От опит да ти кажа, с висока пикочна киселина (известно още като подагра) също не е много весело. Знам, че не съм единствения във форума... ама и това си е жестока болка, възпаляват се ставите, предимно на краката и зловещото е, че боли независимо в каква поза застанеш... Та така.Камъните се получават най вече заради киселиността на урината Ph по малко от 6.
Здраве!тема за другарски съвети относно нашето здраве
Започната от Вай Басо, 31 мар 2015 - 23:29:55
21 мнения по тази тема
Публикувано 03 април 2015 - 16:04
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Публикувано 03 април 2015 - 16:10
Подаграта се води на трето място по сила на болката според една класификация. То е относително, но все пак е показателно, че много боли
Публикувано 03 април 2015 - 19:37
От опит да ти кажа, с висока пикочна киселина (известно още като подагра) също не е много весело. Знам, че не съм единствения във форума... ама и това си е жестока болка, възпаляват се ставите, предимно на краката и зловещото е, че боли независимо в каква поза застанеш... Та така.
Може неправилно да съм се изразил,висока е под 5,2 т.е колкото по малко ,киселинна между 5.7-6.1 неутрална, нагореот 6.4 алкална.Чувал съм че много боли и много византийски императори са се лекували в нашите минерални извори.Но не може да се сравнява с бъбречна криза! Само здрави да сме всичко друго се постига!
Бий червените докато побелят и бий белите докато почервенеят!Батько Махно
Публикувано 06 април 2015 - 00:31
Скорошно оздравяване, Васе!
The best or nothink.
Публикувано 06 април 2015 - 07:50
Васе,кажи името на доктора да видим да ли няма да намерим връзка
полк. доц Илия Салтиров ВМА
Препоръчаха ми го близки лекари.
Жив , здрав,прав и корав още дълги години да си!
Всички!
Благодаря за доброто обяснение!
Здраве и Късмет, момчета!
Този пост е редактиран от Вай Басо: 06 април 2015 - 07:51
Вари го,печи го,бенца си е Бенц!
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Публикувано 06 април 2015 - 09:15
Бай Васо
Червена боровинка от магазина си купи
1 пакетче на 2 пъти го яж от 100 грама
Половината сутринта , половината след обяд до 5 най късно , че няма да ти се става по нощите да пикаеш
Убийствен диуретик е това боровинче
Жив и здрав дълги години
и бързо оздравяване
Този пост е редактиран от Наско: 06 април 2015 - 09:16
Градушка бие - слънце пече , аз съм си братче курназ момче
Публикувано 19 юли 2015 - 07:56
Бързо оздравяване Бате Васе Иначе до колкото и аз знам, същото ще те съветвам: Много течности пий и ходи по-често да пикаш Пожелавам ти и да минеш по по-безболезнен начин на отстраняването на камъчетата
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни