Предложение за есенна срещаЕсенна среща проход "Беклемето"
Започната от val_mcrae, 14 авг 2015 - 10:13:59
45 мнения по тази тема
Публикувано 21 август 2015 - 17:16
Сори, но аз няма да мога и за двете дати...
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Публикувано 21 август 2015 - 20:40
Значи датата вече е ясна и тя е 25-26 и 27 септември.
От днес (21 август) до 30 август трябва да се съберем минимум 20 човека за мероприятието! Ако не се съберем отпада офертата която ни предложиха... Освен това до тогава трябва да преведа капаро...
И така, моля за вашата активност и да знам дали ще има желаещи или няма да има, както се случва до момента! Ангажирал съм се към Вас, феновете на мараката, към себе си и най вече към хората от хотела. Ако не успеем да се съберем обещавам да направя 6-ти форум на Мерцедес, който основната идея ще бъде приказките не във форума, а на живо, на сбирки, срещи и мероприятия...!
До тук с приказките, сега по темата:
1. Напишете името си или никнейм, както и дали ще има придружители с вас, т.е. колко общо ще сте.
2. Колко нощувки 1 или 2. Като тук се върнете в началото на темата и погледнете цени за 2 нощувки и 1 и какво се предлага за 2-те нощувки...
Модераторите ако преценят, че е по удобно една нова тема, която да бъде само за записванията и с конкретната дата в заглавието на събитието, нека я пуснат.
Публикувано 23 август 2015 - 09:18
Александър Алексиев - 25-27.09.2015 - две нощувки - 2 души!
W210 E300 D 1996
W124 and E300
W124 and E300
Публикувано 25 август 2015 - 16:46
Като гледам интереса... незнам какво да кажа! Язък ми за разигравката... (дано не съм прав)
То това не е само тук, в този форум... и в другите форуми е заспала работа. Ако не се съберем минимум 20 човека офертата на хотела най вероятно ще се промени, защото ме питаха няколко пъти - "нали ще сте поне 20 човека?" Отговорих - да!
Има още малко време за запазването на местата и се надявам да се засили интереса!
Публикувано 25 август 2015 - 16:53
Извинявай,но никой не те е молил да организираш среща.Много се напрягаш вече в два поста.
Публикувано 25 август 2015 - 19:13
Извинявай,но никой не те е молил да организираш среща.Много се напрягаш вече в два поста.
Ами просто с това мнение разбрах защо са толкова много форумите ! Напрягам се защото имам желание. И поста ми е втори защото пиша в друг форум!
Публикувано 25 август 2015 - 20:12
Нещо не ме разбра:
За тези постове става на въпрос където се вайкаш за нещо което не зависи от тебе.
Не искам да те обидя,похвално е че имаш желание да организираш нещо,но щом няма желаещи явно има причина независеща от теб.Обикновено предварително се проучват настроенията за къде и кога,после се дават предложения и чак тогава се гласува.Ти искаш всичко да стане много бързо и пресираш нещата.На повечето колеги току са им свършили летните отпуски и са в стресова меланхолия,ти ги караш да мислят за нови преживявания !Иначе може да погледнеш където са темите за отминали събори,че е имало достатъчно желаещи които са си изкарали страхотно.
И така, моля за вашата активност и да знам дали ще има желаещи или няма да има, както се случва до момента! Ангажирал съм се към Вас, феновете на мараката, към себе си и най вече към хората от хотела. Ако не успеем да се съберем обещавам да направя 6-ти форум на Мерцедес, който основната идея ще бъде приказките не във форума, а на живо, на сбирки, срещи и мероприятия...!
Като гледам интереса... незнам какво да кажа! Язък ми за разигравката... (дано не съм прав)
За тези постове става на въпрос където се вайкаш за нещо което не зависи от тебе.
Не искам да те обидя,похвално е че имаш желание да организираш нещо,но щом няма желаещи явно има причина независеща от теб.Обикновено предварително се проучват настроенията за къде и кога,после се дават предложения и чак тогава се гласува.Ти искаш всичко да стане много бързо и пресираш нещата.На повечето колеги току са им свършили летните отпуски и са в стресова меланхолия,ти ги караш да мислят за нови преживявания !Иначе може да погледнеш където са темите за отминали събори,че е имало достатъчно желаещи които са си изкарали страхотно.
Този пост е редактиран от Илия Горанов: 25 август 2015 - 21:40
Публикувано 25 август 2015 - 21:34
Колега, от едно събиране се впрягаш прекалено много - аз се занимавам няколко години с това и всеки път е едно и също. Един приятелски съвет - сроковете са прекалено къси. Аз казах - и за двете предложени дати имам ангажименти, които не мога да отменя и са планирани преди половин година единият, а вторият преди 3 месеца. Планирани са толкова отдавна, че дори бях забравил за едното.
И между другото - не правим събори през лятото от 2009 г. насам, защото сезонът е отпускарски и всеки си има планове - кой за море, кой за друга почивка, за екскурзия или пътуване. Факт е, че през този сезон има много малко желаещи. И въпреки, че говориш за втората половина на септември (вече не е лято) - организацията е сега, а сега е разгарът на летните отпуски.
И не на последно място - сроковете - просто няма как да кажеш на хората - имате 5 дни - решавайте и по-бързо, че от хотела няма да чакат. Досега на всяко събитие организирано от клуба - поне 20% от хората са идвали без предупреждение и са решавали в последния момент.
И накрая, но не на последно място - организирането на срещи и мероприятия изобщо не е сред причините да има повече от един форум на марката, така че създаването на отделен форум няма да реши нищо!
И между другото - не правим събори през лятото от 2009 г. насам, защото сезонът е отпускарски и всеки си има планове - кой за море, кой за друга почивка, за екскурзия или пътуване. Факт е, че през този сезон има много малко желаещи. И въпреки, че говориш за втората половина на септември (вече не е лято) - организацията е сега, а сега е разгарът на летните отпуски.
И не на последно място - сроковете - просто няма как да кажеш на хората - имате 5 дни - решавайте и по-бързо, че от хотела няма да чакат. Досега на всяко събитие организирано от клуба - поне 20% от хората са идвали без предупреждение и са решавали в последния момент.
И накрая, но не на последно място - организирането на срещи и мероприятия изобщо не е сред причините да има повече от един форум на марката, така че създаването на отделен форум няма да реши нищо!
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Публикувано 30 август 2015 - 14:28
Александър Алексиев - 25-27.09.2015 - две нощувки - 2 души!
Отказвам се,
Сама птичка пролет не прави.
От 07.09 - 13.09. съм на Банско, ако има някой наоколо да подсвирне!
С поздрав
W210 E300 D 1996
W124 and E300
W124 and E300
Публикувано 30 август 2015 - 17:34
Аз живот и здраве ще съм там,така,че няма да си сам ама ти си знаеш.
Публикувано 30 август 2015 - 21:05
така като гледам ти ще си си сам
Публикувано 30 август 2015 - 21:10
Напротив, хора ще има но са от друг форум на същата марка! А от тук стана ясно че няма желаещи така че може модераторите да изтрият темата ако искат.
Публикувано 30 август 2015 - 21:32
Аз съм желаещ.. просто още не мога да дам 100 %-ов отговор...
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left...
Публикувано 30 август 2015 - 22:13
така като разгледах по другите форуми са само 4-5 желаещите...
на мен също ми се идва, но за сега не знам ще мога ли.,,
2 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни