКолев

Напреднал

• Потребители на форума
  • 558 Posts:
  • Град:Stuttgart
  • Автомобил:
    E200 1993 г. 136 кс.
    Е280 1998 г. 204 кс. Avantgarde
    S500 2000 г. 306 кс.

Posted 15 June 2017 - 10:14

Един ключ, без сервизна история, без нищо... Да е някой котурник за 2хил. лева, ок, ама да даваш маса пари за нещо, което никой не знае какво е... Аз лично не бих.
  • 0

#291 Nikolay Ilkov

Nikolay Ilkov

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 29 Posts:
  • Град:Pirdop
  • Автомобил:
    Mercedes S204 AMG Style C200 Kompressor

Posted 15 June 2017 - 10:42

На снимки изглежда добре. Взимаш ВИН номера и я проверяваш колкото е възможно. Задължително една стар диагноза. Щом има номера закарай я най-добре при официалния дилър, ще ти кажат история и т.н.

писах на продавача да изпрати ВИН, към момента нищо... но съм съгласен, че задължително реди да реша каквото и да било ще искам диагностика, стига да се съгласи продавача. Ако не се съгласи, нещата са ясни>

• 0

#292 Nikolay Ilkov

Nikolay Ilkov

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 29 Posts:
  • Автомобил:

Posted 15 June 2017 - 10:44

Един ключ, без сервизна история, без нищо... Да е някой котурник за 2хил. лева, ок, ама да даваш маса пари за нещо, което никой не знае какво е... Аз лично не бих.

Точно това ме притеснява и мене... както писах под поста на колега, ако не се съгласи на стар диагностика, няма да рискувам.

• 0

#293 AlexK

AlexK

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 29 Posts:

Posted 17 June 2017 - 11:33

Колеги здравейте, 

Днес ще гледам тази кола -  http://www.mobile.bg...19&slink=3otl2x

Ако всичко е наред мисля да я спазаря и да я взимам.

Какво може да ме посъветвате, да обърна внимание на нещо по-специално?

Смятате ли, че цената е добра или може да се свали малко?

Това в VIN-a: WDB2110411B163636

• 0

#294 Bokouser

Bokouser

Напреднал

• Потребители на форума
  • 637 Posts:
  • Автомобил:
    E350 CDI BlueEFF Avantgarde
    CL203 SportCoupé

Posted 17 June 2017 - 12:30

Ами тя е същата като предишната от която се отказа, всичко е възможно най-базово - класик, изкуствена кожа, гумен волан, такси и може би голям километраж. Ако тези неща не те притесняват, разгледай я. 

Седалките са показани съвсем бегло и то разбира се от вътрешната им страна.

Edited by Bokouser, 17 June 2017 - 12:34 .

• 0

#295 Nikolay Ilkov

Nikolay Ilkov

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 29 Posts:
  • Автомобил:

Posted 18 June 2017 - 14:21

Здравейте отново,

Гледам една обява http://www.mobile.bg...4496093973564 вПлевен, много запазен автомобила ми се вижда. Говорих със продавача, каза че от няколко месеца  е регистриран в Бг и се кара всеки ден. Твърди че автомобила е обслужен, масло на скорости и двигател + диференциал - оригинално на МБ, също така каза че има и сервизна история. Попитах дали може да се провери колата в сервиз, по принцип не отказа, но в Плевен няма официален сервиз на МБ, а за София не е много навит...

Можете ли да препоръчате надежден сервиз в Плевен?

Честно казано малко ме притесняват по-новите и модерни мотор и скоростна кутия ( 3.0 V6 +7Г), моля някой колега има С класа с този мотор и 7 Г скоростна кутия нека сподели впечатление, слабости, разходи за обслужване, проблеми и т.н.

Здравейте отново,

Гледам една обява http://www.mobile.bg...494496093973564  Плевен, много запазен автомобила ми се вижда. Говорих със продавача, каза че от няколко месеца  е регистриран в Бг и се кара всеки ден. Твърди че автомобила е обслужен, масло на скорости и двигател + диференциал - оригинално на МБ, също така каза че има и сервизна история. Попитах дали може да се провери колата в сервиз, по принцип не отказа, но в Плевен няма официален сервиз на МБ, а за София не е много навит...

Честно казано малко ме притесняват по-новите и модерни мотор и скоростна кутия ( 3.0 V6 +7Г), моля някой колега има С класа с този мотор и 7 Г скоростна кутия нека сподели впечатление, слабости, разходи за обслужване, проблеми и т.н.

• 0

#296 Nikolay Ilkov

Nikolay Ilkov

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 29 Posts:
  • Автомобил:

Posted 18 June 2017 - 14:27

Здравейте отново,

Гледам една обява http://www.mobile.bg...4496093973564 вПлевен, много запазен автомобила ми се вижда. Говорих със продавача, каза че от няколко месеца  е регистриран в Бг и се кара всеки ден. Твърди че автомобила е обслужен, масло на скорости и двигател + диференциал - оригинално на МБ, също така каза че има и сервизна история. Попитах дали може да се провери колата в сервиз, по принцип не отказа, но в Плевен няма официален сервиз на МБ, а за София не е много навит...

РАБОТЕЩ ЛИНК: http://www.mobile.bg...97&slink=3qkk5o

• 0

#297 daimler1

daimler1

Член на МБКБ

• Замразено членство
  • 5,183 Posts:
  • Град:Варна
  • Автомобил:
    в миналото W111 280E 62г.
    W123 230E 83г.
    W 124 220Е,
    W202Т 250 TD 97г.
    W210 E220CDI
    Сега:
    E500T 4-matik AMG
    SL500 R 230

User's Awards

43
2
2

Posted 18 June 2017 - 17:51

Здравейте отново,

РАБОТЕЩ ЛИНК: http://www.mobile.bg...97&slink=3qkk5o

Колата е в София,Симаауто...
  • 0

#298 Nikolay Ilkov

Nikolay Ilkov

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 29 Posts:
  • Автомобил:

Posted 18 June 2017 - 18:56

Колата е в София,Симаауто...

Гледах обявите, не я намерих... може ли линк или какво имаш в предвид?

• 0

#299 Praetorian

Praetorian

Salat Küchenchef

• Потребители на форума
  • 1,682 Posts:
  • Град:Europe
  • Интереси:Немски премиуми задължително с резервна гума.
  • Автомобил:
    W212, R56

Posted 18 June 2017 - 19:31

Гледах обявите, не я намерих... може ли линк или какво имаш в предвид?

Колегата има предвид, че линкът ти е към кола, която се намира в София, в Симауто.

• 0

#300 ЦецоКолев

ЦецоКолев

Напреднал

• Потребители на форума
  • 558 Posts:
  • Град:Stuttgart
  • Автомобил:
    E200 1993 г. 136 кс.
    Е280 1998 г. 204 кс. Avantgarde
    S500 2000 г. 306 кс.

Posted 18 June 2017 - 19:41

Те тия вземат всичко в Европа дето е под 150к км, само нови и малко карани коли при тях....
  • 0

3 user(s) are reading this topic

0 members, 3 guests, 0 anonymous users