Към съдържанието

•  

Снимка
- - - - -

ДюзиДюзи

• Please log in to reply
22 мнения по тази тема

#16 dpower

dpower

Чирак

• Потребители на форума
  • 133 Мнения:
  • Град:София
  • Автомобил:
    W210-1996 Е300D
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 25 май 2015 - 09:16

Не! Ефект нищожен! По-малко от това  да изпиеш енергиина напитка или протеинова такава. Спираш да пиеш спира и ефекта.Не си губи времето с това.

• 0
Публикувано изображение

#17 RINGO

RINGO

Чирак

• Потребители на форума
  • 70 Мнения:
  • Автомобил:
    W 202 2500 турбо дизел година 95 и C 220 CDI 1999 г

Публикувано 26 май 2015 - 22:04

А каква да сложа на castrol  добри ли са?

• 0

#18 daimler1

daimler1

Член на МБКБ

• Замразено членство
  • 5183 Мнения:
  • Град:Варна
  • Автомобил:
    в миналото W111 280E 62г.
    W123 230E 83г.
    W 124 220Е,
    W202Т 250 TD 97г.
    W210 E220CDI
    Сега:
    E500T 4-matik AMG
    SL500 R 230

Публикувано 27 май 2015 - 07:06

Виж сега,дори "майсторите" имат различни теории за добавките и качеството им.Всеки тук ще ти предложи нещо различно.На повечето добавки работата им е при системна употреба да предотвратят проблем като твоя(да речем).За това хващай някоя добавка и я използвай концентрирано.Сиреч ако пише за пълен резервоар я сложи на 20 литра нафта.Аз бих я сложил и на 10,за да съм сигурен че ще свърши някаква работа.
  • 0

#19 mitkofitnes

mitkofitnes

Майстор

• Потребители на форума
  • 1134 Мнения:
  • Град:Благоевград
  • Автомобил:
    CLK230TURBO/LPG

Публикувано 27 май 2015 - 08:49

Има добавки и добавки,но такива като кастрол и редекс не стават освен за профилактика.Има скъпи и хубави добавки които наистина се усещат и подобряват работата,но в БГ не са известни.Може би Ликимоли и Бардал са по така но не могат да се сравнят с другите.
  • 0

#20 krisko82

krisko82

Прохождащ

• Нови потребители
  • 11 Мнения:
  • Град:пловдив

Публикувано 27 май 2015 - 19:34

КОЛЕГА ЗА МЕН НАЙ-ДОБРИЯ МАЙСТОР НА ДИЗЕЛИ ГОВОРЯ ЗА АБСОЛЮТНО ВСИЧКО ПО МОТОРА Е В СТАМБОЛИЙСКИ ИМАМ Е250ТД КАРАМ Я САМО ТАМ ЗА ДЮЗИ НАСТРОЙКА НА ПОМПА ТУРБО ВСИЧКО .ОТНОСНО ЗА ИЗГОРЕЛИ СВЕЩИ МОЯТА ИМА ЕДНА ИЗГОРЯЛА  ОТ 1г. И СИ ПАЛИ БЕЗ ПРОБЛЕМ И НЯМА ТРЕСЕНЕ ИМАШЕ СЪЩИЯ СИМТОМ КАТО ПРИ ТЕБ ОКАЗА СЕ ВЪЗДУХ В ГОРИВОТО И НА МЕН МИ КАЗВАХА КАКВО ЛИ НЕ ВСЕКИ ВТОРИ МИ КАЗВАШЕ ДЮЗИ  ОТИДОХ В СТАМБОЛИЙСКИ ОСТАВИХ КОЛАТА ТАМ ПРИСПА ЕДНА НОЩ ДА ИЗСТИНЕ СУТРИНТА Я ЗАПАЛИХМЕ НЕ РАБОТИ РАВНОМЕРНО И МАЛКО ИЗПУШВА ЗА 3 МИН. ЧОВЕКА ОТКРИ ПРОБЛЕМА КОГАТО ЗАПАЛИШ КОЛАТА СУТРИН ОТВОРИ КАПАКА И ПОГЛЕДНИ ПРОЗРАЧНИТЕ МАРКУЧИ ДАЛИ ПРЕМИНАВАТ БАЛОНЧЕТА КОГАТО ПОДАВАШ ГАЗ НО НЕ МНОГО ПОДАВАЙ ПЛАВНО ПРИ МЕН ПРЕТРИСАШЕ ВСЕ ЕДНО ЩЕ УГАСНЕ И ИЗВЕДНЪЖ СЕ ОПРАВЯ КАТО СТИГНЕ 50 ГРАДУСА НИКАКЪВ ПРОБЛЕМ СМЕНИХ ВСИЧКИ МАРКУЧИ ЗА ГОРИВОТО И СЕГА Е ОК ДОРИ И С ИЗГОРЯЛА СВЕЩ А ОТНОСНО ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА ДЮЗИ ЧОВЕКА ОТ СТАМБОЛИЙСКИ МИ КАЗА БИТОВА ГАЗ ЗА ГОРЕНЕ 1-2 Л. НА 10.Л НАФТА И ЯКО МАЧКАНЕ ДОКАТО НЕ ИЗГОРИШ ТОВА КОЛИЧЕСТВО ГОРИВО АКО НЯМАШ БИТОВА ГАЗ СЪЩО СТАВА И СПИРАЧНА ТЕЧНОСТ ЕДНО ШИШЕ ЗА 10-15Л. НАФТА И ПАК ЯКО КАРАНЕ ДОКАТО НЕ ГИ ИЗГОРИШ АЗ ЛИЧНО СЛОЖИХ СПИРАЧНА ТЕЧНОСТ ЩОТО Е ПО НА СМЕТКА И СЪМ ДОВОЛЕН КАЗА МИ НА 5-10 ХИЛЯДИ ДА ГО ПРАВЯ 

• 0

#21 ХаPu

ХаPu

Член на МБКБ

• Замразено членство
  • 2695 Мнения:
  • Автомобил:
    ATV
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 27 май 2015 - 19:40

Колега ще те помоля да не пишеш с големи букви (все едно се караш) и да използваш препинателни знаци ,че така не е никак красиво!!!
  • 0
NO PAIN - NO GAIN!

