Здравейте съфорумци, за първи път пиша в този форум на мерцедес, досега само четох от него и виждам че има доста голяма активност и хора готови да се отзоват. Та решил съм от доста време (близо 6 месеца следя всяка обява) да взема ЦЛК, като в началото бях се спрял на 320 бензин, после 500, и до последно ми се искаше 500, но стана така че другата седмица ще ходя дагледам едно 320 ЦДИ 2005 фейслифт и искам да се подготвя. Лошото е че се намира в малък град и няма да могат да го видят в някой сервиз на Балкан Стар. Това което ме притеснява на дизелите е дали дюзите и като цяло мотора ще е ОК, че там развали ли се нещо боли много глава. Въпроса ми е има ли смисъл да го гледат в някой по-малък сервиз, и ако го закачат на компютър в такъв, какво ще могат да ми кажат. Километрите дали ще излязат? Също така аз за какво трябва да гледам дали е наред и има ли "детски" болести това ЦЛК, на които да обърна внимание. Като цяло доста съм чел за модела, по скоро ме притеснява мотора, и това че няма да има кой да го погледне.
Благодаря предварително!