Аз не знам какво ще се случи , ако си купиш истинска кола , а не Фиеста .. не мога да си го представя , а ти ?
Покупка на Е200 2007ма
Started by cfenn, 31 Mar 2016 - 20:54:58
69 replies to this topic
Posted 04 April 2016 - 18:01
Градушка бие - слънце пече , аз съм си братче курназ момче
Posted 04 April 2016 - 18:19
Дано един ден имате шанса да покарате хубава нова кола и сами се убедите в ползите.
Колегата е трол, по друг начин не мога да си го обясня
ex C124 220 '94
ex CL203 200 Kompressor SportCoupe '02
ex W163 270 CDI '03
ex W203 200 Kompressor '01
ex CL203 200 Kompressor SportCoupe '02
ex W163 270 CDI '03
ex W203 200 Kompressor '01
Posted 04 April 2016 - 18:20
Принципно съм съгласен с колегата с фиестата. На времето и аз си мислех, че от нова кола по-хубаво няма. Уви, не изкарах късмет, но всичко е индивидуално.
Имал съм доста коли и стигнах до извода, че за мен най-добрата алтернатива е солиден автомобил от висок клас втора ръка. Просто новите коли не са вече на ниво. Тънка ламарина, лак който се драска от въздуха, електроника която постоянно се чупи и т. н.Днес карах авенсис и колата отпадна от списъка ми. Остава w211, евентуално се замислям за w204 T model преди фейса или ако намеря запазена w212 на сравнително нормална цена.....
Posted 04 April 2016 - 18:34
Извинете ме, че съм честен, обективен и мога без да се срамувам да изкажа мнение, за нещо, което съм си купил било то хибаво или лошо.
Чак започвам да се чудя възможно ли е да сте прави, възможно ли е всички коли, които съм имал наистина да не са били стока, възможно ли е всички по-стари коли, на които са ме возили познати и приятели също да не са били стока...
Ами колкото и да мисля някак не се връзва. Ето ви бръз пример - карах нова Шкода Фабия преди време - ще кажете много гадна кола, за нищо не става, гадни пластмаси, евтина изработка, тясна и т.н. Е как така тази гадна кола с някаква си смотана DSG кутия сменя предавките за няма и секунда, а в същото време на много по-добрия стар мерцедес с прехваления 7G tronic след газ в дъно мога да брадясам докато върне предавка и тръгне да набира?
Както и да е. Не искам да се заяждам с никой, а просто да си кажа мнението. Явно в този форум не се приемат добре мнения, които не възхваляват марката със звездата, въпреки, че аз не казвам нищо лошо за нея, а просто обобщавам всички коли на възраст.
Posted 04 April 2016 - 18:41
Извинете ме, че съм честен, обективен и мога без да се срамувам да изкажа мнение, за нещо, което съм си купил било то хибаво или лошо.
Чак започвам да се чудя възможно ли е да сте прави, възможно ли е всички коли, които съм имал наистина да не са били стока, възможно ли е всички по-стари коли, на които са ме возили познати и приятели също да не са били стока...
Ами колкото и да мисля някак не се връзва. Ето ви бръз пример - карах нова Шкода Фабия преди време - ще кажете много гадна кола, за нищо не става, гадни пластмаси, евтина изработка, тясна и т.н. Е как така тази гадна кола с някаква си смотана DSG кутия сменя предавките за няма и секунда, а в същото време на много по-добрия стар мерцедес с прехваления 7G tronic след газ в дъно мога да брадясам докато върне предавка и тръгне да набира?
Както и да е. Не искам да се заяждам с никой, а просто да си кажа мнението. Явно в този форум не се приемат добре мнения, които не възхваляват марката със звездата, въпреки, че аз не казвам нищо лошо за нея, а просто обобщавам всички коли на възраст.
Дай да те повозя в 5 годишен Мерцедес и готово
На 160к реални километри е , Ейрматик има и 7Г
Навит ?
Posted 04 April 2016 - 18:50
Недей!Ще вземе да брадяса!!!Дай да те повозя в 5 годишен Мерцедес и готово
На 160к реални километри е , Ейрматик има и 7Г
Навит ?
