Фирма "Д енд Д трейд" ЕООД, предлага продажба ,монтаж,поддръжка на стационарни климатици и пълнене и сервиз на АВТОКЛИМАТИЦИ!!!
Специални промоционални оферти при съчетаване на няколко услуги!!!
Здравейте,
може да се възползвате от другите услуги, които предлагаме в нашия автосервиз:
* Смяна на масла и филтри
* Пълна смяна на масло на автоматични скоростни кутии ( Специализиран стенд най-висок клас SPIN ATF S-DRIVE 5000 )
* Ремонт на авто парно
* Промивка на охладителна система и смяна на антифриз ( машинно )
* Отпушване и промивка на вътрешно радиаторче за парно ( машинно )
* Авто диагностика и електро услуги
* Смяна на масла и филтри
* Ремонт на ходова част, смяна на дискове и накладки
* ВОДОРОДНО ПОЧИСТВАНЕ НА ДВИГАТЕЛИ ( без разглобяване )
* Полиране и лакиране на фарове ( гаранция за лака 1 година )
* НОВО->Сервиз ГУМИ- Продажба, демонтаж-монтаж и баланс
Предлагаме гуми: Michelin, Dunlop, GOODYEAR, Continental, Gislaved, Kumho, Uniroyal, Taurus, RIKEN, Austone и други.
Разполагаме с прецизен баланс и безконтактна машина за демонтаж-монтаж на гуми до 24 цола.
За всички услуги, както и за цени може да разберете повече на нашия сайт : http://ddautoservice.bg/
Адрес: От 15.03. 2018 автосервизът ни е на нов адрес и предлага доста нови услуги. Заповядайте
София, бул. Александър Малинов 37 ( на бензиностанция ЕКО до Билла )
Автосервиз D&D Service
Телефон за записване на час: 0887 887 007
0884 884 004
Промоционални цени за зареждане на АВТОКЛИМАТИЦИ 2019г!!!
1. Диагностика - 10лв
2. Диагностика и зареждане на автоклиматик - 49лв. ПРОМОЦИЯ ECONOMY
Базова диагностика + зареждане на автоклиматик до 400гр. фреон "Arkema" с вкл. масло. Ако е нужно по техническа спецификация на автомобила да се зареди над 400гр. фреон, при желание на клиента се доплаща по 10 лв. / 100 гр.
*Първоначален оглед на системата за проблеми, както и надуване и проверка за течове (не включва разкачане на кори и качване на подемник и разглобяване). Ако се налага, клиентът ще бъде уведомен за това и допълнителните дейности следва да се заплатят по ценова листа на автосервиза!
!!!Вторична диагностика и проверка за микро течове не е включена в цената, поради това автосервизът не дава гаранция в последващо изпускане на фреон!!!
3. Диагностика + Дозареждане на автоклиматична система - 59 лв
4. Диагностика + Цялостно зареждане - 89 лв
5. Предлагаме и опция - Посещение на адрес,което се доплаща допълнително (25 лв) в границите на околовръстното на София).
6. Ремонт на автоклиматици : Заваряване и подмяна на тръби,радиатори. Ремонт на компресори. - Цени след диагностика в сервиза ни.
В ПОСОЧЕНИТЕ ЦЕНИ ЗА ДОЗАРЕЖДАНЕ И ЦЯЛОСТНО ЗАРЕЖДАНЕ НА АВТОКЛИМАТИЦИ СА ВКЛЮЧЕНИ:
- Пълна диагностика( Пълен оглед на климатичната система за дефекти, пропуски и части за ремонт и или подмяна; Надуване с АЗОТ за откриване на пропуски на фреон ( надуването с въздух е неправилно, защото въздуха съдържа влага, която влияе зле на частите и работата на климатика и проверка с пропускотърсач за миниятюрни пропуски, ако е необходимо)
- Зареждане на необходимото количество фреон ( марка по избор Arkema; Dupont )
- Зареждане на необходимото количество масло ( марка ERRECOM Italy )
- Зареждане на необходимото количество UV оцветител ( марка ERRECOM Italy )
- 2-ра диагностика след 200км. шофиране на зареден с фреон и UV оцветител автоклиматик, за намиране на миниятюрни прoпуски на фреон.
Това представлява една пълна услуга свързана с Диагностика за течове на фреон и зареждане на автоклиматик.
!!!ВАЖНО!!! АВТОСЕРВИЗЪТ ИЗПОЛЗВА САМО КАЧЕСТВЕНИ ФРЕОНИ И ЧАСТИ със Сертификати за качество!
Не се доверявайте на непроверени автосервизи, които ползват евтин ФРЕОН С НЕЯСЕН ПРОИЗХОД ( !!!ЗАПАЛИМ!!! ), защото това може сериозно да навреди на автомобила и здравето Ви.
Ако искате да видите пълната ценова листа на автосервиза, или да разберете повече за автоклиматиците, тук можете да прочетете статии по темата: ЗАРЕЖДАНЕ И РЕМОНТ НА АВТОКЛИМАТИЦИ
АДРЕС НА СЕРВИЗА :София, бул. Александър Малинов 37 ( на бензиностанция ЕКО )
Обаждайте се предварително, за да си запазите час
Телефон за връзка с автосервиза: 0887 887 007 ; 0884 884 004 D&D сервиз ЕООД
Работно време:
08 - 19 часа ( Понеделник-Петък )
08 - 14 часа ( Събота)
Неделя - Почивен ден
* Ако се налага ремонт и посещение на автомобила Ви в сервиза ни, диагностиката се приспада от цената.
* Мобилната услуга е подходяща за ТИР паркинги, автокъщи, фирми с голям автопарк, Промишлени превозни средства ( Камиони, фадроми , багери и т.н.) Предлагаме и абонаментна поддръжка.
* Гарантираме най-високо качество на най-дообри цени за ремонт и зареждане на автоклиматици в София!
* Разполагаме със сертифицирани техници и използваме професионални стендове и инструменти за автоклиматици , както и най-качесвения сертифициран фреон.
!!! Фирма "Д енд Д трейд" ЕООД издава ПРОТОКОЛ И ГАРАНЦИОННА КАРТА за всеки един ремонт, или зареждане на автоклиматик !
ВАЖНО !!! Уважаеми колеги, Моля Ви, когато се обадите и си запазите ден и час за посещение при нас и поради някаква причина няма да дойдете или ще се наложи да закъснеете, моля обадете ни се да ме предупредите, защото графика е предварително разчетен, а има други хора ,които чакат и мога да ги изместя напред , за да губя и моето и тяхното време. Благодаря предварително.
Ако искате да разберете повече за автоклиматиците, тук можете да прочетете статии по темата: РЕМОНТ И ЗАРЕЖДАНЕ НА АВТОКЛИМАТИЦИ
Преференциални цени за всеки наш клиент за всяка услуга ,която се предлага в авто-сервизния ни център:
- ВОДОРОДНО ПОЧИСТВАНЕ НА ДВИГАТЕЛ
- Смяна на масла и филтри - автоматизирана
- Машинна смяна на антифриз
- Отпушване и промивка на вътрешно радиаторче за парно ( без разглобяване на табло )
- Ремонтни дейности по механичните части на автомобила
- Полиране на фарове
Всеки клиент на нашия автосервиз може да се възползва и от другата дейност на Д енд Д трейд ЕООД
Предгаламе конвенционални, инверторни и хиперинверторни климатични системи от най-утвърдените производители на пазара.
ЯПОНСКИ КЛИМАТИЦИ ВТОРА РЪКА С 3 ГОДИНИ ГАРАНЦИЯ!
* Консумация на ел. енергия от 300 до 600 W.
* Хиперинвертори от 599 лв.
* 100% рециклирани с Перфектен външен вид и 3 години пълна гаранция!!!
Добри цени и голям избор на модели[/size]
---> MITSUBISHI, Fujitsu, Panasonic - NATIONAL, DAIKIN, TOSHIBA, GENERAL, SHARP, HITACHI и др.
