@ mr Big също ли е с ръчни ли е, защото май предпочитам автомат като цяло
Съвети и въпроси относно закупуване на CLK W208или "какво мислите за тази обява", "помощ, не мога да си х
Started by sleyd, 22 Mar 2015 - 14:02:35
323 replies to this topic
Posted 24 March 2016 - 18:06
Posted 24 March 2016 - 18:09
ръчка е, да. 6 скорости.
Posted 24 March 2016 - 22:01
Добре де, някой няма ли да ми предложи и на мен CLK 200 K w209 с ръчни скорости и сив кожен салон? Това ми е изискването, за външен цвят нямам претенции
Posted 24 March 2016 - 22:51
като изпадне някое интересно ще ти предложим, до тогава няма какво да направим
Posted 30 March 2016 - 14:15
лично мое мнение вземи си 197 коня ако намериш просто един път се взема и си заслужава подяволите и мен ме мъчеше същата дилема имам даже отворена тема преди да купя моята кошничка в която съм влюбен. Извън градско съм падал 9.6 газ ! е карам си като пенсионер ама то аман вече от състезатели. виж аз какво намерих в момента което си заслужава да се отдели време да се види http://www.mobile.bg...79&slink=cyzov8 и този http://www.mobile.bg...00&slink=cyzov8 . Не отговарят на изискванията ти но да ти кажа не ме радва кожа лятото все едно сядаш на тиган климатроника също не ме радва от климатика съм си много доволен на моя и е хубаво ти да си сложиш газова както аз направих. А моя е същия като този в пловдив и плевен без кожа и климатроник. Лично мой съвет е отиди виж покарай и ще разбереш за какво иде реч така и аз направих. 2та са хубави на снимките незнам вече като отидеш каквото сабя покаже коментираш яко и така ще е но аз извадих голям късмет. пожелавам ти го и на теб и безаварийно!
Posted 31 March 2016 - 22:41
Пич, аз си търся двеста и деветка
Posted 01 April 2016 - 00:04
ми то заглавието на темата друго казва
Posted 02 April 2016 - 16:54
няма как да не си сложа линк към обявата тук за който си търси хубава 208ца, 200компресор, 6 скорости, с първа снимка от пролетния събор благодарение на Сами
http://www.mobile.bg/11459412831019014
Edited by mr Big, 02 April 2016 - 16:55 .
Posted 08 May 2016 - 16:23
Здравейте колеги, от скоро съм във форума и доста чета. Инетересувам се от W208, задължително фейслифт, компресор, 6 скорости и района на Пловдив. Гледах няколко коли около Пловдив на небезизвестните салони на Труд - в общи лини, тотал щета. Грабна ме само един автомобил http://www.mobile.bg...00&slink=dret55 . Като цяло запазен автомобил, няма удряно (уж), двигателя след запалването работи на около 1000об/мин. , дори и малко повече. Маншона на лоста за скорости е сменян, но волана не е тапициран. Седалките са много запазени. Проблемите му които видях бяха, че не се отваря багажника, нито с рибката нито с копчето отвътре (само с ключа с завъртане на ключлаката на багажника). Гърнето леко дрънчеше. Шофьорската ел. седалка не се местеше непред и назад и на шината, на която се захваща акумулатора беше леко избила ръжда. Моля ако някой я е гледал да сподели впечатления, или ако мисли, че някоя друга в района на Пловдив си заслужава да предложи.
Posted 08 May 2016 - 17:07
Обявата е постната малко по-нагоре, но хайде да я има пак.
http://www.mobile.bg...459412831019014
Не е около Пловдив ама София е на час и малко път... Автомобила определено си заслужава
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left...
Posted 11 May 2016 - 15:54
@gamensh - колата няма емблемата, предния капак не ляга добре от ляво - значи е имала удар. И няма кожа.
Posted 15 May 2016 - 13:52
Гледах я колата наживо, няма удар отпред капака просто не е затворен на снимката. Интересно ми е има ли w208 оргинално с преден и заден парктроник (вътре на конзолата тази кола няма копче за вкл. и изкл. на парктроника) , а има парктроници? И др, което е, че има едно копче до това на ESP-то, когато за запали колата нещо започва да пищи отвътре, като аларма, но след натискане на това копче изгасва. Това някакъв вид аларма ли е, според мен е слагано допълнително. Благодаря Ви предварително. Може въпросите ми да са глупави, но се интересувам от такива дреболийки. Поздрави
Posted 16 May 2016 - 19:07
Има парктроник оргинално отпред и отзад,има 3 дисплея 2 отпред и един в плафона за отзад.Бутона се намира под този на ESP и има означение P.Tова е нещо модифицирано китайско изпълнение.Влез в моя профил и виж на снимките всички бутони.
Бий червените докато побелят и бий белите докато почервенеят!Батько Махно
Posted 16 May 2016 - 19:47
Ясно, благодаря ти. Значи се оказва, че има доста афтърмаркет неща, което не ми харесва.
Posted 17 May 2016 - 10:55
Има парктроник оргинално отпред и отзад,има 3 дисплея 2 отпред и един в плафона за отзад.Бутона се намира под този на ESP и има означение P.Tова е нещо модифицирано китайско изпълнение.Влез в моя профил и виж на снимките всички бутони.
Извинявам се за спама но колата ти е топ колега, не бях виждал едновременно със щора и прибиране на огледалата. и преден и заден парктроник. С 5 скорости е само картинката на лоста нали?
Поздрави!
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users