Porsche нямат ограничение на 250 км/ч
Просто различните двигатели имат различна максимална скорост.
262 км/ч макс има най-малката
310 км/ч е турбо S хибрид-а
Само за инфо
Знае ги Пешето, знаееее
Публикувано 21 септември 2018 - 19:18
Porsche нямат ограничение на 250 км/ч
Просто различните двигатели имат различна максимална скорост.
262 км/ч макс има най-малката
310 км/ч е турбо S хибрид-а
Само за инфо
Потвърждавам,
сега се зачетох, че Порше на са част от картела, лобирал някога за оставането на препоръчителната максимална скорост по немските аутобани, и за това не са серийно на 250
Публикувано 21 септември 2018 - 21:11
А знаете ли,че Панамерата на 100 000км влиза в първи ремонт.Поне от Силвър Стар ми казаха, че всяка седмица правили по една Панамера, шлайф на първи ремонт.
Публикувано 22 септември 2018 - 08:59
А знаете ли,че Панамерата на 100 000км влиза в първи ремонт.Поне от Силвър Стар ми казаха, че всяка седмица правили по една Панамера, шлайф на първи ремонт.
Аз по едно време сериозно бях залетял да си взимам Панамера (втора ръка натюрлих), просто това е уникално красива, отвътре, кола. Отвън също е много премиум и изобщо-сериозна машина.
Никъде не намерих достоверна информация за поддръжката, нямах средствата в момента и с времето желанието ми мина, но като те чета, добре че не съм си взел
Но все пак-мноооого хубава кола е...
Публикувано 24 септември 2018 - 13:56
Да споделя, че драмата със скоростният лост, ключовете записани вътре е отсtранена. Ще шерна инфо в друга тема, защото ремонта е постижим в домашни условия, с малко по прецизен поялник и не много сериозни умения.
Сами твърдеше, че е успявал да подкарра селектор на 220ка от друга 220ка, аз съм опитвал но и двата пъти неуспешно. Имаш едно палене (сервизно), след което не пали повече със селектора от чуждата кола.
Имам приятел с две Панамери, едната е 2011, а тази година си взе актуалната. Тази от 2011 я продава, на около 80 000км и е още гаранционна (каза че си плаща всяка година за удължаване на гаранцията...)
Публикувано 24 септември 2018 - 18:23
Публикувано 25 септември 2018 - 10:47
Мога да ви помогна с информация за ремонт на селектора и при смяната му какво се прави, за да пали колата.
Ще пусна след друга темаhttp://forums.mbclub...ости-c215-w220/, какво съм направил аз и може да споделиш и ти дали твоето решенеи е същото.
Публикувано 26 септември 2018 - 20:52
Това панамерата е ебаси грозното нещо...
Публикувано 27 септември 2018 - 13:32
Мен като цяло не ме кефи идеята, Порше с повече от 2 врати и предноразположен мотор.
Имам лични впечатления от Макан и Кайен - Като качество наматериалите, изработка, вървене са доста зле. Кайена беше GTS.
Наскоро дкараха едни тестов Макан - дизел и една Панамера, до нея искам да се докопам и да я усетя.
Като база за сравнение имам RS7, интересно ми е дали Панамерата се представя по добре и като вървене и като усещане и разход.
Публикувано 27 септември 2018 - 13:50
Публикувано 27 септември 2018 - 17:48
Искаш да кажеш: всички с централен/заден двигател
Аз съм си фен на Boxster/Cayman моделите, които са си доста сериозни машинки.
Публикувано 27 септември 2018 - 19:05
Публикувано 27 септември 2018 - 20:27
Без изобщо да съм екзактен,мисля че разликата е или от ауспусите или от настройките на компа.Много гадни тия Поршета, даже и не вървят. Абе нашите кошове на 20 години са си по-добре според мен.
Пичове, чудя се за едно 55, ама не знам дали Е или S.
https://suchen.mobil..._medium=android
Какво мислите за тая?
И от къде идва разликата от 24 коня между Е и S? Само от кОмпота ли или има и хардуерна разлика?
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни