Не! Ефект нищожен! По-малко от това да изпиеш енергиина напитка или протеинова такава. Спираш да пиеш спира и ефекта.Не си губи времето с това.
ДюзиДюзи
Започната от RINGO, 23 май 2015 - 13:34:22
22 мнения по тази тема
Публикувано 26 май 2015 - 22:04
А каква да сложа на castrol добри ли са?
Публикувано 27 май 2015 - 07:06
Виж сега,дори "майсторите" имат различни теории за добавките и качеството им.Всеки тук ще ти предложи нещо различно.На повечето добавки работата им е при системна употреба да предотвратят проблем като твоя(да речем).За това хващай някоя добавка и я използвай концентрирано.Сиреч ако пише за пълен резервоар я сложи на 20 литра нафта.Аз бих я сложил и на 10,за да съм сигурен че ще свърши някаква работа.
Публикувано 27 май 2015 - 08:49
Има добавки и добавки,но такива като кастрол и редекс не стават освен за профилактика.Има скъпи и хубави добавки които наистина се усещат и подобряват работата,но в БГ не са известни.Може би Ликимоли и Бардал са по така но не могат да се сравнят с другите.
Публикувано 27 май 2015 - 19:34
КОЛЕГА ЗА МЕН НАЙ-ДОБРИЯ МАЙСТОР НА ДИЗЕЛИ ГОВОРЯ ЗА АБСОЛЮТНО ВСИЧКО ПО МОТОРА Е В СТАМБОЛИЙСКИ ИМАМ Е250ТД КАРАМ Я САМО ТАМ ЗА ДЮЗИ НАСТРОЙКА НА ПОМПА ТУРБО ВСИЧКО .ОТНОСНО ЗА ИЗГОРЕЛИ СВЕЩИ МОЯТА ИМА ЕДНА ИЗГОРЯЛА ОТ 1г. И СИ ПАЛИ БЕЗ ПРОБЛЕМ И НЯМА ТРЕСЕНЕ ИМАШЕ СЪЩИЯ СИМТОМ КАТО ПРИ ТЕБ ОКАЗА СЕ ВЪЗДУХ В ГОРИВОТО И НА МЕН МИ КАЗВАХА КАКВО ЛИ НЕ ВСЕКИ ВТОРИ МИ КАЗВАШЕ ДЮЗИ ОТИДОХ В СТАМБОЛИЙСКИ ОСТАВИХ КОЛАТА ТАМ ПРИСПА ЕДНА НОЩ ДА ИЗСТИНЕ СУТРИНТА Я ЗАПАЛИХМЕ НЕ РАБОТИ РАВНОМЕРНО И МАЛКО ИЗПУШВА ЗА 3 МИН. ЧОВЕКА ОТКРИ ПРОБЛЕМА КОГАТО ЗАПАЛИШ КОЛАТА СУТРИН ОТВОРИ КАПАКА И ПОГЛЕДНИ ПРОЗРАЧНИТЕ МАРКУЧИ ДАЛИ ПРЕМИНАВАТ БАЛОНЧЕТА КОГАТО ПОДАВАШ ГАЗ НО НЕ МНОГО ПОДАВАЙ ПЛАВНО ПРИ МЕН ПРЕТРИСАШЕ ВСЕ ЕДНО ЩЕ УГАСНЕ И ИЗВЕДНЪЖ СЕ ОПРАВЯ КАТО СТИГНЕ 50 ГРАДУСА НИКАКЪВ ПРОБЛЕМ СМЕНИХ ВСИЧКИ МАРКУЧИ ЗА ГОРИВОТО И СЕГА Е ОК ДОРИ И С ИЗГОРЯЛА СВЕЩ А ОТНОСНО ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА ДЮЗИ ЧОВЕКА ОТ СТАМБОЛИЙСКИ МИ КАЗА БИТОВА ГАЗ ЗА ГОРЕНЕ 1-2 Л. НА 10.Л НАФТА И ЯКО МАЧКАНЕ ДОКАТО НЕ ИЗГОРИШ ТОВА КОЛИЧЕСТВО ГОРИВО АКО НЯМАШ БИТОВА ГАЗ СЪЩО СТАВА И СПИРАЧНА ТЕЧНОСТ ЕДНО ШИШЕ ЗА 10-15Л. НАФТА И ПАК ЯКО КАРАНЕ ДОКАТО НЕ ГИ ИЗГОРИШ АЗ ЛИЧНО СЛОЖИХ СПИРАЧНА ТЕЧНОСТ ЩОТО Е ПО НА СМЕТКА И СЪМ ДОВОЛЕН КАЗА МИ НА 5-10 ХИЛЯДИ ДА ГО ПРАВЯ
Публикувано 27 май 2015 - 19:40
Колега ще те помоля да не пишеш с големи букви (все едно се караш) и да използваш препинателни знаци ,че така не е никак красиво!!!
