... и така колеги, разходих се до "Беклемето", където разговарях за евентуалната сбирка... Най- добра оферта ми дадоха от хотел "Сима"
http://www.hotelsima.com/index.php/bg/Разговаряхме за датите 25,26 и 27. 09., като това са две нощувки. Цената за които е по 25лв на човек на вечер! В тези пари са включени закуска и вечеря. Или по точно на 25.09. - вечеря, на 26.09. - закуска и вечеря и на 27.09. закуска. Това от една страна е много добре защото на една официална вечер, ако мога така да я нарека, всеки ще си има вечеря и няма да мислим за някакви куверти които ще вдигнат цената. А пиенето и други мезета салати всеки си поръчва каквото си иска. Офератат за 25лв (в двойна стая общо 50лв, за апартамента ... по късно ще пиша цената че забравих) на вечер е валидна само ако нощувките са две! Ако ще се нощува само една вечер, например съботата 26 срещу 27 септември, тогава цената на нощувка е 35лв, в която е включена само една закуска. Мисля че офертата за 2 нощувки е много по добра, а и ще има време един цял ден за барбекюта разходки и т.н.
Предполагам, че тук някой веднага ще каже че в петък (25.09.) след работа трябва да пътува и ще му е трудно! За това там обсъдихме и други дати, които като че ли са по удобни за повечето хора, а именно 19, 20 и 21 септември, като това са събота, неделя и понеделник. Като гледам календара 21 и 22 септември са почивни дни! Така че тогава ще е най удачния вариант, а и на 22 всеки ще може да отмаря в къщи. Има къде да спрем колите си, като някой от тях ще са на покрито (По долу ще видите снимките...) Направил съм снимки на апартамент и мезонет, поради това че на хотела бяха заети всички двойни стаи и неможах да влезна да ги снимам. Зад хотела, в близост до паркинга има изградено барбекю... Освен това ако някой се притеснява за обяда си, хотела предлага и обедно меню, което излиза в порядъка на 6-8лв. на човек с първо второ и евентуално десерт (за него не съм сигурен, не помня какво ми казаха. Бройката която казах че ще присъстваме е 25 до 30 човека, макар че искрено се надявам да сме повече! Хотелчето може да поеме до 45 човека.
Сега, най важното!!! До три дни, т.е. до 21.08. аз трябва да се обадя и потвърдя дата за срещата и евентуално предварително бройка на хората!!! Така че много моля всеки да се отбележи, който ще присъства и да пише колко човека са! Но преди това наистина трябва да знам кой от двата уйкенда ще сме там???!!! Искам да помоля администраторите и модераторите, отговорниците за форума за помощ и да направят темата да е видима за всеки и ако е нужно нова тема в която да конкретизираме бройката на участниците!
Нека дадем гласност на това събитие и то да стане реалност!
И така, ето снимки... съжалявам за лошото качество, но снимах с телефона
Входа на хотела:
отпред има и занимания за децата...
Паркинга зад хотела:
Барбекюто в непосредствена близост до паркинга и колите
Успях да снимам само апартамент и мезонет...
Апартамента:
Тук дивана е разтегаем:
Мезонета:
Терасата на мезонета
Пойкрива на хотелите се вижда biggrin