#22 sv_trener

sv_trener

Стъпващ тежко

• Потребители на форума
  • 477 Мнения:
  • Град:Плевен
  • Автомобил:
    C 220 D 1994г. ГНП Bosch

Публикувано 27 май 2015 - 20:59

КОЛЕГА ЗА МЕН НАЙ-ДОБРИЯ МАЙСТОР НА ДИЗЕЛИ ГОВОРЯ ЗА АБСОЛЮТНО ВСИЧКО ПО МОТОРА Е В СТАМБОЛИЙСКИ ИМАМ Е250ТД КАРАМ Я САМО ТАМ ЗА ДЮЗИ НАСТРОЙКА НА ПОМПА ТУРБО ВСИЧКО .ОТНОСНО ЗА ИЗГОРЕЛИ СВЕЩИ МОЯТА ИМА ЕДНА ИЗГОРЯЛА  ОТ 1г. И СИ ПАЛИ БЕЗ ПРОБЛЕМ И НЯМА ТРЕСЕНЕ ИМАШЕ СЪЩИЯ СИМТОМ КАТО ПРИ ТЕБ ОКАЗА СЕ ВЪЗДУХ В ГОРИВОТО И НА МЕН МИ КАЗВАХА КАКВО ЛИ НЕ ВСЕКИ ВТОРИ МИ КАЗВАШЕ ДЮЗИ  ОТИДОХ В СТАМБОЛИЙСКИ ОСТАВИХ КОЛАТА ТАМ ПРИСПА ЕДНА НОЩ ДА ИЗСТИНЕ СУТРИНТА Я ЗАПАЛИХМЕ НЕ РАБОТИ РАВНОМЕРНО И МАЛКО ИЗПУШВА ЗА 3 МИН. ЧОВЕКА ОТКРИ ПРОБЛЕМА КОГАТО ЗАПАЛИШ КОЛАТА СУТРИН ОТВОРИ КАПАКА И ПОГЛЕДНИ ПРОЗРАЧНИТЕ МАРКУЧИ ДАЛИ ПРЕМИНАВАТ БАЛОНЧЕТА КОГАТО ПОДАВАШ ГАЗ НО НЕ МНОГО ПОДАВАЙ ПЛАВНО ПРИ МЕН ПРЕТРИСАШЕ ВСЕ ЕДНО ЩЕ УГАСНЕ И ИЗВЕДНЪЖ СЕ ОПРАВЯ КАТО СТИГНЕ 50 ГРАДУСА НИКАКЪВ ПРОБЛЕМ СМЕНИХ ВСИЧКИ МАРКУЧИ ЗА ГОРИВОТО И СЕГА Е ОК ДОРИ И С ИЗГОРЯЛА СВЕЩ А ОТНОСНО ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА ДЮЗИ ЧОВЕКА ОТ СТАМБОЛИЙСКИ МИ КАЗА БИТОВА ГАЗ ЗА ГОРЕНЕ 1-2 Л. НА 10.Л НАФТА И ЯКО МАЧКАНЕ ДОКАТО НЕ ИЗГОРИШ ТОВА КОЛИЧЕСТВО ГОРИВО АКО НЯМАШ БИТОВА ГАЗ СЪЩО СТАВА И СПИРАЧНА ТЕЧНОСТ ЕДНО ШИШЕ ЗА 10-15Л. НАФТА И ПАК ЯКО КАРАНЕ ДОКАТО НЕ ГИ ИЗГОРИШ АЗ ЛИЧНО СЛОЖИХ СПИРАЧНА ТЕЧНОСТ ЩОТО Е ПО НА СМЕТКА И СЪМ ДОВОЛЕН КАЗА МИ НА 5-10 ХИЛЯДИ ДА ГО ПРАВЯ 

Колега, в Смолян има много кадърен човек, който се занимава с Мерцедес.

Това със спирачната течност от къде го измисли? Лично за мен е меко казано глупаво. Погледни съставките на спирачната течност и ще ти се изясни защо.

Ако някой ми обясни целта на слагането на тази течност в горивото и ползата от нея ще го черпя бира.

Понеже е доста агресивна единствения ефект е да си съсипеш всички гумени маркучи и уплътнители по горивната система.

Има си достатъчно добавки за дизеловите системи, за да се ползва точно спирачна течност.

И не казвай, че е безпроблемно паленето с изгоряла свещ. Пали - да, но ефекта ще го видиш по-късно. Не случайно има лампа, която да сигнализира за изгоряла свещ.

• 2

Шофьорски стаж от 23.07.1987г.Категория B, C, D, E, Т-тб ,Т-кт

Шофирай разумно - стигни жив! Пази останалите на пътя!

Понякога ми идват такива идеи, че бръмбарите в главата ми стават на крака и ръкопляскат...

#23 drjivago

drjivago

Майстор

• Потребители на форума
  • 1881 Мнения:
  • Автомобил:
    Вече бивш s212, e200 cdi
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 28 май 2015 - 18:34

А къде я изгонва водата. Тя пак си е там, т.е. В резервоара
  • 0