NO PAIN - NO GAIN!
Публикувано 27 май 2015 - 20:59
КОЛЕГА ЗА МЕН НАЙ-ДОБРИЯ МАЙСТОР НА ДИЗЕЛИ ГОВОРЯ ЗА АБСОЛЮТНО ВСИЧКО ПО МОТОРА Е В СТАМБОЛИЙСКИ ИМАМ Е250ТД КАРАМ Я САМО ТАМ ЗА ДЮЗИ НАСТРОЙКА НА ПОМПА ТУРБО ВСИЧКО .ОТНОСНО ЗА ИЗГОРЕЛИ СВЕЩИ МОЯТА ИМА ЕДНА ИЗГОРЯЛА ОТ 1г. И СИ ПАЛИ БЕЗ ПРОБЛЕМ И НЯМА ТРЕСЕНЕ ИМАШЕ СЪЩИЯ СИМТОМ КАТО ПРИ ТЕБ ОКАЗА СЕ ВЪЗДУХ В ГОРИВОТО И НА МЕН МИ КАЗВАХА КАКВО ЛИ НЕ ВСЕКИ ВТОРИ МИ КАЗВАШЕ ДЮЗИ ОТИДОХ В СТАМБОЛИЙСКИ ОСТАВИХ КОЛАТА ТАМ ПРИСПА ЕДНА НОЩ ДА ИЗСТИНЕ СУТРИНТА Я ЗАПАЛИХМЕ НЕ РАБОТИ РАВНОМЕРНО И МАЛКО ИЗПУШВА ЗА 3 МИН. ЧОВЕКА ОТКРИ ПРОБЛЕМА КОГАТО ЗАПАЛИШ КОЛАТА СУТРИН ОТВОРИ КАПАКА И ПОГЛЕДНИ ПРОЗРАЧНИТЕ МАРКУЧИ ДАЛИ ПРЕМИНАВАТ БАЛОНЧЕТА КОГАТО ПОДАВАШ ГАЗ НО НЕ МНОГО ПОДАВАЙ ПЛАВНО ПРИ МЕН ПРЕТРИСАШЕ ВСЕ ЕДНО ЩЕ УГАСНЕ И ИЗВЕДНЪЖ СЕ ОПРАВЯ КАТО СТИГНЕ 50 ГРАДУСА НИКАКЪВ ПРОБЛЕМ СМЕНИХ ВСИЧКИ МАРКУЧИ ЗА ГОРИВОТО И СЕГА Е ОК ДОРИ И С ИЗГОРЯЛА СВЕЩ А ОТНОСНО ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА ДЮЗИ ЧОВЕКА ОТ СТАМБОЛИЙСКИ МИ КАЗА БИТОВА ГАЗ ЗА ГОРЕНЕ 1-2 Л. НА 10.Л НАФТА И ЯКО МАЧКАНЕ ДОКАТО НЕ ИЗГОРИШ ТОВА КОЛИЧЕСТВО ГОРИВО АКО НЯМАШ БИТОВА ГАЗ СЪЩО СТАВА И СПИРАЧНА ТЕЧНОСТ ЕДНО ШИШЕ ЗА 10-15Л. НАФТА И ПАК ЯКО КАРАНЕ ДОКАТО НЕ ГИ ИЗГОРИШ АЗ ЛИЧНО СЛОЖИХ СПИРАЧНА ТЕЧНОСТ ЩОТО Е ПО НА СМЕТКА И СЪМ ДОВОЛЕН КАЗА МИ НА 5-10 ХИЛЯДИ ДА ГО ПРАВЯ
Колега, в Смолян има много кадърен човек, който се занимава с Мерцедес.
Това със спирачната течност от къде го измисли? Лично за мен е меко казано глупаво. Погледни съставките на спирачната течност и ще ти се изясни защо.
Ако някой ми обясни целта на слагането на тази течност в горивото и ползата от нея ще го черпя бира.
Понеже е доста агресивна единствения ефект е да си съсипеш всички гумени маркучи и уплътнители по горивната система.
Има си достатъчно добавки за дизеловите системи, за да се ползва точно спирачна течност.
И не казвай, че е безпроблемно паленето с изгоряла свещ. Пали - да, но ефекта ще го видиш по-късно. Не случайно има лампа, която да сигнализира за изгоряла свещ.
Шофьорски стаж от 23.07.1987г.Категория B, C, D, E, Т-тб ,Т-кт
Шофирай разумно - стигни жив! Пази останалите на пътя!
Понякога ми идват такива идеи, че бръмбарите в главата ми стават на крака и ръкопляскат...
Публикувано 28 май 2015 - 18:34
А къде я изгонва водата. Тя пак си е там, т.е. В резервоара
2 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни