Към съдържанието

•  

Снимка
- - - - -

Нов собственик на W140Нов собственик на W140

• Please log in to reply
33 мнения по тази тема

#31 Bokouser

Bokouser

Напреднал

• Потребители на форума
  • 637 Мнения:
  • Град:София
  • Автомобил:
    E350 CDI BlueEFF Avantgarde
    CL203 SportCoupé

Публикувано 28 август 2016 - 20:55

Баси агресивните масони с непоносимост към различно от тяхното мислене.
Човека си купил кола според вкуса му, според бюджета му, според късмета му и още куп други неща, а тук го атакуват като куче що не си бил купил такава каквато си бил купил еди кой си масон (според него). Ясно е, че не всеки иска (на става въпрос дали може или не) да шари за разход 20/100, но няма друго мнение - глупав е, смот е, изобщо виновен е без оправдание щото не е взел S600.
А така или иначе колата вече е купена, пожелайте му безаварийно каране, другото е излишно.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Този пост е редактиран от Bokouser: 28 август 2016 - 20:56

• 3

#32 Nikolay.Nikolov

Nikolay.Nikolov

Прохождащ

• Нови потребители
  • 4 Мнения:
  • Автомобил:
    Mercedes W140 S350TD

Публикувано 28 август 2016 - 20:58

Добър вечер на всички, явно тука за няколко дни докато мен ме е нямало са станли спорове... Искам само да кажа че исках дизел да взема чел съм много за МБ, знам че 350тд не го хвалят но както съм посочил по-горе ЗАПОЗНАТ СЪМ с инфото какво трябва и не да взема. 300тд имаше 1-2 които отидох бяха гробници, гледах 2 ес500 пак външен вид и кожа добре но като цяло гробница... за това тази която съм е показал я взех от познат такава каквато е ...

Само да кажа на колегите СЪСТЕЗАТЕЛИ да бъда точен, не съм я взел за състезания колата я карам събот и неделя само на дълго, лично не ме бърка че ще карам по магистралата с 130 или 120 .. а пак някой ще ме задмине с 150 ... лично съм ги преживял годините с БЪРЗИ КОЛИ, относно да задмина кола или тир... повярвайте не е толкоз тромава...

Мисля че направих грешка че пуснах тема с толкоз детайли.  Просто исках да опиша колата какво искам да направя с нея и за какво я взимам и едва ли не като ФОРУМ тук да има сбирки кафета и тем подобни... ако греша кажете да трия вс теми и да не се занимавам с глупости по бг форумите...

Относно темата, ETS i ABS лампите се оказаха че датчика на предно ляво колело е бил проблемен , с малко почистване и и козметика ... няма никакви проблеми , с това и листа с нещата намаляват :) за 2 дни минах около 1000км , мога да кажа че е дала разход около 9 ... при което е има каране в града седене на на място с климатик ....

Също така ходих при бай Весо който беше доста любезен и ми показа още един проблем, кабелите на подгряване на свещите бяха толкова зле че направих цялата инсталация наново , и така или иначе се занимавах с кабелите реших всичко което около двигатела и което е кабел да се направи с чисто нови...

Филтъра на купето също така го смених такаче още едно нещо от листа се махна ... :)

Тези дни идва ред и на автопилота да го погледна може да е нещо дребно, също така да оправа вакума на предните врати ( проблема е локализиран просто трябва да махна корите на вратите...)

Понеже нечетох всички спорове, какво ви интересува че 350тд харчи много.. нали харчи на мен не ми сипвате нафтата Вие.. невиждам проблем в това всеки да казва мнение но да пусна тема и да почнете да сте негативни... сигорно ще бъде и последната тема ... относно повече снимки сега ще приложа...

viu1472409984l.JPG

Понеже нямам много сними прилагам само тази ... :) обещавам че ще я снимам подробно и ще я кача ...

Ето няколко снимки на кабелите които смених с чисто нови ... ( нова инсталация .. мислех да пусна нова тема с обеснение как и какво съм направил и кои ми помага но се отказах. Ако на някой му трябва добър жичкаджия да пише ..)

bwy1472410182m.JPG

От тук тръгнаха повечето неща които си мислех че ще трябва много време и пари  за да се оправят... тези кабели на подргяването бъркаха датчика на темература на таблото и някой път показваше правилно някой път по високи градуси.. също така забелязах след като сменихме почти цялата инсталация  и почистих датчика на абс-а на предно ляво колело... никога повече не светна лапмата ( 1000км каране през дупки магистрали и нямаше никъкви проблеми)

Също така понеже като взех колата централната конзола на климатика и на скоростния лост ( махагона беше облепен с фолио карбоново) и много ме дразнеше махнах фолиото на централната конзола и се оказа че не е толко зле , но така или иначе закупих втора ръка без забелешки ще я сложа пак тази ще се опитам да я реставрирам и подаря на човек в нужда... обаче като махнах фолиото на скоростния лост и ми стана зле , след дълго търсене намерих от лондон (понеже живях там 6-7 години и имам доста познати с ретро коли ми помогнаха да намеря и в момента очаквам дървото но временно направих това нещо с фолио имитация на дърво което се получи доста добре и ще издържи докато дойде оригиналната която няма напукано и др забележки.) едно една снимка също ...

jdv1472410686g.JPG

• 0

#33 kdl

kdl

clockwork orange

• Замразено членство
  • 8412 Мнения:
  • Автомобил:
    Turbo Quattro
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 29 август 2016 - 11:59