Jump to content

•  

Photo
- - - - -

Покупка на Е200 2007ма

• Please log in to reply
69 replies to this topic

#31 Наско

Наско

Джантата

• Потребители на форума
  • 4,931 Posts:
  • Град:София
  • Автомобил:
    Mercedes Benz w202 C180
    Mercedes Benz w245 B150
    Mercedes Benz w164 AMG
    All Sold
    Now W163 M113

Posted 04 April 2016 - 18:01

Аз не знам какво ще се случи , ако си купиш истинска кола , а не Фиеста .. не мога да си го представя , а ти ? 

• 0
Градушка бие - слънце пече , аз съм си братче курназ момче

#32 eMs1

eMs1

Майстор

• Потребители на форума
  • 809 Posts:
Garage View Garage

Posted 04 April 2016 - 18:19

Дано един ден имате шанса да покарате хубава нова кола и сами се убедите в ползите.

Колегата е трол, по друг начин не мога да си го обясня
  • 0
ex C124 220 '94
ex CL203 200 Kompressor SportCoupe '02
ex W163 270 CDI '03
ex W203 200 Kompressor '01
Публикувано изображение

#33 cfenn

cfenn

Чирак

• Потребители на форума
  • 68 Posts:

Posted 04 April 2016 - 18:20

Принципно съм съгласен с колегата с фиестата. На времето и аз си мислех, че от нова кола по-хубаво няма. Уви, не изкарах късмет, но всичко е индивидуално.

Имал съм доста коли и стигнах до извода, че за мен най-добрата алтернатива е солиден автомобил от висок клас втора ръка. Просто новите коли не са вече на ниво. Тънка ламарина, лак който се драска от въздуха, електроника която постоянно се чупи и т. н.Днес карах авенсис и колата отпадна от списъка ми. Остава w211, евентуално се замислям за w204 T model преди фейса или ако намеря запазена w212 на сравнително нормална цена.....

• 1

#34 Тошко

Тошко

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 22 Posts:

Posted 04 April 2016 - 18:34

Извинете ме, че съм честен, обективен и мога без да се срамувам да изкажа мнение, за нещо, което съм си купил било то хибаво или лошо.

Чак започвам да се чудя възможно ли е да сте прави, възможно ли е всички коли, които съм имал наистина да не са били стока, възможно ли е всички по-стари коли, на които са ме возили познати и приятели също да не са били стока...

Ами колкото и да мисля някак не се връзва. Ето ви бръз пример - карах нова Шкода Фабия преди време - ще кажете много гадна кола, за нищо не става, гадни пластмаси, евтина изработка, тясна и т.н. Е как така тази гадна кола с някаква си смотана DSG кутия сменя предавките за няма и секунда, а в същото време на много по-добрия стар мерцедес с прехваления 7G tronic след газ в дъно мога да брадясам докато върне предавка и тръгне да набира?

Както и да е. Не искам да се заяждам с никой, а просто да си кажа мнението. Явно в този форум не се приемат добре мнения, които не възхваляват марката със звездата, въпреки, че аз не казвам нищо лошо за нея, а просто обобщавам всички коли на възраст.

• 0

#35 Наско

Наско

Джантата

• Потребители на форума
  • 4,931 Posts:
  • Автомобил:
    Mercedes Benz w202 C180
    Mercedes Benz w245 B150
    Mercedes Benz w164 AMG
    All Sold
    Now W163 M113

Posted 04 April 2016 - 18:41

Извинете ме, че съм честен, обективен и мога без да се срамувам да изкажа мнение, за нещо, което съм си купил било то хибаво или лошо.

Чак започвам да се чудя възможно ли е да сте прави, възможно ли е всички коли, които съм имал наистина да не са били стока, възможно ли е всички по-стари коли, на които са ме возили познати и приятели също да не са били стока...

Ами колкото и да мисля някак не се връзва. Ето ви бръз пример - карах нова Шкода Фабия преди време - ще кажете много гадна кола, за нищо не става, гадни пластмаси, евтина изработка, тясна и т.н. Е как така тази гадна кола с някаква си смотана DSG кутия сменя предавките за няма и секунда, а в същото време на много по-добрия стар мерцедес с прехваления 7G tronic след газ в дъно мога да брадясам докато върне предавка и тръгне да набира?

Както и да е. Не искам да се заяждам с никой, а просто да си кажа мнението. Явно в този форум не се приемат добре мнения, които не възхваляват марката със звездата, въпреки, че аз не казвам нищо лошо за нея, а просто обобщавам всички коли на възраст.

Дай да те повозя в 5 годишен Мерцедес и готово

На 160к реални километри е , Ейрматик има и 7Г

Навит ?

• 0

#36 daimler1

daimler1

Член на МБКБ

• Замразено членство
  • 5,183 Posts:
  • Град:Варна
  • Автомобил:
    в миналото W111 280E 62г.
    W123 230E 83г.
    W 124 220Е,
    W202Т 250 TD 97г.
    W210 E220CDI
    Сега:
    E500T 4-matik AMG
    SL500 R 230

User's Awards

43
2
2

Posted 04 April 2016 - 18:50

Дай да те повозя в 5 годишен Мерцедес и готово
На 160к реални километри е , Ейрматик има и 7Г
Навит ?

Недей!Ще вземе да брадяса!!! :)
  • 0

#37 Тошко

Тошко

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 22 Posts:

Posted 04 April 2016 - 18:51

Навит съм, защо не, но 5 годишен мерцедес е много над бюджета, за който възникна спорът. Предполагам, че за 5 години все още всичко му работи и не се е разтракал.

• 0

#38 daimler1

daimler1

Член на МБКБ

• Замразено членство
  • 5,183 Posts:
  • Град:Варна
  • Автомобил:
    в миналото W111 280E 62г.
    W123 230E 83г.
    W 124 220Е,
    W202Т 250 TD 97г.
    W210 E220CDI
    Сега:
    E500T 4-matik AMG
    SL500 R 230

User's Awards

43
2
2

Posted 04 April 2016 - 18:58

Навит съм, защо не, но 5 годишен мерцедес е много над бюджета, за който възникна спорът. Предполагам, че за 5 години все още всичко му работи и не се е разтракал.

Ама все пак кутията му е супер бавна по рождение,така че има какво да те разочарова.
  • 0

#39 Наско

Наско

Джантата

• Потребители на форума
  • 4,931 Posts:
  • Автомобил:
    Mercedes Benz w202 C180
    Mercedes Benz w245 B150
    Mercedes Benz w164 AMG
    All Sold
    Now W163 M113

Posted 04 April 2016 - 19:10

Ама все пак кутията му е супер бавна по рождение,така че има какво да те разочарова.

Сравнение с японките е почти заспала

Прати ми 1 телефон на ЛС

П.С В Бюджета ти за нова кола се вписва идеално .. е .. и не е 5 :)

7 е :) след 1 месец ги прави точно 7 :)

Edited by Наско, 04 April 2016 - 19:15 .

• 0

#40 robber

robber

Напреднал

• Потребители на форума
  • 404 Posts:
  • Град:Златоград
  • Автомобил:
    Mercedes Benz E270 CDI (W211)

Posted 04 April 2016 - 19:45

Гледах темата и се въздържах да пиша, защото всеки е свободен да си изкаже мнението. Колегата ясно е написал, че търси мерцедес втора ръка. Така е решил, и така ще стане. Конкретно към цитата който съм закачил мога да ри кажа следното - ела да те повозя в моята Е клас, която тази година прави точно 20 години и вероятно ще се поправиш относно комфорта на двата автомобила, обезшумяването и т.н Целта ми не е да се заяждам на тема марки автомобили, но не можеш дори и да искаш да сравниш два автомобила, който са с разлика два ценови сегмента.

• 3

#41 drjivago

drjivago

Майстор

• Потребители на форума
  • 1,881 Posts:
  • Автомобил:
    Вече бивш s212, e200 cdi
Garage View Garage

Posted 04 April 2016 - 22:10

Е как така тази гадна кола с някаква си смотана DSG кутия сменя предавките за няма и секунда, а в същото време на много по-добрия стар мерцедес с прехваления 7G дъно мога да брадясам докато върне предавка и тръгне да набира?

Е тука ме загуби :)
  • 2

#42 Ivan W210

Ivan W210

Член на МБКБ

• Членове на клуба
  • 2,836 Posts:
  • Автомобил:
    E320 4MATIC
    E 250 TD
    150hp,1999
    ОГИН БЕШЕ!!!

User's Awards

2
32
2
2

Posted 05 April 2016 - 06:12

Доста отдавна колегата ме загуби...излиза, че всичко е по-добро от Мерцедес.

Това Форд, групата на ВАГ....само някой пример с Дачия липсва :)

Как може във форум за Мерцедес, да очакваш някой да те подкрепи с такива смешни доводи срещу марката?!

Троленето е платено в Бг...ама чак толкова.

• 2

#43 Тошко

Тошко

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 22 Posts:

Posted 05 April 2016 - 08:50

ела да те повозя в моята Е клас, която тази година прави точно 20 години и вероятно ще се поправиш относно комфорта на двата автомобила, обезшумяването и т.н

Благодаря много за поканата. Би ми било много приятно да се видим и обменим опит и впечатления, но си ми много далече.

Доста отдавна колегата ме загуби...излиза, че всичко е по-добро от Мерцедес.

Или вие не сте разбрали какво исках да кажа или аз не обяснявам добре. Кога и къде съм казал, че нещо е по-добро от Мерцедес?

Казах, че нова кола от среден клас е за предпочитане пред 10 годишен Мерцедес. Дори не съм казал, че моята фиеста е по-хубаво от 10 годишен Мерцедес, защото сравнение с новите коли и от нея има какво да се желае.

Давам пример - ако вземем един нов Сеат Леон задължително автоматик и го сравним с 10 годишна Е-класа за мен лично изборът ще е в полза на сеата. Ако двете коли се карат примерно 4-5 години накрая като се тегли чертата сигурно разходите ще са горе-долу равни.

• 0

#44 Тошко

Тошко

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 22 Posts:

Posted 05 April 2016 - 10:09

Разбирам...явно всеки, който не е от сектата и има различно мение е трол. Е, ще ви оставя да си живеете в розовия ви свят. Кой съм аз и с какво право смея да изричам лоши думи за великата марка...

Айде със здраве да си карате мерцедесите и дано не ви отварят ядове!

• 0

#45 trifonl

trifonl

Напреднал

• Потребители на форума
  • 395 Posts:
  • Град:Пловдив
  • Интереси:Мерцедес и волейбол!
  • Автомобил:
    w202, C180, 122к.с. 1998
    w220, S500 4-matic, 306к.с., 2003

Posted 05 April 2016 - 10:34

Тоше.. Баце сравняваш Сеат с Мерцедес, какъвто и да е ако ще и 20 годишен.... Това не е сериозно от твоя страна. За тази каруца наречена Форд и още повече кибритената кутийка Фиеста, нямам какво да изкоментирам...

Sent from my iPhone using Tapatalk
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users