Абе не ми се обесняваше ама нещо ми кипна тада си кажа и аз ,нали сме свободно интернет пространство.
Работите са многолики. Най дразнещи са пътните условия тук спор няма ,предполагам. Леко лесно ме раздразват обаче определен един израстък по пътя където се е навъдил страшно на гъсто ,озверявам. Въпросния израстък е вид ,който поради една или друга причина известна само на него ,решава ,че да висят 20 коли зад него е страшно красиво ,сигурно се чувства като водач на стадо предполагам. Та тия извадки обикновено карат с 70 километра в час когато останалото движение кара с 90 километра в час спокойно. Обичат да седят на междуселски пътища и да спъват всеки. Е тия льохмани карат микробуси и тежки машини да ги изпреварват ,което е недопустимо и манджата вече става пълна.
За каращите камиони и автобуси има един странен вид който са уцелили скапан работодател и често машините им биват претоварени или повредени от там произлизат и забавянето на драпането ,обаче хората не са виновни пазат си хляба. До голяма степен каращите тежки машини са приятни хора.
Аз последно на два пъти бях на крачка да прелея дето уж съм отзивчив човек. Откровено успявам да запазя уважение. Просто не си струва.
За малоумниците и кретените знаем те не са на изчезване обаче трябва да го преглътнем.
Поздрави и усмивки.
П.П. daimler1 наздраве , аз съм по варените работи ,та мога да ударя един сок от бъз тая вечер ,а ракииката ще е оставя за по нататък.