Jump to content

•  

Photo
- - - - -

Въпроси за COMAND APS NTG2

COMAND NTG2

• Please log in to reply
17 replies to this topic

#16 robber

robber

Напреднал

• Потребители на форума
  • 404 Posts:
  • Град:Златоград
  • Автомобил:
    Mercedes Benz E270 CDI (W211)

Posted 22 April 2016 - 08:17

Аз на моя Becker Traffic Pro 7949 съм с картите от NTG 2  v.17 и да Ви кажа все още не са толкова подробни, колкото трябва да са за 2016г., така че колегата, на който не му тръгват картите да не си мисли, че е изпуснал кой знае колко. Относно самите DVD дискове имам впечатления от две навигации NTG 1 на Е-класа. Там едната чете безпроблемно последната версия, а другата не - вероятно проблем в оптиката. За колегите които смятат да ползват програмата ImgBurn да търсят по-стара версия например 2.5.1.0, защото последната има вирус. Няма значение с каква програма ще се пече диска, важните неща са 2:

1.печете на най-ниската скорост, която позволява самия диск

2.преди да запишете диска трябва да сте дали опцията диска да бъде финализиран и записа да се прави в режим "track at once" "sesion at once" нещо подобно в зависимост какъв софтуер използвате.    

• 0

#17 kalinski70

kalinski70

Прохождащ

• Нови потребители
  • 1 Posts:
  • Град:плевен

Posted 12 September 2016 - 20:27

Колега аз се заимах по същото време с фейсово w203 и съм с същия команд. Кажи как влизаш в инженерното меню че нещо не мога по описаните начини и от къде дръпна 17 версия. Имам 2014 която работи при мен но има малки пропуски. Ако те вълнува пращам диска
  • 0

#18 Machan

Machan

Прохождащ

• Нови потребители
  • 6 Posts:
  • Град:Momchilgrad

Posted 23 November 2016 - 12:23

здравейте колеги  .... немога да зацепя и  половината от това което пишете ... РЕСПЕКТ!!! аз също имам  проблем с ъбгрейта на навигацията .. стига до момента  в който пита дали  дасе обнови  натискам ОК ...чакам чакам и ... нищо . Какво трябва да   озназава "REAR" срещу софт бутона под  AUX-а. Няма СД чендджър ..

• 0

Also tagged with one or more of these keywords: COMAND, NTG2

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users