Малко офтопик от темата за Фиестата към колегата, който направи нелепата грешка да сподели, че иска да си вземе 211ка.
Колега, купих си S211 270CDI миналия декември и до момента съм и навъртял малко над 10к километра. Единственото нещо, което се наложи да правя по нея беше махане на единият катализатор, за което има тема тук. Принципно бях фен на BMW, но смея да кажа, че тази кола ме спечели за Мерцедес (жената има 210ка, която сравнение с Пежото 307, което имам е години назад, само возията и е по-конфортната, но за сметка на стабилността), така че бях доста предубеден като взимах 211та. Сега ако някой ме пита какво бих взел за следваща кола, отговора ще е 212ка :-) Така че скачай смело. Разбира се всичко е и до късмет на каква кола ще попаднеш и как е била поддържана, затова гледай ако може да я вземеш от човек, не от автокъща и препоръчвам да е от западна Германия. Ако пък можеш да изчакаш малко, според мен ще се появят и доста интересни 212ки на добри пари, тъй като "бедния" немец ще почне да си пазарува "дървената" 213ка :-)
Приятелю!!!!!!!
Избягвам да подхващам спорове за стари коли,ама да сравняваш стабилността на 210-ка със ши*ано 307 е много смешно!!!
Сигурен съм че трудно ще повярваш,защото двете коли нямат нищо общо и никой сериозен тв.канал или списание изобщо не му е дошло на ум да ги сравнява!
Само ще ти кажа,че докато мерцедеса 210 започва да недозавива(така е настроен),лъвчето се обръща по таван в канавката.
Извини ме за късния час!