Почва спора Харка и знам че си пристрастен ,ама рейсаджийте и камиомджийте кофти правят много често.Карам си примерно с 160км/ч и някой с автобус решава да изпревари колега или камион и както си кара с 103км/ч на автопилот лев мигач и у левата лента и отзаде глей ко стааа и като го спреш и запсуваш и той почва ,ама извинявай ,ама аз ,ама това и онова ,а като му се лепнеш като гербова марка отзаде ти си виновен и по медийте после ще извадат че си имал акт преди 20години и край ти си очернения ,а той героя че спасил пътниците разбираш ли.Пример същи ти давам от онзи ден,пътувам към Мездра и след Скравена се лепнах трета кола зад тир ,скоростта на движение незнам каква му беше, но моята беше 15км/ч и така до като не се одбих за Мездра ,насрещното движение беше интензивно ,а аз с един бус,нема да ти казвам тия дето не издържаха какви изпреварвания правиха,от близо километър опашка най лабилните бяха с ланчия либра,мазда 626 и едно ауди рс6.Първите двама изпревариха в чисти десни завои без видимуст ,а тоа с аудито преди отбивката за Зверино срещу един тир излезна ,ама успея да го резне и на косъм се прибра.
Само да питам какъв цвят ти е МАН-а
Милене там си е гадничко - каквото изпревариш след Новачене, това е. После чак на двулентовия участък след Мездра. Евентуално, ако си късметлия може на някоя къса права на спускането към Мездра, но е рисковано, осбено ако вече си в колона.