Здравейте колеги,
преди няколко дни на баща ми му се е появила червена индикация гласяща нещо от сорта на " ниско налягане в спирачната система " 1-во течове няма 2-ро доста време ми светеше индикацията с удивителният знак и накладките ( но го даваше като малфункция) 3-то до колкото съм чел и разбрах всичко е заради този брой натискания на спирачния педал Окей ама не ми се кара така да си рискувам живота...та питането ми е следното понеже в някоя от темите имаше телефон на майстор на име Георги който бил от Варна и отварял и "рециклирал" SBC-та звънях ден два три но уви телефона му е изключен...Има ли наистина хора които се занимават с тази прочута система в БГ или единствения ми вариант е да го свалям и пращам в германия по точно тук ( http://www.ebay.de/i...#ht_1464wt_1191) А ако някой е имал вземане даване с този Георги моля ако е възможно да ми даде активен телефон и да бягам към Варна за ремонти :/ Забравих да вметна че колата я имам от 2 години 1-вата ми работа беше да отида до БС Бургас от където като чуха SBC и първите им думи бяха "Не не практиката да ги сменяме без пари свърши отдавна даваш 3500 и ти правим колата ако не довиждане " направо си ме изгониха като мръсно коте....Благодаря предварително на всички който ще бъдат полезни по какъвто и да било начин !