Към съдържанието

•  

Снимка
- - - - -

Питане за конкретна обяваMercedes 211 facelift

• Please log in to reply
56 мнения по тази тема

#31 mr Big

mr Big

Член на МБКБ

• Членове на клуба
  • 1953 Мнения:
  • Град:София

Публикувано 13 октомври 2016 - 10:37

стига убивали бизнеса на автоджамбазите, после и сервизите имат повече работа и авточасти се продават, че и намаления и отстъпки се дават, моргите също добре поработват

цял бранш на тези коли лежи...

:beer

• 0

#32 sami

sami

Администратор

• Администратори
  • 2840 Мнения:
  • Град:Дармщат
  • Автомобил:
    W215 CL500
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 13 октомври 2016 - 10:51

Колегата спря да пише. Чудя се скоро дали да очакваме тема колата не върви и не вдига повече от 3000 оборота.

• 1

#33 wertion

wertion

Майстор

• Потребители на форума
  • 762 Мнения:
  • Град:Дупница
  • Автомобил:
    W203 C200 Kompressor 2004 - Sold
    W209 CLK 270 CDI 2005 -Sold
    W163 ML 280 2003 - Sold
    W211 E270 CDI 2004 - Sold
    E320 CDI EVO W211 2009
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 13 октомври 2016 - 11:56

Колегата спря да пише. Чудя се скоро дали да очакваме тема колата не върви и не вдига повече от 3000 оборота.

Мисля човека разбра , по нашите коментари що за кола е , но не изключваме и твоята версия :D
  • 0

Auto-logo-New-contur1178.jpg

#34 mr Big

mr Big

Член на МБКБ

• Членове на клуба
  • 1953 Мнения:

Публикувано 13 октомври 2016 - 16:20

а може да се окаже и продавача на автомобила с таен опит да намери потенциален клиент ;)

• 0

#35 sami

sami

Администратор

• Администратори
  • 2840 Мнения:
  • Автомобил:
    W215 CL500
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 13 октомври 2016 - 16:59

Ако беше той поне снимката с различните стопове щеше да махне. Макар, че в началото и аз имах съмнението, че точно продавача пуска темата. Един вид да покаже колко хубава кола продава.

• 0

#36 wertion

wertion

Майстор

• Потребители на форума
  • 762 Мнения:
  • Град:Дупница
  • Автомобил:
    W203 C200 Kompressor 2004 - Sold
    W209 CLK 270 CDI 2005 -Sold
    W163 ML 280 2003 - Sold
    W211 E270 CDI 2004 - Sold
    E320 CDI EVO W211 2009
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 13 октомври 2016 - 21:59

Решен , първо не сравнявай едното с другото ( общо нямат ) . И след това ние тука не малко народ сме я огледали и сме дали еднозначен отговор за състоянието й . Е като на пръв поглед не струва , според теб е нужно и да се пипа ? Всеки сам си избира по какъв начин да подходи в дадена ситуация и колегата е предпочел да пита във форума . Ако твоите методи са по подходящи никои не те спира да ги ползваш и обясниш както си направил .

Този пост е редактиран от wertion: 13 октомври 2016 - 22:00

• 2

Auto-logo-New-contur1178.jpg

#37 mimo160

mimo160

Майстор

• Потребители на форума
  • 2203 Мнения:
  • Автомобил:
    Mercedes w221 s320 cdi
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 14 октомври 2016 - 08:19

Рошко ,я па знам една друга поговорка:

Жена и кола са на късмет.Квот ти се падне.
  • 0

#38 sami

sami

Администратор

• Администратори
  • 2840 Мнения:
  • Автомобил:
    W215 CL500
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 14 октомври 2016 - 10:29

И добре колега Рошен. Кое от всичкото коментирано в тази тема не ти хареса.

Фугите на колата са криви, окачването е много ниско, двата задни стопа по някое време са били различни. Колата има потенциала да е била такси с този двигател и този външен вид. Не ми прилича на заводски да е излезнала с този цвят.

Един приятел който си хареса така кола по снимки щото лачена го гризна същото дърво. Беше W212-ка немско такси. Явно по някое време е имала челен удар с нещо друго и джамбазите решили да го направят по-атрактивен с афтърмаркет AMG пакет. И той нашия клъвнал и я купил. И после започна филма с турбини, трудно палене, постоянно работещи перки на климатика и не знам докъде стигна

Единственото по което можеше да се познае, че е била такси беше менюто на бордовия компютър откъдето се пуска лампата на надписа ТAXI на покрива. И по VIN номер.

• 1

#39 grosmaster

grosmaster

Фен на Клуба

• Потребители на форума
  • 5223 Мнения:
  • Град:Пловдив
  • Автомобил:
    BMW

Публикувано 14 октомври 2016 - 12:41

Ех тия фуги които във всяка такава тема дъвкате неуморно,тотал кола правят. :rofl

Ама те и на моята кола не са както трябва и даже и на жена ми на колата не са.

Ама моята беше с оригиналната боя преди да я пребоядисам и удар от каквото и да е естество не е имала никога!!!

Ама и двете коли са близо до перфектно състояние еле пък на тези години.

А пък колко още безброй коли с не добри фуги съм виждал покрай работата ми,олеле.

На Порше Кайен с цена 100 бона предната броня беше закрепена с рапидки и фигите и бягаха ,ама иначе колата си беше перфектна.

Колата била ниска,е ми ниска е защото някой така я е направил умишлено,като не ти харесва търсиш друга.

Ама стоповете били различни,ами тази кола за тези години може десет пъти да и сменят стоповете и кво от това,строшени ли повече ще ви харесат.

Като има съмнения за такси се прави проверка по VIN и като не искаш такава бегаш.

А диагностика на днешните бъкани с електроника коли преди покупка е задължителна не пожелателна.

Твоят приятел който се е впечатлил повече от вида но колата с AMG пакета е па да го жалим ли?!

А на големите лаячи които раздават с лекота на база снимки квалификации от рода на кенеф,тотал и т.н.,е моля ви се дайте да видим и оценим вашите перфектни коли!

Много вярно казано.

• 2

logo-600-1002.png

#40 sami

sami

Администратор

• Администратори
  • 2840 Мнения:
  • Автомобил:
    W215 CL500
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 14 октомври 2016 - 13:18

И като си видял толкова много коли кажи ми тази би ли отишъл да я видиш. Кое точно би те накарало да идеш и да я провериш.

• 0

#41 sami

sami

Администратор

• Администратори
  • 2840 Мнения:
  • Автомобил:
    W215 CL500
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 14 октомври 2016 - 13:30

И стигаме до заключението, че и на теб не ти харесва тази кола и не би отишъл да я видиш поради твои си причини. Което се припокрива с мнението и на останалите колеги, че и те не биха и обърнали внимание. Но както знаем всеки влак си има пътници и тази кола някой ще я купи.

• 0

#42 shadenfroh

shadenfroh

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 46 Мнения:
  • Град:.

Публикувано 14 октомври 2016 - 13:45

А на големите лаячи които раздават с лекота на база снимки квалификации от рода на кенеф,тотал и т.н.,е моля ви се дайте да видим и оценим вашите перфектни коли!

За втори път същото мнение с различни думи. Хората обръщат внимание на конкретната кола и снимките й, никой не виждам да се надува с перфектната си кола.

Какво общо има състоянието на техните коли?

Какво общо има състоянието на твоята кола?

Как това подкрепя аргумента ти?

С какво помага това на човека, който пита за колата?

"Иначе"-то при перфектния Кайен струва конкретна сума пари. Тогава става перфектен. А какво намекват рапидките в бронята на кола за 100 хил. за собственика й?

• 1

#43 mimo160

mimo160

Майстор

• Потребители на форума
  • 2203 Мнения:
  • Автомобил:
    Mercedes w221 s320 cdi
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 14 октомври 2016 - 15:34

Роско,предполагам че който знае с какво се занимаваш е наясно че тенекио бояджийските неща са ти ясни,но честно да ти кажа,аз като нагледал се на тоалетни ,доста неща се виждат по снимките на обявите за продажба на коли.Не един път даже съм се заблуждавал къде от снимки къде от успивачи търговци да ходя да гледам коли и даже някой път още на оградата на автокъщата съм се връщал.А ще кажа че когато една кола не е хубаво напасната или боядисана, ама много си личи по снимка,загледа ли човек снимки на кола снимана от няколко позиции и примерно калник и врата правят разлика е кво да е освен пребоядисване на единия елемент ,правещ разлика с останалия фон на колата.Така е и с луфтовете,от едната страна нормално седящ,а от другата луфт на мачка главата да мине,е за кво говори това.Само за колите произведени в Русия или по точно СССР това не би важило,там значение има само У петък или в понеделник е сглобена дадената кола,тоест дали се е вече бил напил братушката или изтрезнява.Има една тема скорошна тук на човек който си беше харесъл една 124-ка 4-матик и не исках да пиша, ама мога колата да си заложа ,че преден десен калник (май да беше)е 100% боядисван.Човек малко да се вгледа и ще забележи,на живо погледнато може да подведе окото ама на снимките от двегледни точки боята на калника бяга,нема как да е сянка.
  • 2

#44 bronc

bronc

Напреднал

• Потребители на форума
  • 679 Мнения:
  • Автомобил:
    W211 E280 CDI 4Matic - ex
    Ford Focus 1.6 EcoBoost

Публикувано 14 октомври 2016 - 16:12

Добре де, това с боядисването не разбирам защо е чак такъв проблем. Аз имам одрано на левия калник и ще трябва да го боядисам. Ама нито е удряно, нито нищо. Сега, може да си ходя с оригиналната боя и надраното, ама може и да го пребоядисам (качествено доколкото е възможно), защото надраното ме дразни повече. Не знам колко е възможно човек да си купи 5+ годишна кола, която да няма пребоядисван поне 1 елемент.

Този пост е редактиран от bronc: 14 октомври 2016 - 16:13

• 1

#45 sami

sami

Администратор

• Администратори
  • 2840 Мнения:
  • Автомобил:
    W215 CL500
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 14 октомври 2016 - 16:24

Когато е качествено направена боята няма проблем. Ама има случаи където боядисания елемент видимо се различава на цвят от останалите елементи. Това няма ли да те дразни повече отколкото надраното преди това. Другото е че има случаи където боядисаното прилича все едно аз съм го боядисал с баданарката.

• 0

0 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 0 гости, 0 анонимни