Здравейте , отказах се от черния мат , главно защото не ми се ходеше от София до Варна и на края да се разочаровам , накои от вас беше постнал едно черно CLK , с доста хубави джанти , точно преди мен , на 7 хиляди , даже и малко отгоре , лично мое мнение е да не се подлъгвате от това че е изключително запазен , бях вчера до една автокъща на околовръстното да гледам този http://www.mobile.bg...1&slink=3o9tug
о
Е.... съдейки по състоянието на кабриото , което гледах , а черния запазения с хубавите джанти е в същата автокъща , аз не бих рискувал ...
А кабриото ... , на няколко места имаше разлики в разтояниата между ламарите , като най-очеизвадното беше между предния ляф калник и гредата нагоре над него , която е между шофиорското стъкло и пасажерското , от там на горе като тръгнеш прозореца не се сваляше при отваряне и затваряне на вратата , а защипваше уплътнението и оставаше отвънка деформиран , не обръща както трябва на газ , ролките му бяха за смяна и свиреха, не плата на покрива му има дупка в редата над челното стъкло , нещо бяха раглобявалие прага при пасажерската врата , не го бяха досглобили като хората.....