За повече информация, актуални цени относно климатици и автоклиматици и снимки посетете сайта на "Д енд Д трейд" ЕООД : [url=http://www.ddtrade.bg//]КЛИМАТИЦИ
Facebook страница: https://www.facebook.com/?ref=tn_tnmn#!/pages/%D0%90%D0%B2%D1%82%D0%BE%D0%BA%D0%BB%D0%B8%D0%BC%D0%B0%D1%82%D0%B8%D1%86%D0%B8-%D1%80%D0%B5%D0%BC%D0%BE%D0%BD%D1%82-%D0%B8-%D0%BE%D0%B1%D1%81%D0%BB%D1%83%D0%B6%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B5/196027200417363
За допълнителна информация и въпроси отностно промоциите ,очаквам вашите обаждания на посoчените долу телефони. Желaем ви прохладен сезон колеги .
МАГАЗИНИ ЗА КЛИМАТИЧНА ТЕХНИКА В ГР. СОФИЯ
---> ж.к. Лагера, бул. Цар Борис III, 100(вход от към ул, Съвет на Европа) Тел: 0877 177 877
---> ж.к. Люлин, ул. 3004, 14 (зад Билла) Тел: 0887 177 877
---> ж.к. Младост 1А, бл. 560 Тел: 0877 177 877
---> ж.к. Суха река, бл. 209Б ( до Билла) Тел: 0886 96 75 75
АДРЕС НА СЕРВИЗА : От 15.03. 2018 автосервизът ни е на нов адрес и предлага доста нови услуги. Заповядайте
София, бул. Александър Малинов 37 ( на бензиностанция ЕКО )
Моля обаждайте се предварително, за да си запазите час
Телефон за връзка с автосервиза: 0887 887 007 ; 0884 884 004 D&D сервиз ЕООД
София
ПРОМОЦИЯ! Зареждане на АВТОКЛИМАТИЦИ - 25 лв !Ремонти!Ремонт на компресори, тръби, радиатори на автоклиматици
Started by poroka, 15 Mar 2016 - 19:28:22
Автоклиматици Зареждане на автоклиматици Ремонт на автоклиматици Автоклиматик Пълнене на автоклиматик Ремонт на компресор Сервиз за автоклиамтици Автоклиматици София
61 replies to this topic
Posted 15 March 2016 - 19:28
Продажба , монтаж, профилактика, ремонт и сервиз за климатици и автоклиматици в София.
ПРОМОЦИЯ ! Зареждане на автоклиматици - от 49 лева.
Сайт за информация и актуални цени свързани с КЛИМАТИЦИ
Телефон за връзка : 0887 887 007 ; 0884 884 004</p>
Posted 30 June 2016 - 20:37
Вчера им бях клиент с А класата и съм доволен ,диагностика, цялостно пълнене с фреон 100%(по думи на майстора) ,защото имало и някакъв 80% и два вентила 80 лева.Работят бързо и е желателно да запазите час по телефона защото има доста клиенти.
Edited by Venelin1111, 30 June 2016 - 20:39 .
Formula 1 & iPhone
Posted 21 March 2017 - 12:17
Фирма "Д енд Д трейд" ЕООД, предлага продажба ,монтаж,поддръжка на стационарни климатици и пълнене и сервиз на АВТОКЛИМАТИЦИ и други автосервизни услуги в АВТОСЕРВИЗ D&D SERVICE!!!
Промоционални цени за ЗАРЕЖДАНЕ НА АВТОКЛИМАТИЦИ до края на Април 2017г!!!
1. Диагностика - 10лв
2. Диагностика + Дозареждане на автоклиматична система -25 лв
3. Диагностика + Цялостно зареждане - 39 лв
4. Предлагаме и опция - Посещение на адрес,което се доплаща допълнително (между 5-25 лв) в засвисимост от местоположението на автомобила).
5. Ремонт на автоклиматици : Заваряване и подмяна на тръби,радиатори. Ремонт на компресори. - Цени след диагностика в сервиза ни.
АДРЕС НА СЕРВИЗА : гр. София, ж.к. Хаджи Димитър, ул. Градинарска 3
Телефон за връзка с автосервиза: 0887 887 007 ; 0877713124 D&D сервиз ЕООД
София
Работно време:
08 - 20 часа ( Понеделник-Петък )
08 - 16 часа ( Събота )
Почивен ( Неделя )
Обаждайте се предварително, за да си запазите час!