Posted 04 April 2016 - 18:51
Навит съм, защо не, но 5 годишен мерцедес е много над бюджета, за който възникна спорът. Предполагам, че за 5 години все още всичко му работи и не се е разтракал.
Posted 04 April 2016 - 18:58
Навит съм, защо не, но 5 годишен мерцедес е много над бюджета, за който възникна спорът. Предполагам, че за 5 години все още всичко му работи и не се е разтракал.
Ама все пак кутията му е супер бавна по рождение,така че има какво да те разочарова.
Posted 04 April 2016 - 19:10
Ама все пак кутията му е супер бавна по рождение,така че има какво да те разочарова.
Сравнение с японките е почти заспала
Прати ми 1 телефон на ЛС
П.С В Бюджета ти за нова кола се вписва идеално .. е .. и не е 5
7 е след 1 месец ги прави точно 7
Edited by Наско, 04 April 2016 - 19:15 .
Posted 04 April 2016 - 19:45
Гледах темата и се въздържах да пиша, защото всеки е свободен да си изкаже мнението. Колегата ясно е написал, че търси мерцедес втора ръка. Така е решил, и така ще стане. Конкретно към цитата който съм закачил мога да ри кажа следното - ела да те повозя в моята Е клас, която тази година прави точно 20 години и вероятно ще се поправиш относно комфорта на двата автомобила, обезшумяването и т.н Целта ми не е да се заяждам на тема марки автомобили, но не можеш дори и да искаш да сравниш два автомобила, който са с разлика два ценови сегмента.
Posted 04 April 2016 - 22:10
Е как така тази гадна кола с някаква си смотана DSG кутия сменя предавките за няма и секунда, а в същото време на много по-добрия стар мерцедес с прехваления 7G дъно мога да брадясам докато върне предавка и тръгне да набира?
Е тука ме загуби
Posted 05 April 2016 - 06:12
Доста отдавна колегата ме загуби...излиза, че всичко е по-добро от Мерцедес.
Това Форд, групата на ВАГ....само някой пример с Дачия липсва
Как може във форум за Мерцедес, да очакваш някой да те подкрепи с такива смешни доводи срещу марката?!
Троленето е платено в Бг...ама чак толкова.
Posted 05 April 2016 - 08:50
ела да те повозя в моята Е клас, която тази година прави точно 20 години и вероятно ще се поправиш относно комфорта на двата автомобила, обезшумяването и т.н
Благодаря много за поканата. Би ми било много приятно да се видим и обменим опит и впечатления, но си ми много далече.
Доста отдавна колегата ме загуби...излиза, че всичко е по-добро от Мерцедес.
Или вие не сте разбрали какво исках да кажа или аз не обяснявам добре. Кога и къде съм казал, че нещо е по-добро от Мерцедес?
Казах, че нова кола от среден клас е за предпочитане пред 10 годишен Мерцедес. Дори не съм казал, че моята фиеста е по-хубаво от 10 годишен Мерцедес, защото сравнение с новите коли и от нея има какво да се желае.
Давам пример - ако вземем един нов Сеат Леон задължително автоматик и го сравним с 10 годишна Е-класа за мен лично изборът ще е в полза на сеата. Ако двете коли се карат примерно 4-5 години накрая като се тегли чертата сигурно разходите ще са горе-долу равни.
Posted 05 April 2016 - 10:09
Разбирам...явно всеки, който не е от сектата и има различно мение е трол. Е, ще ви оставя да си живеете в розовия ви свят. Кой съм аз и с какво право смея да изричам лоши думи за великата марка...
Айде със здраве да си карате мерцедесите и дано не ви отварят ядове!
Posted 05 April 2016 - 10:34
Тоше.. Баце сравняваш Сеат с Мерцедес, какъвто и да е ако ще и 20 годишен.... Това не е сериозно от твоя страна. За тази каруца наречена Форд и още повече кибритената кутийка Фиеста, нямам какво да изкоментирам...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users