1во е важно да видиш дали твоята кутия има пробка на турбината (мисля, че има, но не съм 100 % сигурен), ако има от там ще излязат още около 1.5-2л
2. Това е буксата за която става на въпрос, задължителна й е смяната. Струва 18 лв в Ивайджет и БС (по спомен) - http://s179.photobuc...IM2997.jpg.html
не съм гледал клипа, но като стъпки е следното
1. Оставяш колата да изстине или най-добре я остави на мястото на което ще работиш цяла нощ. Повярвай ми, не искаш топло или горещо масло навсякъде по теб 
2. Вадиш буксата на кутията (горе дето съм тия показал е задната част, отпред влиза кабела, ще се ориентираш. Това жълтото на снимката се върти и така се развива и затяга буксата). Има болт вътре с камък 7 и се дърпа напред (вижда се края на болта на снимката горе). Ако това не го свалиш няма да може да се извади и мозъка ако решиш да бараш там.
3. Отвиваш пробката с шестограм 5ца (сложи си от тия латексовите ръкавици, че ръцете до лактите поне ще бъдат в масло
) и оставяш да тече. Предполагам 20тина мин ще стигнат.
4. Завиваш пробката обратно и сваляш самия картер - трябва да са 6 болта и тъй като имат леки разлики в ъгловите крайчета, ако можеш ги подреди някъде както са били на кутията.
5. Сваляш картера, гарнитурата (вземи си нова, мисля е около 30 лв в БС)
6. Въртиш турбината (ако има) докато стигнеш нейната пробка. Развиваш я отново с шестограм (и тук мисля е 5) и оставяш да изтече от там.
7. Издърпваш филтъра.
8. Оставяш да покапе още малко (времето е по желание, тъй като и 3 дни да я оставиш... винаги има какво да излезе още)
9. Слагаш филтъра
10. Слагаш гарнитурата
11. Слагаш капака на картера като лекичко слагаш 6те болта и ги затягаш лека полека един след друг (капака е мек и се усуква и после почва да подлизва масло и става кофти картинка)
12. Когато си затегнал всичко долу, слагаш новата букса, затягаш я, вкарваш кабела и проверяваш още веднъж пробка и всичко останало
13. Наливаш маслото - сипи около 5-6 л.
14. Ще видиш на щеката, че има 2 мерилки - при 30 градуса и при 80. Като отлепи чертата от студен мотор (или ако си с климатроник на колата, задръж бутона REST за около 10тина секунди. Ще ти излязат едни цифри от ляво и дясно на дисплея. Натискай левия бутон AUTO докато не отидеш на позиция 6. Това ти показва температурата на мотора в момента). Когато стигне 30+ градуса местиш лоста от P на R за около 1-2 секунди, после от R на N за още 1-2, после от N на D за още няколко. Връщаш на P и отиваш да мериш.
Предполагам ти е ясно къде трябва да седи нивото ?
Ако е под ниво доливаш, ако е над.. ще развиваш пробката отдолу да изтече колкото мислиш и така с тази процедура докато не стигнеш точка 15.
15. Готов си.. качваш се и караш с кеф 
П.С сега видях, че има и хубави снимки тук : http://www.benzworld...ter-change.html