* Ако се налага ремонт и посещение на автомобила Ви в сервиза ни, диагностиката се приспада от цената.
*Мобилната услуга е подходяща за ТИР паркинги, автокъщи, фирми с голям автопарк, Промишлени превозни средства ( Камиони, фадроми , багери и т.н.) Предлагаме и абонаментна поддръжка.
* Гарантираме най-високо качество на най-дообри цени за ремонт и зареждане на автоклиматици в София!
* Разполагаме със сертифицирани техници и използваме професионални стендове и инструменти за автоклиматици , както и най-качесвения сертифициран фреон.
!!! Фирма "Д енд Д трейд" ЕООД издава ПРОТОКОЛ И ГАРАНЦИОННА КАРТА за всеки един ремонт, или зареждане на автоклиматик !
ВАЖНО !!! Уважаеми колеги, Моля Ви, когато се обадите и си запазите ден и час за посещение при нас и поради някаква причина няма да дойдете или ще се наложи да закъснеете, моля обадете ни се да ме предупредите, защото графика е предварително разчетен, а има други хора ,които чакат и мога да ги изместим напред. Благодаря предварително.
Ако искате да разберете повече за автоклиматиците, тук можете да прочетете статии по темата: http://ddautoservice.bg/
Преференциални цени за всеки наш клиент за всяка услуга ,която се предлага в авто-сервизния ни център:
- ВОДОРОДНО ПОЧИСТВАНЕ НА ДВИГАТЕЛ
- Смяна на масла и филтри - автоматизирана
- Машинна смяна на антифриз
- Отпушване и промивка на вътрешно радиаторче за парно ( без разглобяване на табло )
- Ремонтни дейности по механичните части на автомобила
- Полиране на фарове
Facebook страница: https://www.facebook.../?ref=tn_tnmn#! ... 7200417363
Предгаламе конвенционални, инверторни и хиперинверторни климатични системи от най-утвърдените производители на пазара.
ЯПОНСКИ КЛИМАТИЦИ ВТОРА РЪКА С 3 ГОДИНИ ГАРАНЦИЯ!
* Консумация на ел. енергия от 300 до 600 W.
* Хиперинвертори от 599 лв.
* 100% рециклирани с Перфектен външен вид и 3 години пълна гаранция!!!
Добри цени и голям избор на модели
---> MITSUBISHI, Fujitsu, Panasonic - NATIONAL, DAIKIN, TOSHIBA, GENERAL, SHARP, HITACHI и др.
За повече информация, актуални цени относно климатици и автоклиматици и снимки посетете сайта на "Д енд Д трейд" ЕООД : КЛИМАТИЦИ
За допълнителна информация и въпроси отностно промоциите ,очаквам вашите обаждания на посoчените долу телефони. Желaем ви прохладен сезон колеги .
МАГАЗИНИ ЗА КЛИМАТИЧНА ТЕХНИКА В ГР. СОФИЯ
---> ж.к. Лагера, бул. Цар Борис III, 100(вход от към ул, Съвет на Европа) Тел: 0877 177 877
---> ж.к. Люлин, ул. 3004, 14 (зад Билла) Тел: 0887 177 877
---> ж.к. Младост 1А, бл. 560 Тел: 0877 177 877
---> ж.к. Суха река, бл. 209Б ( до Билла) Тел: 0886 96 75 75
АДРЕС НА СЕРВИЗА : гр. София, ж.к. Хаджи Димитър, ул. Градинарска 3
Телефон за връзка с автосервиза: 0887 887 007 ; 0877713124 D&D сервиз ЕООД
София
Attached Files
Edited by poroka, 22 March 2017 - 09:54 .
Продажба , монтаж, профилактика, ремонт и сервиз за климатици и автоклиматици в София.
Posted 21 March 2017 - 22:21
в Сердика затворен ли е сервиза?
Posted 22 March 2017 - 09:26
в Сердика затворен ли е сервиза?
