На един колега на W211-та излиза, че има bluetooth, но когато търси устройства с команда намира телефона ,свързва се с него и след това нищо. Под подлакатника не се вижда отделен модул като тези на Viseo, а само една малка черна кутийка без надписи и копчета по нея. Идеята е ако някой знае за този команд дали има вградени bluetooth функции, и като Car Kit устройство ли се ползва или има и възможност за слушане на музика през него и най-вече как да се направи връзката.
Bluetooth на команд harman/kardon logic 7Намира и се сдвоява с телефона
Започната от frxbg, 03 дек 2016 - 10:17:51
bluetooth comand harman/kardon logic 7
13 мнения по тази тема
Публикувано 03 декември 2016 - 10:17
Публикувано 03 декември 2016 - 13:29
Публикувано 12 декември 2016 - 15:08
Здравейте за моята навигация става въпрос, но както и Тони каза нямам такъв модул в подлакътника само една черна кутийка без никакви надписи или копчета. А ето и снимка на команда когато е намерил телефона ми.
Публикувано 12 декември 2016 - 15:10
Снимката, че първия път нещо не се получи.
Прикачени файлове
Публикувано 12 декември 2016 - 15:23
Без това отгоре, което съм дал нищо няма да стане
По-добре търси крейдъл за някоя стара Нокиа и с дублираща сим карта
По-добре търси крейдъл за някоя стара Нокиа и с дублираща сим карта
Този пост е редактиран от drjivago: 12 декември 2016 - 15:24
Публикувано 13 декември 2016 - 00:25
самия син зъб на команда се ползва за безжични слушалки за задните седалки (когато я има наличната екстра ) другото за което съм чувал да се ползва, но няма потвърждение - за сервизна връзка със съответна апаратура
Публикувано 19 март 2017 - 19:17
Здравейте колеги искам да попитам каде мога да намеря ъпдейт за софтуера на този команд , защото фирмуера ми е от 2006г.
Публикувано 19 март 2017 - 19:27
Здравейте колеги искам да попитам каде мога да намеря ъпдейт за софтуера на този команд , защото фирмуера ми е от 2006г.
Примерно в mhhauto.com.
Какво точно очакваш да се промени/подобри при теб? Допълнителни функции няма да получиш. Ъпдейтите даже и в най-новите типове команд са минимални, за да се гарантира стабилност на системата.
Според мен - не се занимавай.
Публикувано 19 март 2017 - 19:54
Тези доколкото знам не може да се ъпдейтват без StarDiag. Демек само с диск не ставаше.
Публикувано 20 март 2017 - 00:22
Колега, прочети първо какво ново има в този ъпдейт и дали си заслужава да го правиш. Аз бях тръгнал да ъпдейтвам моята като теб, за да съм с по-нов фърмуер, но се оказа че цената на кефа е да загубя достъп до сервизното меню, а печеля само по-добра работа на МР3 файловете, така че се отказах.
Публикувано 20 март 2017 - 09:45
Най-новата версия е 30та седмица 2006, по-нова няма, промените са минимални! Както писа колегата по-горе, подобрява малко стабилността, оправя някой друг последен бъг и елиминира тайните менюта които се изкарват с комбинации на бутони. За начало ако имаш видео в движение пуснато, ще го изключи и после може да се пусне само със СТАР.
Ъпдейта се прави от диск, ето и линк ако твърдо си решил да го правиш... Предупреждавам много да внимаваш как записваш диска и дали спазваш указанията за ъпдейт понеже съм виждал повредени устройства заради прекъснат ъпдейт и/или лошо записан диск.
http://service-parts...5&market=Europe
П.П. Ако не те бива много в тези неща намери някой да ти го направи или пиши може да помогна.
Успех
Публикувано 20 март 2017 - 13:41
Благодаря gelevp щом е толкова стара версията не виждам голям смисъл да го правя .
Може на следващата збирка на клуба да го коментирам с някого или поне да видя някоя ъпдейтната .
Благодаря отново
Може на следващата збирка на клуба да го коментирам с някого или поне да видя някоя ъпдейтната .
Благодаря отново
Публикувано 20 март 2017 - 14:02
Благодаря gelevp щом е толкова стара версията не виждам голям смисъл да го правя .
Благодаря отново
Ако твоята е още по-стара, дава ти проблеми или не си сигурен кой, как и правилно ли я е инсталирал, направи го!
Оправя скоростта на четене на мп3 от ДВД или изобщо го активира ако е много стар фирмуера, оправя бъгове като черти и странни работи които понякога излизат на дисплея, както казах маха скритите менюта което не е голяма драма и така. Най-основно оптимизира устройството да чете по-бързо и да зарежда бързо и правилно имената на песните, не очаквай да видиш кой знае каква разлика гледайки устройството на някой колега.
Публикувано 20 март 2017 - 23:29
Ако твоята е още по-стара, дава ти проблеми или не си сигурен кой, как и правилно ли я е инсталирал, направи го!
Оправя скоростта на четене на мп3 от ДВД или изобщо го активира ако е много стар фирмуера, оправя бъгове като черти и странни работи които понякога излизат на дисплея, както казах маха скритите менюта което не е голяма драма и така. Най-основно оптимизира устройството да чете по-бързо и да зарежда бързо и правилно имената на песните, не очаквай да видиш кой знае каква разлика гледайки устройството на някой колега.
Ми честно казано нямам нито един от изброените проблеми освен това с блутутът , но ще му намеря решение и на него.
В момента имам други приоритети трябва да сменя няколко неща по колата и вече съм ги напазарувал по натам ще го мисля за тези неща
Благодаря все пак
Also tagged with one or more of these keywords: bluetooth, comand, harman/kardon, logic 7
Модели →
C-класа →
Проблеми и ремонти →
W204 →
W204 APS 50 NTG4 - смяна с друга мултимедияРетроифит или смяна 5" със 7" дисплей и екстри Започната от lachezzar, 16 фев 2020 w204, aps 50, retrofit, comand и още 2 |
|
|||
Форуми →
Общ форум за Мерцедес-Бенц →
Ретрофит на Команд 2.0 ДХ на ЦЛК В209/Comand 2.0 DX retrofit on CLK W209Започната от miti0660 , 15 юли 2019 CLK, 209, w209, comand, навигация и още 2 |
|
|||
Модели →
E-класа →
Общи теми за E-класа →
Общи теми за W211 →
Настройка на Bluetooth cradle W211Проблеми при надтройка на bluetooth cradle Започната от Flameff, 21 ное 2017 W211, Bluetooth, Cradle |
|
|||
Модели →
M-класа →
Проблеми и ремонти →
Въпроси за COMAND APS NTG2Започната от mishoboss, 29 мар 2016 COMAND, NTG2 |
|
2 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни