Фейсова ли беше S-ката. Че фейсовите са с диодна лента.
S500 w220 4matic
Започната от trifonl, 20 юни 2016 - 09:53:44
343 мнения по тази тема
Публикувано 10 октомври 2016 - 19:27
Публикувано 10 октомври 2016 - 20:35
Стопа е диоден ,ей туй дет гледаш платката.Виж някой да седне и да натисне спирачката и да видиш какво се случва със светлините.Надписа от долу казва че е включена заместителна лампа.Тия коли готиното им е че като изгори някоя светлина и прехвърля на друга,заместител.Така ни моа те глобят от милицията.
Този пост е редактиран от mimo160: 10 октомври 2016 - 20:40
Публикувано 10 октомври 2016 - 20:36
Фейс е да. И аз така си помислих че е с диод. Забелязах че като размърдам фасунката на светлината за задна и си светва стопа. Има нещо нередно. Утре на светло ще почистя там където ляга фасунката ще тествам и ще пиша. Понякога ми святка някаква странична светлина че е изгоряла. Търсих гледах всичко свети плюс тези под огледалата. Потърсих в гугъл и ми излиза само в хамерекански форум че те там нали имат някакви допълнителни. Ще го гадая!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано 10 октомври 2016 - 20:37
Писахме по едно и също време! Застопорих спирачката с моя галош 48 номер че нали съм волейбодалист... светва вместо стопа светлината за задна. Като и размърдам фасунката тя изгасва и си светва стопа.Стопа е диоден ,ей туй дет гледаш платката.Виж някой да седне и да натисне спирачката и да видиш какво се случва със светлините.
Публикувано 10 октомври 2016 - 20:44
Тва за страничната предполагам се однася за мигача в огледалото,преди фейса има 12-13диода и като спрат да мигат повече от половимата и записва грешка.Загледай твоите фейсовите какви ги вършат.
Публикувано 10 октомври 2016 - 20:45
Ами гледах ги мигат си всичките май. Ще проверя отново утре! Благодаря за отговорите.
Публикувано 10 октомври 2016 - 20:48
Писахме по едно и също време! Застопорих спирачката с моя галош 48 номер че нали съм волейбодалист... светва вместо стопа светлината за задна. Като и размърдам фасунката тя изгасва и си светва стопа.
Сваляй стопа и почистване на всичката плесен и патина по пистите фасунгите и тн. и пръсни буксата с контакт спрей.Свалянето става като отвиеш всички видни гайки за това и има една скрита напред към калника ама малко трябва да разбиташ страничния мокет.
Публикувано 10 октомври 2016 - 20:50
Днес като беше по светло катп гледах останах много приятно изненадан. Отзад стоповете са перфектни поне на пръв поглед. Супер чисти даже и прах няма. Явно има някъде в буксата клеясало все пак. Чесно казано очаквах да е доста по мръсно отзад.
Публикувано 10 октомври 2016 - 20:53
Ами гледах ги мигат си всичките май. Ще проверя отново утре! Благодаря за отговорите.
На преди фейса има четири скрити диода ,които функцията им е да отразяват по дължината на стъклото,незнам и при фейса да ли няма такива,ба ли го.
Публикувано 10 октомври 2016 - 21:42
Извинявам се че ползвам темата на колегата, но не искам да отварям нова и т.н.
Така от известно време почна да ми свети на борда, че е отворен предния капак, а всъщност си е затворен.
Разгледах хубаво уж обаче не можах да видя къде е датчика... можете ли да ме насочите на някъде, че не ми се иска за това да ходя до майстора.
Благодаря предварително
Публикувано 10 октомври 2016 - 21:43
Колега съжалявам и аз пт любопитство гледах но не го видях. Тука има хора които 100% ще ти кажат със сигурност!
Публикувано 11 октомври 2016 - 10:51
Сдобих се с телефон. Навигацията казва no phone. Възможно ли е от това че не ми работи чейнджъра и телефона да прави мизерия? Така като гледам като го включа не изписва че се зарежда, значи предполагам и ток не стига до кредъла?
Ако ми помогнете и да открия бушона на телефонната система първо там ще проверя!
Ако ми помогнете и да открия бушона на телефонната система първо там ще проверя!
Този пост е редактиран от trifonl: 11 октомври 2016 - 10:52
Публикувано 11 октомври 2016 - 11:04
Нали телефона работеше. По-напред в темата писа, че ти работи телефона а само changer'a не работи. Още тогава ти казах да провериш оптичните кабели. Те все пак са вързани в кръг и когато кръга е прекъснат няма как да работят.
Публикувано 11 октомври 2016 - 11:35
И аз съм със същия проблем,като взех колата всичко бачкаше и на втората зима изведнъж телефона и чеймджъра както си работеха започнаха да забиват грешка и след около две минути работта спираха,дойде момент в който окончателно изключиха след време,прозвънях оптичния кабел ,поразгледах клипчета в нета и стигнах до проблема ,който се оказава най вероятно в самия команд.Като се включи и си подаде сигнал по веригата(оптичните кабели)след това не продължава да пуска сигнала или нещо такова.За това, аз си извадих aux и си слушкам мп3-ката.
Публикувано 11 октомври 2016 - 11:45
При мен на команда и на таблото изписва no phone и no changer.Когато ми бачкаше телефона и съм го изключил пишеше phone off.
Този пост е редактиран от mimo160: 11 октомври 2016 - 11:50
2 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни