Производство на SL R129 в САЩДа или не.
Започната от daimler1, 30 авг 2016 - 14:33:30
99 мнения по тази тема
Публикувано 10 ноември 2016 - 15:16
[quote name="dimitar stoichev" post="382106" timestamp="1478765220"]Лично за мен това е най - добрия вариант от към екстериор
https://www.youtube....h?v=7wqcaR3K2dY
https://www.youtube....h?v=olpfTLjyMuA[/quote
Да,много е хубава!
https://www.youtube....h?v=7wqcaR3K2dY
https://www.youtube....h?v=olpfTLjyMuA[/quote
Да,много е хубава!
Публикувано 10 ноември 2016 - 15:22
Малко снимки без драскотините и пастирана+ ново липспойлерче за багажника.
Прикачени файлове
Този пост е редактиран от daimler1: 10 ноември 2016 - 15:48
Публикувано 10 ноември 2016 - 15:32
.
Този пост е редактиран от daimler1: 10 ноември 2016 - 15:44
Публикувано 10 ноември 2016 - 15:34
.
Публикувано 10 ноември 2016 - 18:32
В гаржа +спомен от далечната 1995 година с първата ми любов(колата),една от малкото снимки които ми остана!
Прикачени файлове
Публикувано 10 ноември 2016 - 19:27
не го мисли за 19ките. имам доста км на такива и съм сцепил само една джанта по пътищата ни карай смело.
колата просто е съвсем друга с 19" амг...
Публикувано 10 ноември 2016 - 22:53
Амиии,значи вече си търся 19"-ки на АМГ.УАУУУ!!!не го мисли за 19ките. имам доста км на такива и съм сцепил само една джанта по пътищата ни карай смело.
колата просто е съвсем друга с 19" амг...
Публикувано 11 ноември 2016 - 12:07
SL-a e страшно красив. Дори ако не е най-красивия кабриолет правен някога.
Публикувано 11 ноември 2016 - 23:54
евала за избора на бояджия - Тонката е много мой човек, записал съм го Тони Факира в телефона, щото съм виждал мноооого пъти на какво е способен
решетката пипал ли си я? странна някакси е така с черен мат горе и долу, средните ребра - сребристи?
най-красивата решетка за мен е от междинния фейслифт, който се води последната моделна година, преди да излезе реалния фейс:
иначе да ти тикна и още един фитил, дето коренно ще промени колата
стоповете
тези неща + 19ки ще трансформират колата изцяло
Публикувано 12 ноември 2016 - 00:02
а, още нещо се сетих - поръчай си хром-крушки за мигачите отпред - ще се изненадаш много как променя кристалния фар това дребно нещо - сега като погледнеш секцията на фара, където е мигача, винаги мътнее заради оранжевата крушка, с хром крушката е друга бира... мерцедес това го пуснаха в каталога с аксесоарите, като излезе цедката 204-то купе, ама бяха 45 евра двете )) по сайтовете са 15-20лв осрамските хром крушки
Публикувано 12 ноември 2016 - 11:59
супер е станала. айде моля те намери си вече една подложка за предния номер !
Публикувано 12 ноември 2016 - 12:21
Решетката си я правих аз по идея от една тунинг решетка,но не е завършена още.Не ми се дават 500 лв. за решетка,въпреки че почти бях готов но се оказа,че нямат решетки с дистроник.Каквото и да правя АМГ няма да стане,пък и вече много се дразня от външни тунинг пакети,а отдолу хилав мотор.евала за избора на бояджия - Тонката е много мой човек, записал съм го Тони Факира в телефона, щото съм виждал мноооого пъти на какво е способен
решетката пипал ли си я? странна някакси е така с черен мат горе и долу, средните ребра - сребристи?
най-красивата решетка за мен е от междинния фейслифт, който се води последната моделна година, преди да излезе реалния фейс:
иначе да ти тикна и още един фитил, дето коренно ще промени колата
стоповете
тези неща + 19ки ще трансформират колата изцяло
Иначе за хром крушките ще го имам предвид.Ако щеш вярвай,ама не съм имал време дя я гледам как свети защото умирам от кеф да съм вътре и да я карам като имам време!
Публикувано 12 ноември 2016 - 12:25
Не ме дразни,Тонка!Сам видя каква е цената на *баната подложка!супер е станала. айде моля те намери си вече една подложка за предния номер !
Чудесно си върви колата с тази подложка!Яваш,Яваш!Смятам да я карам дълго време,т.е.има време за всичко!
Публикувано 12 ноември 2016 - 18:17
верно, че си дистроник, не обърнах внимание вариантът е ако попаднеш на кола на части като междинката, дето постнах - сис сигурност няма да е 500лв решетката..
а и на по-хубавите тайвански решетки мисля, че ще можеш да си прехвърлиш емблемата-плочка от твоята решетка
Публикувано 12 ноември 2016 - 20:10
Не можеш да си предствиш какви са цените на частите втора употреба за тези коли !верно, че си дистроник, не обърнах внимание вариантът е ако попаднеш на кола на части като междинката, дето постнах - сис сигурност няма да е 500лв решетката..
а и на по-хубавите тайвански решетки мисля, че ще можеш да си прехвърлиш емблемата-плочка от твоята решетка
Не става с прехвърляне,на другите централния отвор където е емблемата е по-широк.
2 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни