Питане за конкретна обяваMercedes 211 facelift
Started by forst, 10 Oct 2016 - 17:51:44
56 replies to this topic
Posted 14 October 2016 - 16:33
Да, съгласен.
Posted 14 October 2016 - 16:50
Не е проблема в боядисването на някой и друг елемент,проблема е че като звъннеш и се поинтересуваш за дадения автомобил се почват едни раздувки как е цялата на оригинална боя ,как никога не е виждала изгарящо слънце или дъжд или сняг и тн. и реално като запалиш чифийте и идеш да погледнеш даден автомобил и ти се доплаква,а да речем това ти е седмия оглед и всичките са ти на по 100-150-200км в посока.
Те нови ги изкарат от магазина и вечерта мине комшията и и тегли ключа от яд, че той не може да си я позволи или просто не иска или го мързи да работи и изкара пари и да си направи кеф на душата,а така е по лесно, теглим левчето и после, я гле таа е намазана вече е половин кола,но тогава си личи че колата е примерно добра не е кош просто така са се стекли нещата.И ако това не те претеснява купуваш и караш.Някой искат да са идеални за пред кафето,разбира се.
Ама и някой път и бояджийте се подиграват ,кви шедьоври правят да се чудиш да ревеш ли да се смееш ли.Примерно на времето майсторо на моята очиларка на едини калник не беше пръснал лак,четири елемента щи годе докарани на вид ,петия нещо не седи,пипнеш подлепква нещо,питаш ,що така бе майсторе и се почва, абе нещо не прецених количеството на боята и доправях и тоа там май не я догодил как требе,ако искаш пак да пробаме ,ако не казвай аресва ли ти или да доправяме ама трее доплатиш,и ти като си чакал 15 дена за тия корекции и ти е писнало и взимаш и бегаш и покараш и аре пак ,ама при друг по добър ,ама пък той па осере друго и вече се изнервяш, писва ти и на пазара ,пастираш да добие вид и се почва с търговските номера и ние всички се превтъщаме в едни играчи и те така.Ей да знаете моята е най убава.
А ако човек се загледа и по другите неща от живота, излиза че сме доста наивни и на нас не би ни се случило да гризнеме дървото.За това тука обсъждаме и плюеме и се опитваме да се предпазиме малко от малко.
Те нови ги изкарат от магазина и вечерта мине комшията и и тегли ключа от яд, че той не може да си я позволи или просто не иска или го мързи да работи и изкара пари и да си направи кеф на душата,а така е по лесно, теглим левчето и после, я гле таа е намазана вече е половин кола,но тогава си личи че колата е примерно добра не е кош просто така са се стекли нещата.И ако това не те претеснява купуваш и караш.Някой искат да са идеални за пред кафето,разбира се.
Ама и някой път и бояджийте се подиграват ,кви шедьоври правят да се чудиш да ревеш ли да се смееш ли.Примерно на времето майсторо на моята очиларка на едини калник не беше пръснал лак,четири елемента щи годе докарани на вид ,петия нещо не седи,пипнеш подлепква нещо,питаш ,що така бе майсторе и се почва, абе нещо не прецених количеството на боята и доправях и тоа там май не я догодил как требе,ако искаш пак да пробаме ,ако не казвай аресва ли ти или да доправяме ама трее доплатиш,и ти като си чакал 15 дена за тия корекции и ти е писнало и взимаш и бегаш и покараш и аре пак ,ама при друг по добър ,ама пък той па осере друго и вече се изнервяш, писва ти и на пазара ,пастираш да добие вид и се почва с търговските номера и ние всички се превтъщаме в едни играчи и те така.Ей да знаете моята е най убава.
А ако човек се загледа и по другите неща от живота, излиза че сме доста наивни и на нас не би ни се случило да гризнеме дървото.За това тука обсъждаме и плюеме и се опитваме да се предпазиме малко от малко.
Posted 14 October 2016 - 17:31
Никога не е късно да се наааакам.Скоро мисля да вляза и в чата за войните,там също е интересно.
Edited by mimo160, 14 October 2016 - 17:42 .
Posted 14 October 2016 - 18:24
Парите които се плащат за тази работа в днешно време доведоха неминуемо до използването на нискокачествени материали,защото цените на материалите в България съпоставени с Германия да речем са едно към едно да не кажа че там са по ниски ама заплащането таковата ясно.
Това важи за всяка услуга в България, съгласен съм.
И не само в България, а във всяка страна на изток
Posted 14 October 2016 - 18:47
Да де, разбрах те. Аз също съм си внасял материали от Англия, за да може да не правя компромиси и цената да не е убийствена.
Пп: И какво е новото поприще?
Пп: И какво е новото поприще?
Posted 14 October 2016 - 19:10
От колеги които са работили в чужбина съм чувал мнения че едни и същи уж материали нещо се разминаван по качество.
Аз лично съм попадал тук на ментета на полир пасти на 3М.
А новото поприще е нещо като надомна работа,седя или лежа си лажерно пред компа и цъкам парички,сам съм си шеф и цъкам когато ми се цъка.
Работата ми не е съвързана с утепана България,само живея тук.
Накратко не се оплаквам.
Само Мецан не е много щастлив щото го карам рядко вече.
Ми Рошене, цъкай си работата нататък, че с тоя нашия форум междувременно бая парà изгуби.
Не ме разбирай грешно - загубена кауза съм аз (а може и някои други) - не вдявам драмите с Русия и САЩ, от коли по снимка не отбирам и още са ми чуденка разходите за бежанци. Т.е. не троши пари да вразумяваш такива като мен.
Edited by Praetorian, 14 October 2016 - 19:14 .
Posted 14 October 2016 - 19:54
Олеее, а само няколко дни не съм влизал...
Ама Рошен бая жокер е дал за начинаещи бояджии, доста неща научих за автобояджийството.
Иначе темата е за пуканки, жалко че за една вечер я прочетох.
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
Ама Рошен бая жокер е дал за начинаещи бояджии, доста неща научих за автобояджийството.
Иначе темата е за пуканки, жалко че за една вечер я прочетох.
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
Mercedes-Benz - Unlike any other!
Posted 16 October 2016 - 21:28
Колеги,имах свободен следобед и ходих до Стара загора да разгледам пазара,много уморени коли има по автокъщите и Да ходих да видя тази,пребоядисвана е и то не мноого кадърно,след няколко разговори и със баща ми...Реших да събера още някой лев за да взема хубав фейслифт. Взема ли кола ще се похваля задължително,като благодаря и за отговорите до сега.
Ще може ли информативно някой собственик на такъв автомобил да напише цени на окачване или обслужване(да речем на 2.2 150 коня)
или друго,няма значение...Чак толкова ли е скъпо да караш мерцедес колкото само му се води славата...
Още веднъж благодаря на всички,бяхте прави
Posted 16 October 2016 - 21:40
Ето цените на окачването на 220 cdi 150 ps ,това са крайни цени без абсолютно никакви отстъпки .Ако те интересува нещо друго мога да го извадя .
Edited by wertion, 16 October 2016 - 21:41 .
Posted 16 October 2016 - 21:49
Не изглежда толкова зле,само предницата ти излиза скъпа и то ако я сменяш цялата на един път...Благодаря ти,много изчерпателен отговор
Posted 16 October 2016 - 22:00
Разбрах, че била мушена яко.
Posted 24 October 2016 - 18:02
Моля темата да се затвори.
Не намерих хубава w211 за моя бюджет,затова си взех много хубава w203 феислифт.
Само ако може малко мнения,че е 1.8 компресор 163
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users