да, преместихме го, сега е по-голям и удобен, и с повече интересни услуги. Само автоматизирани с нови стендове.
Edited by poroka, 22 March 2017 - 09:27 .
Posted 22 March 2017 - 20:51
браво! успех и на новото място!
Posted 23 March 2017 - 11:59
браво! успех и на новото място!
Благодаря. разгледайте и новия сайт. Има нови услуги интересни и иновативни.
Edited by poroka, 23 March 2017 - 12:00 .
Posted 16 April 2017 - 15:38
Христос воскресе! Желаем Ви много здраве и късмет колеги
Posted 17 April 2017 - 16:14
Вие не работихте ли с Crush от форума или се бъркам нещо?
Имахте малко сервизче за автоклиматици до гробищата в Орландовци?
Posted 17 April 2017 - 20:28
не се бъркаш, но историята после може да ти разкаже само автора...
Posted 17 April 2017 - 20:44
Даа не безизвестния CRUSH-Велизар,май в цяла България одавна вече е познат.И аз съм с газова уредба от него която след 40000км вече е за изхвърляне.
Posted 22 April 2017 - 17:15
Даа не безизвестния CRUSH-Велизар,май в цяла България одавна вече е познат.И аз съм с газова уредба от него която след 40000км вече е за изхвърляне.
Това с малкото сервизче до Орландовци беше доста отдавна, с Вилизар работехме на партньорски начела до преди 3 години. Той продаде бизнеса си и сега работи в Пловдив.
Posted 12 May 2017 - 11:30
Промо цените са актуални!
#14 Гост_zBnerOV6MJГост_
Posted 16 May 2017 - 08:32
Вчера ходих при момчетата и не мога да се оплача.
Отидох с проблема, че колата не духа студено, както искам. За сравнение използвах една А3ка, която купи мой приятел преди няколко дни. Бяха и напълнили климатика и направо вътре беше студено.
Вързахме машините и ми обясниха професионално какво се гледа, какви количества трябва да има и как се прави. След диагностиката установиха, че един клапан ми е почти забил и не може да държи добро налягане в системата. Също се видя, че имам и недостатъчно количество фреон.
Махнаха стария фреон и старото масло, издърпаха въздуха от системата и сложиха нов фреон и масло.
За цялата работа ми взеха 40 лв и се забавих г/д час.
Момчето ми обясни и какви ремонти трябва да се направят, за да нямам проблеми с компресора и да поддържам такава студена температура. Изкара ми цени, както и време за работа.
Изключително доволен съм от обясненията, които ми дадоха (от климатици не разбирам)!
Posted 17 May 2017 - 17:24
Радвам се ,че сте останал доволен, колега. желаем прохладен сезон
Вчера ходих при момчетата и не мога да се оплача.
Отидох с проблема, че колата не духа студено, както искам. За сравнение използвах една А3ка, която купи мой приятел преди няколко дни. Бяха и напълнили климатика и направо вътре беше студено.
Вързахме машините и ми обясниха професионално какво се гледа, какви количества трябва да има и как се прави. След диагностиката установиха, че един клапан ми е почти забил и не може да държи добро налягане в системата. Също се видя, че имам и недостатъчно количество фреон.
Махнаха стария фреон и старото масло, издърпаха въздуха от системата и сложиха нов фреон и масло.
За цялата работа ми взеха 40 лв и се забавих г/д час.
Момчето ми обясни и какви ремонти трябва да се направят, за да нямам проблеми с компресора и да поддържам такава студена температура. Изкара ми цени, както и време за работа.
Изключително доволен съм от обясненията, които ми дадоха (от климатици не разбирам)!
Also tagged with one or more of these keywords: Автоклиматици, Зареждане на автоклиматици, Ремонт на автоклиматици, Автоклиматик, Пълнене на автоклиматик, Ремонт на компресор, Сервиз за автоклиамтици, Автоклиматици София
Форуми →
Полезна информация →
Сервизи →
Газови инжекциони. Зареждане автоклиматици.София.Started by crush, 14 Nov 2012 газов инжекцион, газова уредба and 8 more... |
|
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users