Здравейте,
Търся сериозно в мобиле.де вариант на Мецедес С класа и стигам до извод, че с бюджета си, ако искам модел от 2011 нататък трябва да е над 130 000 - 150 000 км...
Според вас, кое е по-важно - с по-малък пробег (да кажем под 100 000 км), макар и по-стар модел
ИЛИ
пробег от 150 000 км не е чак такъв проблем, ако автомобилът е поддържан и с гарантирана сервизна история.
Какъвто и да е, смятам да го карам 1-2 години и да търся друг вариант.
Знам,че въпросът е лаишки, винаги има "зависи", но все пак ще съм благодарен на мнения.
Много ясно че пробега е важен.
Супер тъпо е да вземеш уж нова кола на 4г. а тя да е на 350 000-400 000км. к'во и е новото и да дадеш сумати пари, че била на 4г.....
Аз когато търся и избирам кола гледам състояние, километри и цена съобразена с тези неща.
Скоро търсех за познат GLK, нямаше кола под 300 000км. или пък на малко километри, но тотална щета правена в гараж... няма да коментирам.
След толкова търсене и обикаляне му намерих ML164-от първите 2005г. с много добра сервизна история и нормален пробег спрямо годините и цената доста под отделената за GLK. Първоначално се дърпаше, че му била голяма и тн... ама бързо и свикна
Та мисълта ми е да не се ограничаваш в годините, защото може да намериш от първите примерно 204-ки на малко километри.
Така познат се сдобри с такава 2006г. на 23 000км.